Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Ön nem tudta hogy az Olympus (mint nevéből is következik) már ekkoron igen fejlett technikával rendelkezett? A római birodalom bukása környékén készült a know-how, ezért nem is javítom ki az említett dátumot :-)
Szerencsére egy fórumozó embertársunk nem vette észre a bakit és így is kell neki az objektív...
ps: Micsoda galiba lett volna, ha nemt eszek fel képet! Valaki egy ókori bronzobjektívet vett volna tólem...
Eladó 201 november 17.-én vásárolt Olympus Zuiko ED 45 mm 1.8 objektív. A termék csak kipróbálva lett, fóliás, új darab. Ára fix 80 ezer forint. (csere folytán került hozzám a napokban, nekem ennyiben van, de én nem használom)
Kiegészítés a Panasonic GH2 készülékhez. Gatranciapapírt nem találjuk, a dobozon ugyan rajta van a Panasonic MO névjegye, illetve a magyar nyelvű kézikönyv is, de ezért én személyesen vállalok 1 hó garanciát a készülékre.
Ezért az ár módosuil fix 150 ezer forintra!!!!!!
Panasonic MO tájékoztatása szerint még egyetlen hibás készülékkel sem találkoztak!
Eladó egy Németországból 2010.11.29-én vásárolt Panasonic Lumix G Vario 45-200mm F4.0-5.6 MEGA O.I.S (H-FS045200) m4/3-os képstabilizátoros teleobjektív. Az objektív keveset használt, kiváló állapotban van. Jár hozzá doboz, puha tok, napellenző, kupakok.
Eladó pénteki pesti átadással egy szinte új Panasonic Lumix GH2 váz, minden tartozékával, dobozában, magyar nyelvű leírással. A gépben párszáz expo van, minden tekintetben újszerű! Irányár 160 ezer forint (Pana nagykernél sincs pillanatnyilag, csak rendelésre kapható, az olcsó kitobival 250 ezer forint) Pillanatnyilag a világ legjobb mft vázának tartják, mind fényképei, mind videó képessége miatt. Figyelem! Decemberben érkezik a hivatalos firmware frissítés, amely gyárilag 25p képessé teszi Full HD felbontásban. Addig marad a Vitlaij féle "alacsony" bitrátás konstrukció 24p-ben :-) (szakértők tudják, ez mit jelent, érdmes letölteni egy-két 60 mbit/s-os videót és megnézni a részletességét)
A vevőnek nagyon olcsón felajánlok továbbá egy eredeti dobozos Panasonic GH2 akkumulátort, mely egyszer volt feltöltve) Ára a készülék vásárlása esetén 5(!) ezer forint (az utángyártottak többe kerülnek) Az akkumulátor csak a gép eladása mellett, vagy után eladó!
Megbízhatóságom: 2 hete adtam el egy GH2-t (kicsit használtabbat) a vevő felhívható, mennyire elégedett. Több alkalommal adtam el mft objektíveket (zuiko 45 mm 1.8 , panasonic 20 mm 1.7, és 14-140 Mega OIs), m42 objektívet, minden vásárló maximálisan elégedett!
A váz vásárlása esetén eladóak lehetnek az alábbi objektívek: Panasonic Lumix 20 mm 1.7 pancake irányár: 85 ezer forint Olxmpus Zuiko ED 45 mm 1.8 80 ezer forint (új, doboz, számla, 3 év garancia, pillanatnyilag 2-3 hét várakozási idő legalább!)
Semmit nem teszek félre, aki gyorsabb, az a nyer! (múltkor 5 perc alatt ment el egy szett :-)