33 százalékos népszerűséggel az első a politikai pártok közt a Jobbik, mutatta ki a felsőoktatásban résztvevők közt végzett kutatás.
A kutatás egyik munkatársa, Róna Dániel szociológus szerint egy párt, jelen esetben a Jobbik markáns előnye olyan jelentős ebben a generációban, amelyre csak a kilencvenes években volt példa: akkor a Fidesz volt felülreprezentálva a 15-29 éves korcsoportban. A Jobbik támogatottsága négyszer-ötször magasabb a 18–29 éves korosztályban, mint a 60 év felettiek körében,
Link:
http://index.hu/belfold/2013/02/16/az_egyetemistak_kozt_a_jobbik_a_legnepszerubb/
topiknyitó megjegyzése:
zsidókkal, izraellel, nácikkal stb. kapcsolatban van több kapcsolódó szaktopik, trollkodni, trollt etetni ott tessék!
Amúgy ha bárki kormányra kerülne, és elkezdene úgy kormányozni, hogy figyelembe veszi az ország tényleges lehetőségeit és hosszútávú érdekeit, akkor a- legalábbis eleinte - a "nép" kb 90%-a utálná, mint a ***t
Óóóó,sok minden átformálhatja még a gondolkodásmódjukat .
Elég annyi hozzá,hogy eleszik a telefonját,a zsebpénzt csúnya ,a magyart kicsit furcsán beszélők,ha pofnt,vagy kést is kapnak,az határozottabban meggyőzi őket,baj van a liberalizmussal,egyenő esély bánásmóddal ...
Ha a szüleit,nagyszüleitverik le,akkor meg aztán nagyon gyorsan megértik,mit is mond a jobbik ...
A mainstream pártok elfordultak a fiataloktól, a nyugdíjasok kegyeiért harcolnak. Mi a meglepő a hírben? Amúgy szerintem a párt nélküliek többen vannak közöttük, mint a Jobbikosok...
Valóban, ezen a videon (lakossági fórumon) is csupa szélsőséges ember látható, akiknek elegük van az _elit_ által 20 éve vezényelt áldemokráciából, korrupcióból, mocsokból.
"Én megúgy gondolom, örvendetes, hogy a fiataloknak végre leesett, hogy ez a posztkomcsi/rendszerváltó generációt ill. az ebből kinevelődötteket el kell hajtani a 6alom közeléből."
Ok is abbol nevelodtek ki. Mellesleg a fiatalok mindig fogekonyak voltak a radikalis ideologiak irant most ez a szelsojobb azelott meg a szelsoval volt az. Aztan elmulik a tobbsegenel ez.
Én megúgy gondolom, örvendetes, hogy a fiataloknak végre leesett, hogy ez a posztkomcsi/rendszerváltó generációt ill. az ebből kinevelődötteket el kell hajtani a 6alom közeléből.
Más.
A népszabadság cikkek alattthogy a fenébe lehet elolvasni az összes kommentet? 184 van most, és csak az utolsó 100 töltődik be.