:((((
Sajnálom Stephen-t, nagyon elverte Ronnie, keményen visszavágott a 3 vb vereségért, és sajnálom magunkat is, hogy megfosztottak minket egy jó kis elődöntőtől.
:)))
a köszönés snasz lett volna egymagában, hirtelen egy kis bíztatás jutott eszembe. :)
Ronnienak szurkolok persze, de azért azt szerettem volna ha csak este nyer mer úgy látjuk élőben. úgy tűnik erre ma nem lesz lehetőség, 4ből egyet elég valószínű, hogy behúz. alíg láttunk vmit ebből az elődöntőből..:( na mindegy majd a döntő, azt adják szinte végig.
ha már ilyen nagy comeback, akkor a pont Ronnie kapott ki Huntertől 7-2ről. de most télleg nem valószínű pláne, hogy már 15-4.
talán azért Ronniet tartották a legnagyobb esélyesnek, mert az egész szezont ő zárta a legjobban. a playersen összekerült egy fantasztikus formában lévő Hunterrel és kikapott. ennyi. amit te írtál az most történik...:DD
Hi,
O'sullivan elképesztően játszik, és bár már mindenki elkönyvelte a döntőbe jutását, én azért még nem írnám le Hendry-t. Pont tavaly, az egyik elődöntőben, ha jól emlékszem Doherty 15-9-ről hozta a meccset Hunter ellen. Na és Jimmy is bukott már el vb-döntőt Hendry ellen 14-8-ról 18-14-re :-((( Mondjuk Ronnie-t elnézve erre most minimális esély van, ez tény. A másik elődöntőből remélem Matthew kerül be a döntőbe, neki talán lenne esélye Ronnie ellen. Az utolsó frame-ben nagyon peches volt, míg Dott elcseszett lövése után abszolút nem maradt állás, az ő elcseszett lövése után abszolút csőre állt be a fehér, ezen a szinten ennyi elég is a frame megnyeréséhez.
Amúgy még a vb előtt csodálkoztam rajta, hogy miért Sullivan-nek adják a legnagyobb esélyt a vb megnyerésére, főleg, hogy egy héttel előtte Hunter szó szerint szarrá verte, de úgy látszik, igazuk volt :-)
Szerintem az nem rontás, hanem pech, de ezen nem veszük össze.
S tény az utolsó frameben egyikük sem jött ki jól a splitekből.
S szerintem a végén Dott egész jól játszott.
Nagyon szép hosszúkat lökött, az igaz, hogy nem olyan, mint Ronnie, de olyan csak egy van.
Matthew-nak is volt egy pont ugyanolyan. Ami valójában nem is pech egyiküknél sem, hanem rontás.
Nagyon elégedetlen vagy Matthew játékával, nekem továbbra is az a benyomásom, hogy nem veszi annyira komolyan, mint kéne. Amikor bajban volt, odafigyelt, lökött négy erős breaket, aztán azt hitte, hogy onnantól már magától fog menni minden. Még egyszer pedig már nem tudott felpörögni, ahogy az ilyenkor már lenni szokott. Ez a Matthew nem érdemel döntőt, hiába jobb Dottnál. Ennek ellenére szerintem még mindig ő a sanszosabb, elég jó versenyző típus, a meccsek végén jól szokott játszani. Dott meg már Higgins ellen is bizonytalankodott, csak ott behozhatatlan előnye volt, most ilyen várhatóan nem lesz.