Hát ennél azért több jó iskola volt Szolnokon. A Kassaiba jártam én is, és családom nagy részei is. Sőt, régen is, és most is tanít ott rokonom. Neked viszont komoly gondjaid lesznek ezzel az előítélettel.
Azon túl, hogy az MSZP és SZDSZ nem mondott igazat az állampolgároknak a gazdaság helyzetéről a kampány során, a miniszterelnök érdekes kijelentést tett az erkölccsel kapcsolatban, amit maga az MDF elnöke is kifogásolt.
Gyurcsány miniszterelnök - akit a megtévesztett emberek megválasztottak - a politikai és hétköznapi erkölcs, míg üzletemberi múltjával kapcsolatban a gazdasági élet és a hétköznapi élet erkölcse közötti különbséget természetesnek tartja.
Véleményem szerint erkölcs csak egy van, és elég nagy baj, hogy az ország első embere ezt másként látja.
Találkozhatunk a Tisza fagyizó előtt vasárnap 10 órakor. Mint idősebb jogán, ha megengeded: beverhetek arcodba egy kicsit mint modortalan fajankónak. Remélem nem ismerjük egymást, mert ha igen, ott helybe összetörlek! Baráti üdvözlettel: Bihari
Vállalva azt, hogy letiltanak, és azt, hogy kb.1 éve baromságaiddal próbálsz manipulálni: ha azt mondom neked, hogy menj a jó kurva édes anyádba és azzal szórakozzál te hülye buzi, aki legközelebb áll hozzád, talán sértő lenne neked mint szolnoki fajankónak. Remélem, ebből világosan értesz mindent!
Most pedig kiálts moderátorért, te provokátor köcsög.
Ha a moderátor úgy ítéli meg, hogy provokátornak igaza van, állok elébe, elfogadom a döntését, de javaslom, olvassa el a te a szándékos aljas írásaidat, megjegyzéseidet is visszamenőleg.
Nem vagyok én mozgalmi ember, hogy percek alatt riadóztatni lehessen. Kb. ¾ 7-re értem oda. Végig „élvezetem” a két lány vergődését, majd a Piramixtól is meghallgattam jónéhány számot. De ez volt a kisebb baj. Látni a képviselőjelöltek erőltetett jópofizását… Hát ez nem az én világom. A csúcs az volt, amikor a már nem is jelölt, CsB. odament két őrhöz, hogy mi újság, mi újság, minden rendben van? Mint egy inspekciós tábornok. Abs-t Nikon-t nem láttam.
Élhetőbb dinamikusan fejlődő város jelenti a jövőt Emelkedjünk felül a pártpolitikai csatározásokon Mindannyian szeretnénk biztonságos, gyarapodó jó hangulatú városban élni Nem a rang megszerzése a cél, tenni akarok a városomért Mint menedzser hoztam meg a döntést: Szolnoknak városmenedzserre, határozott, dinamikus, szakértő és az emberek véleményét kikérő azt figyelembe vevő városvezetésre van szükség Üres politikai ígérgetésekre nincs szükség Az elmúlt évek történéseit nem nekem kell minősítenem
Új szemléletre nagyobb sebességre van szükség!
Szolnokot a lehetőségek városának tekintem Szolnokot új versenypályára kell állítani Szolnok esélyes a Tisza Fővárosa rangra A befektetők kiemelt célpontjává váljon Meglévő munkahelyek megőrzése A város értékeinek megőrzése A városüzemeltetésben zéró-tolarenciát hirdetek Szolnokiak jól érezzék magukat a városrészekben Építsük újjá Szolnokot a XXI. század elvárásai szerint Kulturális életünket új programokkal tovább szeretném gazdagítani Sportéletünket régi rangjára emelni Tömeg és szabadidősport is fontos számomra
Lényeg: léptékváltás, sebességváltás, szakértelem, a többi Önökön, választókon múlik!
Nos kedves szolnokiak, kormánypárti szimpatizánsok, lehet választani és szavazni, itt a legújabb csodálatos jövőt ígérő ember, aki a korábbi gyenge városvezetések után - Kőnig, Várhegyi, Szalay, Botkáné – a Kánaánt ígéri és hozza el nektek.
Vass Lajos tudtommal az MSZMP utolsó megyei pártbizottságának volt az egyik titkára, a "csikócsapatnak" A Kiszes generációhoz tartozott. Majd magánszféra, üzleti karrier. Ars-In Com kft, hangverseny, rendezvényszervező cég létrehozása, működtetése. Sok klassz koncert. Ebben remek teljesítményt nyujtott. Szigligeti szház igazgató, majd Művkp igazgató. Kult. államtitkár, Operaházi kormánybiztos. Ezek az állomások dióhéjban. A szocik egy része már korábban szerette volna pm jelöltként indítani, de akkor a régi gárda erősebb volt-így tudom innen-onnan. Ez a marketing alapú belépő kissé túlzásnak tűnik , de még bejöhet. GyF Tv szereplése maga volt a rémség.