ha mar jelentektelen vilagbajnok, akkor inkabb Joe Johnson az emlegetett 86-os dontobol, aki Steve Davist verte meg akkor. aztan 87-ben Steve visszavagott a dontoben. Joe-nak a vb-n kivul nincs mas ranking torna gyozelme!
Jaja igazad van, Higgins és Parrott korántsem jelentéktelen játékosok, (Parrottot régen nagyon csiptem, kár hogy ilyen hamar-nagy csatában- búcsúzút). De minden profi életében eljön az a pillanat, amikor aszongya elég volt, eleget kerestem, élvezni akarom az életet, a családom előbbre való mint az állandó utazás, stressz. Parrottnak is nagy családja van, illetve ha jol tudom a BBC-nél dolgozik. Higgins pedig jo formában annak idején szinte verhetetlen volt.
Bár én is "igazságtalak"-nak tartom, hogy Jimmy sosem volt világbajnok, de szerintem ez a tény is nagyban hozzájárult az őt övező (teljesen jogos) nimbusz kialakulásához. Egyébként érdekes hogy a piálás, és cuccozás mellett, hogy össze tudja magát szedni. Ez fokozottan igaz Ronnie-ra, szerintem nagyon látszik az arcán, hogy két végén égeti a gyertyát, de a játéka botrányosan jó. Néha olyan mintha nem is egy ember játszana...
Minden sportnak megvannak a maga nagy lúzerjei, és ez nem hiszem, hogy igazságtalanság lenne.
Kiemelkedően jónak lenni és a bajnoknak lenni két különböző fogalom, ami Jimmyben nincs (bár sosem lehet tudni, lehet, hogy jövőre nyer :) meg, az más, esetleg kevésbé tehetséges játékosban megvan.
Más kérdés, hogy az általad jelentéktelennek bélyegzett két játékos szerintem pocsék példák voltak, voltak náluk sokkal kevésbé jelentős világbajnokok.
Imádom a snookert, de eléggé igazságtalan játék.
Jimmy White messze a legnépszerűbb és legszebb stílusú játékos sose lesz világbajnok,pedig több vb-döntőt nyert állásból vesztett.
Ezzel szemben olyan kevésbbé jelentős játékosok, mint Higgins, Parrott voltak világbajnokok, és lehet, hogy a sótlan Dott is az lesz.
Jó meccset játszottak, kár hogy Matthew kiesett. Nem is csodálom, hogy három nap után már kicsit elege lett ebből a derbiből:))
A döntőt sztem egyértelműen Ronnie fogja nyerni.
Félelmetes amit művel.
Én is egy jó meccsben és szoros Ronnie győzelemben reménykedek. Dott egyben van, és ha valamivel ki lehet zökkenteni Ronniet, az csak a jó safety, ez Dottnál adott szerintem. Persze nem hibázhat, ha asztalhoz kerül és breakbe kezd, mert azt kíméletlenül megtorolja Ronnie.
Perry ellen már jól játszott, a végétől eltekintve, de minden meccsén voltak komoly hullámvölgyek, amik az elődöntőkben a legrosszabbkor jöttek elő.
De most, hogy láttam is az utolsó frame-et, megbizonyosodtam arról, hogy hozzáállásban vesztette el a meccset. Érdemes összehasonlítani a Hunter elleni végjátékkal, ég és föld. Akkor harapott, próbálkozott, dinamikusan lökött, látszott rajta, hogy nagyon motivált, ma ellenben nem merte bevállalni a veszélyes potokat, na meg az a hiba a breakjében és a terelés a zöld után csak arra vezethető vissza, hogy fejben nem állt össze, a kommentátor is mondta, hogy bad judgement mindkettő. Ilyen szituációban rossz helyzetértékelést vár a legkevésbé egy játékostól.
Dott nagyon ambiciózus volt, bevállalt több olyan lökést is, amit simán el lehetett rontani, volt is, ami nem jön össze, de a felfogásbeli különbséget jól tükrözi. Pont azzal kapott ki Matthew, amiben jobb volt Hunternél.
Miert?
En inkabb azt remelem hogy jo meccs lesz.
Azert elkepzelheto hogy Dott valamennyire szorossa fogja tudni tenni.
Amugy szerintem ez a csavo feligmeddig csaj nem?:)))
A hangja olyan hogy mikor meghallottam komolyan azt hittem hogy valammi noi duma szurodik be az adasba.
Pici is mint egy csaj, meg a vonasai is nehol csajosak:)
Hát ennyi volt, Matthew képtelen volt hozni magát, megkapta a sanszot, de ezen a meccsen kevés momentumtól eltekintve nem tudott saját nívóján játszani.
Dott megérdemelten jutott döntőbe, nem semmi, amit művelt, eddig még két meccset sem tudott nyerni a vb-n, most meg a döntőig jutott, minden elismerésem.
Williamst mint rock solid játékost említette, ami igaz is (már amikor :))
Egyébként erősen kétlem, hogy komolyan gondolta, hogy az egész szezonban bal kézzel akar majd játszani :)
hi!
mit nem mond Ronnie, bal kézzel akar játszani jövő szezonban, bazz...
Az oké, hogy ez pörgeti fel, ez mozgósítja az energiáit, de....nem is tudom mit mondjak...
Ez az ember tényleg egy unikum, nem is értem miért Williams-t említi, miért nem Jimmy-t.
közben Matthew kiegyenlített 15:15!
hú micsoda végjáték lesz!!
Go Matthew!!!!