Keresés

Részletes keresés

atyska Creative Commons License 2001.08.05 0 0 2218
Hello moda7!
Én megyek a dal estre,azaz 2-en vagyunk,hozzank befernel,csak attol fugg honnan jossz.Mi Balatonfuredrol indulunk,ha aktualis a helyszin,akkor ird meg a Topicban,vagy kuldj e-mailt!
nightwish Creative Commons License 2001.08.05 0 0 2217
Ja, akkor a betegsége miatt nem volt Ákos a szigeten! Pedig annyira hiányzott a Nagyszínpadról, mondjuk a Republic és Ganxta Zolee közül, hogy csak na!
moda7 Creative Commons License 2001.08.04 0 0 2216
Sziasztok!

Már régóta figyelem a topicot, mert én is nagy Ákos rajnongó vagyok.
Egy kis segítséget kérnék tőletek:-)
8-án a barátnőmmel szeretnénk elmenni a Pannon Udvarházba megnézni Ákost. Az lenne a kérdésem megy-e valaki autóval, ahova még ketten beférnénk.
(A benzinbe természetesen beszállunk!)

A továbbiakban minden jót!
Ja a "topicrombolókat" pedig sz...játok le:-))) (Különben olyan jókat lehet nevetni a "véleményeiken..." Nem kell ezt véresen komolyan venni.

"Békesség"

totyus Creative Commons License 2001.08.03 0 0 2215
Tökmás felvételt jelent a váltás ( a 94-es ill. 95-ös koncertekről, illetve videoklipekre átváltás is van ). Ezeknél a koncertváltásoknál lehet érezni azt a szakadéknyi minőségi különbséget. A 94-es koncertfelvétel ( Ki helyett szeretsz? ) pölö egy nagy kék vagy piros folt, főleg a Hűség live-hoz képest iszonyú.
Előzmény: csabiman (2212)
Beren Creative Commons License 2001.08.03 0 0 2214
Kedves suttercane!
Amennyiben eddig nem tetted volna, kérlek, olvasd el a Krég-nek szánt hozzászólásomat (2194). Ezek után is úgy érzed, hogy bármi gondom van Ákossal, vagy a zenéjével? Vajon tényleg topicromboló ez a hozzászólás?...
Előzmény: suttercane (2204)
OutSider Creative Commons License 2001.08.03 0 0 2213
"...Ákos. Róla szeretnék itt olvasni és nem egy frusztrált unatkozó majomról." => Mondjuk rólad még egy szó sem hangzott el itt.

Rólam se sok, hál istennek.

pali23: igyekszem, de dolgozom, most sajnos nincs időm rombolni, először sziginek fogok válaszolni, aztán nektek, ráadásul igyekszem alaposan végiggondolni. Persze, lehet, hogy a felsorolt érvek súlya alatt meghajlok, és kénytelen leszek visszakozni, de azért igyekszem nem csalódást okozni.

Előzmény: McCOY (2211)
csabiman Creative Commons License 2001.08.03 0 0 2212
Inkább írjatok a dvd-ről ;)
A kameraváltás funkcióval mi a helyzet a koncertdvd-n? Szó szerint más szemszögből lehet lántni a számokat, vagy egy tök más felvételt nyomnak?
McCOY Creative Commons License 2001.08.03 0 0 2211
Mi lenne, ha leszarnátok , mit ír az Outs.? Amíg válaszoltok neki, nem húz el úgyse'. Szeretem ezt a topicot olvasgatni, jó lenne, ha végre azzal is foglalkoznátok akit kedvelünk. Ez meg nem Outs., hanem Ákos. Róla szeretnék itt olvasni és nem egy frusztrált unatkozó majomról. Bojkott. Oxi? Mc
Pali23 Creative Commons License 2001.08.03 0 0 2210
Nos OutSider?

A kérdés fel van téve...

Előzmény: OutSider (2209)
OutSider Creative Commons License 2001.08.03 0 0 2209
Csak kettőt látok, a tied nem az.
Előzmény: suttercane (2207)
krég Creative Commons License 2001.08.03 0 0 2208
egyébként ákos a szigeten YENGIBARJAN TRIÓ álnéven koncertet adotta táncház sátorban 15,00kor, aki ott volt örülhet

suttercane Creative Commons License 2001.08.02 0 0 2207
Na mi van topicgyilkosok?
Itt alant 3 értelemes hozzászólás vár megválaszolásra.

Törölt nick Creative Commons License 2001.08.02 0 0 2206
1. Az nem kritika, hogy primitívnek bélyegzitek az Ákos-rajongókat (félreértés elkerülése végett: nem fanatikusokról van szó) és kijelentitek, hogy Ákos egy nagy f@sz, sz@r, amit csinál és különben is jobb lenne, ha feldobná a talpát. Ahhoz, hogy valakit kritizálhass, ÉRVEK is kellenek. Ilyennel nem találkoztam a hozzászólásaitokban. Ha kulturált módon tudnátok kritikával illetni Ákost, az ellen nem lenne semmi kifogásom.
A tömegízléssel kapcsolatban igazad van, de nem hiszem, hogy ez ránk érvényes lenne.

2. az offolás nem rázza föl a topiklakókat, meg az egymás lehülyézése sem. Inkább ellenkezőleg. Ha meg punnyad egy topik, akkor majd fölrázza valaki egy jó témával, nem offolással.

Előzmény: OutSider (2200)
Pali23 Creative Commons License 2001.08.02 0 0 2205
OutSider!

Mondd meg őszintén, szerinted mi hatása van annak, hogy itt az Ákos topicban próbáljátok mindenkivel elhitetni, hogy amit Ákos csinál, az gagyi? Mert az biztos nem, hogy akik eddig fanatikus Ákos-rajongók voltak, "frenetikus" és "megsemmisítő" írásaid hatására fülüket-farkukat behúzva még saját maguk előtt is szégyellni fogják azt, hogy valaha is meghallgatták a zenéjét. Azt írta korábban valamelyik önjelölt kritikus közületek, hogy azok szemét szeretné felnyitni, akik totál elvakult rajongók és istenként tisztelik Ákost. Eszmélj már rá, hogy pont erre semmi esélyetek, hiszen aki elvakult és fanatikus, magasról tojik rá hogy ócsároljátok Ákost! Persze elküld benneteket a búsba, de annál makacsabbul ragaszkodik elveihez.
Magamról annyit, hogy jó pár éve kifejezetten utáltam Ákost és a Bonanzát, felfordult a gyomrom ha csak meghallottam egy számukat is a rádióban. Aztán az egyik Ákos szám kezdett megtetszeni, aztán a többi is, aztán némelyik Bonanza is majd egyre több. Persze sosem fog Ákos minden száma tetszeni, de most már mondhatom hogy a 90%-a tetszik mind a szólómunkájának, mind a bonanzás daloknak. De rengeteg mást is meghallgatok a lágytól a kemény zenékig hangulattól függően. És ki merem jelenteni, hogy Ákos munkássága pozitív értelemben mérce a magyar zenei életben és külföldön is megállja a helyét. Ha ez ellen rögtön lehurrogással szeretnétek tiltakozni, akkor légyszi ne tegyétek, hanem írjátok meg hogy szerintetek kik azok a magyar ill. a külföldi zenei életben, akik szerintetek az abszolút csúcs mind zeneileg mind szövegben!

Üdv.

Pali

Előzmény: OutSider (2203)
suttercane Creative Commons License 2001.08.01 0 0 2204
Vajon miért van az, hogy egyesek ahelyett, hogy a saját kedvenc eggyüttesük topicját látogatnák, (mint mi itt egypáran), bejönnek ide és ökörslgeket írnak.

Krég? Beren?

Tudtok értelemesen hozzászólni? Tegyétek meg!
Nem teszik Ákos zenéje? Írjátok le a véleméyneteket kultúráltan!

Amennyiben az IQ szintetek eléri a 10-et, bízom benne, hogy megértettétek fenti soraimat.

OutSider Creative Commons License 2001.08.01 0 0 2203
elüldözni: ez nem teljesen így szerepel, kell hozzá a szövegkörnyezet. Én azokat nem látom szívesen, akik buziznak, nácik, meg ezek testvérei.

Isten pedig nincs - írja a Biblia.

nézeteket kifigurázni: ez humort jelent, nem hiszem, hogy szélsőséges dolog.

lejáratni: csak azt lehet, ami megfelelően támadható. Próbálhatok én valamit lejáratni, ha az nem olyan, de a primitívséget szvsz lehet.

Ja persze: Isten pedig nincs- mondta a hitetlen.
Szóval vigyázzunk egy-egy szó kiemelésével.

Végezetül nézd meg pl. gratulálok hozzászólásait, ami ugye egy másodnick, na őbelőle kitőr az igazi énje. Engem egy dolog bánt itt (és mielőtt félreérthető lehetnék, nem haragszom én senkire), valamennyire ismerem nightwish-t, de ő sose gyűlölködött itt - és a való életben sem tűnik olyannak -, miért gondoljátok róla ezt?

A moderálás az kiírtást jelent. Hogy hol a határ? Hiszek a természetes szelekcióban, és nem a mesterséges irányításban.

Előzmény: soldier22 (2202)
soldier22 Creative Commons License 2001.07.31 0 0 2202
"A topicrombolás bármilyen furcsán hangzik, de lehet hasznos is."

Ez ostobaság. Semmilyen rombolás nem lehet hasznos. Soha.

"Egyoldalról felrázza az embereket, akik benne vannak, másrészről mindenkiről kiderül, hogy amellett, hogy valaminek a tisztelője/rajongója milyen ember is valójában."

Ti akkor tulajdonképpen közvéleménykutatók vagytok (álruhában), vagy mindannyiunk tiszta lelkiismerete, ugye?
Na ne röhögtess.

"elüldözni"
"nézeteket kifigurázni"
"lejáratni"

Gyönyörű szókészlet, a fasizmus és a kommunizmus is ezeket használta, gratulálok, márcsak a neves elődök okán is. Aki "elüldözni" és "lejáratni" akar, az tulajdonképpen rendkívül durván MODERÁL.

Akkor most ide idézném, amit a moderálás veszélyeiről írtál:

"3. A moderátori veszélyekről
Nagyon veszélyesnek tartom néha a moderátori tevékenységet, mert sehol sincs leírva az, hogy ha valahol mondjuk két nézet ütközik, akkor az egyiket ki kell irtani. Hol van a határ?"

Előzmény: OutSider (2200)
Rózsika néni férje Béla Creative Commons License 2001.07.31 0 0 2201
Hé, krég, mekkora király voltál ma azzal a "rókás rákos ákos" szöveggel!
Előzmény: krég (2199)
OutSider Creative Commons License 2001.07.31 0 0 2200
Bocs, hogy most nem válaszolok egyenként a kérdéseidre (megteszem, de gondolkodnom kell a válaszokon), addig egy régebbi hozzászólásomat illesztem be ide, talán ez is segít valamennyit:

"Depeche Mode Klub

OutSider válasz erre | adatok | e-mail 2001.05.30 10:25 (12264)

Bocs, hogy kicsit off leszek, de csak neked:

1. Miért pont idejöttünk?
Szombaton találkoztunk (mármint ez a dekadens csapat), és véleményem szerint nagyon jót beszélgettünk. Nagyon fontos, hogy nem csak egy adott témában, hanem általában mindenről, csak azért, hogy egy kicsit jobban megismerjük egymást. Esetleg ezt ajánlanám nektek is. Természetesen a zenéről is beszélgettünk, és az is természetes, hogy az ízlésünk különböző. Nekem például van két DM lemezen, igaz, ezek csak a válogatások, de akkor is, és be kell vallanom, hogy tetszik -csak nekik ne mondjátok, meg mert megölnek.
Amiben viszont egyetértettünk, hogy nem szeretjük az olyan embereket, akik azt mondják, hogy az igényes zene kedvelői, és felsorolják a DM-t, Dire Straits-t, és a Pink Floyd-t. Külön külön egyikkel sincs baj szerintem, de sajnos manapság sokan vannak olyanok, akik a divat mögé bújva egyfajta tömegízlés áldozatai (szvsz).
A ti szerencsétlenségetek az volt, hogy ez a topic nagyon élt, ha most PF lett volna, akkor ugyanez következik be. A meg/rámozdulás abszolút spontán módon következett be, nem volt összeesküvés. Azt külön sajnálom, hogy egyesek elvesztették a fejüket, ezt mindenesetre magukban kell elrendezni. Az is sajnálatos, hogyha valaki megkritizál valamit, akkor az az első szó, hogy húzzál innen. Mondjuk ez szinte minden fórumra jellemző.
Annak örülök, hogy van köztetek olyan, aki valahol megértette, hogy mi történik.

2. A topicrombolás bármilyen furcsán hangzik, de lehet hasznos is. Egyoldalról felrázza az embereket, akik benne vannak, másrészről mindenkiről kiderül, hogy amellett, hogy valaminek a tisztelője/rajongója milyen ember is valójában.
A másik fontos tényező -ami természetesen itt, most nem játszott szerepet -, hogy vannak az indexen olyan szélsőségek, akiket máshogy nem lehet elüldözni, csak ha az általuk hirdetett nézeteket kifigurázzuk, vagy ezeket az eszméikre büszke embereket a megfelelő módon lejáratjuk.

3. A moderátori veszélyekről
Nagyon veszélyesnek tartom néha a moderátori tevékenységet, mert sehol sincs leírva az, hogy ha valahol mondjuk két nézet ütközik, akkor az egyiket ki kell irtani. Hol van a határ? Nem a tegnapira gondolok, ott lehet, hogy igazatok van, bár...

3.Az igaz, hogy kicsit sajátságos a humorunk, vagy bunkóságunk, kinek mi az elviselhetőségi küszöb. A vélemnényalkotás könnyű, csak nem mindig megalapozott. "

Üdv
OutSider

Előzmény: Szigi101 (2198)
krég Creative Commons License 2001.07.31 0 0 2199
Áruljátok már el, miért okoz nektek ilyen emberfeletti örömet, hogy szétbasszátok ezt a topicot?
nem okoz emberfelettit sajnos

Azt hiszitek, hogy amiket írtok, az vicces, humoros? Esetleg mikor este összegyűltök, akkor gratuláltok egymásnak, hogy "Hé, krég, mekkora király voltál ma azzal a "rókás rákos ákos" szöveggel!".

nem szoktunk összegyűlni esténként, nem is szoktunk gratulálni egymásnak, találkozni se szoktunk, egyébként ez withe szövege, ne feledjük

Roppantul mulatságosnak tartjátok, amit csináltok? Mert mindenkinek, akinek eddig mutattam a szövegeiteket (Ákos-gyűlölőknek is mutattam), azt mondták, hogy nem, nem, ennyire debil nem lehet valaki, hogy ezt a dadaista faszságot valaki is humorosnak tartja.
ízlések és pofonok, egyébként mér dadaista?

Vagy esetleg bennünk van a hiba? Elvakultnak tartotok minket?
nem tartalak semminek

Vagy miért ez a cinizmussal kevert vérgagyizmus, amit itt teremtetek immáron 2 hónapja?
asszem kicsit más szemmel nézzük a világot te meg én

egyébként meg nem vagyok jeszós, magam nevében vagyok, uff

Előzmény: Szigi101 (2196)
Szigi101 Creative Commons License 2001.07.31 0 0 2198
Légyszives a kérdésre válaszolj.
Előzmény: OutSider (2197)
OutSider Creative Commons License 2001.07.31 0 0 2197
A dadaizmus művészet, nem faszság.
De kösz, a vérgagyizmus nagyon tetszik, szerintem zászlónkra tűzzük, mint irányzatot.
Előzmény: Szigi101 (2196)
Szigi101 Creative Commons License 2001.07.31 0 0 2196
Kedves Jeszósok!

Áruljátok már el, miért okoz nektek ilyen emberfeletti örömet, hogy szétbasszátok ezt a topicot?
Azt hiszitek, hogy amiket írtok, az vicces, humoros? Esetleg mikor este összegyűltök, akkor gratuláltok egymásnak, hogy "Hé, krég, mekkora király voltál ma azzal a "rókás rákos ákos" szöveggel!". Roppantul mulatságosnak tartjátok, amit csináltok? Mert mindenkinek, akinek eddig mutattam a szövegeiteket (Ákos-gyűlölőknek is mutattam), azt mondták, hogy nem, nem, ennyire debil nem lehet valaki, hogy ezt a dadaista faszságot valaki is humorosnak tartja.

Vagy esetleg bennünk van a hiba? Elvakultnak tartotok minket?

Vagy miért ez a cinizmussal kevert vérgagyizmus, amit itt teremtetek immáron 2 hónapja?

Előzmény: krég (2195)
krég Creative Commons License 2001.07.31 0 0 2195
akkó inkább haggyuk is
Előzmény: Beren (2194)
Beren Creative Commons License 2001.07.31 0 0 2194
Mi van?...
Előzmény: kornélka (2193)
kornélka Creative Commons License 2001.07.31 0 0 2193
barátok köztöt nem nézed? ez ténykérdés
Előzmény: Beren (2192)
Beren Creative Commons License 2001.07.31 0 0 2192
A paróka nem, de itt rákot is emlegetnek, és nem mint állatot...
Előzmény: kornélka (2191)
kornélka Creative Commons License 2001.07.31 0 0 2191
a paróka nem betegség
Előzmény: Beren (2190)
Beren Creative Commons License 2001.07.31 0 0 2190
Már megbocsássatok, de roppant vicces dolog ám mások betegségén élcelődni... Ne legyen így, de ha valamelyik rokonotok lenne az alany, örülnétek neki? És ugyanezeket írnátok ide?...
krég Creative Commons License 2001.07.31 0 0 2189
csak tessék, a legjobb helyen
Előzmény: kornélka (2188)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!