Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy m4/3-os Panasonic Lumix 14-42mm f/3.5-5.6 G Vario Aspherical MEGA OIS 3 hónapos, keveset használt dobozos objektív, minden tartozékával együtt.
Az objektívre nincs magyarországi garancia mivel külföldön lett vásárolva. Az objektív Budapesten található.
Irányár: 32e Ft
Csere érdekel egyéb m4/3-os objektivek ráfizetéssel: 20/1.7, 25/1.4, Samyang fisheye
Eladó Olympus fényképezőgép szett (minden újszerű, hibátlan állapotban, csak stúdióban használva, eredeti dobozában, a gép hazai, de az obi USA beszerzés, term. már garancia nélkül) "rendszerváltás" miatt:
- E-1 váz (expószámot még meg kell néznem, de kb. 20-30 000): 50 000 Ft,
- hozzá portrémarkolat: 10 000 Ft,
- Zuiko 14-54 objektív (a régebbi): 100 000 Ft.
Budapesten nézhető meg/vehető át, máshová postázom.
Ugyan olyan típusok! Nem ugyanazok, nem egy-egy darabot gyártottak belőlük :-)
Persze ha kételkedsz, felhívhatjuk a vevőket, maximálisan elégedettek. Mit csináljak, ha ezek a termékek tetszenek. Két 14-140-es obi, két gh2, két 45-ös oly, és 1 pana palacsinta, ez egy csere által visszakerült hozzám, hála a Magasságosnak.
Ha esetleg valakit érdeklene egy igen rossz objektív, drágán, az kérem jelezze privátban!
Ismérvei: - nagy, a gép orrnehézzé válik tőle - fényerőtlen - élességben láttam már jobbat nála (vmi L-es 100-as makró kanyon lehetett tán) - minden utcasarkon szembejön egy, mert mindenki eladja, nem szereti - nagyon rossz gyutáv, szinte semmire nem használható
Cserébe viszont hangos, állandóan brümmög (pláne ha folyamatos AF-t állítottam be GH1-2-n. Nálam levakarni nem lehetett róluk, nagy néha leszedtem, aztán gyorsan visszatettem.
Nálam 80 pénz fix, alku esetén 85 és 90 között vitázunk.
Ja, hogy az objektív:
a 20-as 1.7-es palacsinta (tartozékok: első, hátsó sapka, szütyő és egy rozsdás bili)
Eladó Panasonic DMW-BLB13E utángyártott akku (1.400 mAh, egy 4 napos túrán lett csak kipróbálva)G1/G2/GF1/GH1 típusokhoz Ár: 6.000.-Ft (Újabb G2-k felismerik, mint utángyártott, korábbiak gond nélkül mennek vele, így személyes átvétel/kipróbálás mindenképp ajánlott)
ht azzal szerintem is rondácska, és rengeteg képen igy van a neten, honnét tudja az ártqtlan fotósjószág, hogy ez nem véglegews színezés? főle, amilyen izléstelen ipari designt tol az oly egy csomó cuccnál.