Vele megéri próbálkozni. Nagyon erős ő is, de legalább az esély meg van ellene. Ami egyszer megtörtént, megtörténhet máskor is.
Vonatkozik ez mindenkire.
Pl. Néhány napja 0-ra vertem egy 10*-ost. Ha jól emlékszem, azt írtad erre, hogy valószínű lesz még ilyen máskor is. Akkor tagadtam, de ma bejött. Amióta sikerült 10*-osnak lenni nekem is, nem posztolom, ha megverek néha egyet-egyet, mert nem különösebb érdem. Most már csak akkor teszem fel, ha esetleg sikerül hasonló eredmény valamelyikkel szemben. Azért örülök ennek, mert a lassúságom miatt kicsi erre az esély. Most sem a gyorsaság döntött. Szerencsém volt, hogy nem tudta ezekre a kérdésekre a válaszokat. :)
Köszönöm! A baj csak ott van, hogy Nike is ott bujkál a lapyrintusban, és már le is lökött a székről, most próbálok magamhoz térni. Pedig ma terveztem a kivonulást ebből a labírintból - már eléggé kifosztottam- de most a helyzet változott, megpróbálom majd visszaszerezni a trónt.
Nike még mindig jobb, mint egy medvével találkozni:-)
Most hogy elkezdtem biciklizni az 1*-ért, nem felemelték nekem 5-ről 6*-ra a szintemet? Jól keresztülhúzta a számításomat a kvízlabi'! Pedig milyen érdekes, és egyedi lett volna!
Egyre inkább én is úgy érzem, szívatnak minket a játékkészítők. Most nem a kártyákról akarok beszélni, mert segítő kártyákat szinte egyáltalán nem használok. Ott gyűlnek, de minek, Dunát lehetne rekeszteni belőlük.
A kérdések. Úgy veszem észre, egyre több olyan kérdés van, aminek semmi köze a műveltségbeli tudáshoz. Korábban az ilyen kérdések közé azért beiktattak egy-két normálisabbat is.
A labiban most egy 9 *-os ellenfelem volt, 8*-os gyorsasággal. Bár a gyorsaságnak ebben az esetben semmi jelentősége sem volt.
Zsinórban a kérdések, melyekkel eddig soha nem találkoztam:
Mi a spanyol "chicharranes"?
James J. Braddock amerikai ökölvívó legenda becenevét melyik mesehőd ihlette? (Mondjuk álmomban sem gondoltam volna, hogy Hamupipőke :) )
Tolkien nevében a 3 betű milyen keresztnév rövidítéseket tartalmaz?
Ki mondta,: Ha fia lenne, kétszer is meggondolná, hagyja-e focizni?
Ellenfél ezeket mind tudta, én meg nem. így aztán le is fokoztak 5*-ra.
Kicsit még erőlködöm, hátha elérem az 1*-ot is. :))) Kíváncsi vagyok, segítő kártyák nélkül meddig lehet visszafelé haladni? :) Most már sportot űzök belőle. :)))
(Nem kishitűség, de biztos, hogy nem lesz több ilyen. Ahhoz nagyon gyorsnak kellene lennem, és a memóriámat is fejleszteni kellene kicsit. Nem beszélve arról, hogy néhol tudásbeli hiányosságok is vannak.)
Mostanra már kialakítottuk a saját véleményünket a játékról. Részemről vegyes.
Amilyen érdekes volt az elején a labirintus, annyira nem kedvelem most már. Nehézkessé vált. Nem lehet gyorsan haladni. Hamar elfogynak a Felfedezés kártyák és sok akadály van. Fogy a türelmem. Túl sok időm nincs, ezért jobban szeretem a Küzdőteret. Ott pillanatok alatt lezavarhat az ember több mérkőzést is. Persze a labirintusokba mindig tesznek új kérdéseket, így ha nem játszol sűrűn a labirintusokban, veszíthetsz a küzdőtéren és a bajnokságban is. Ugyanis sokkal gyorsabban válaszolsz, ha találkoztál már korábban azzal a kérdéssel. Ha még nem találkoztál vele, végig kell olvasnod a kérdést (az is idő), utána pedig végigfutni a válaszokat és kiválasztani a megfelelőt.
Amiért én nem szeretném abbahagyni; nagyon jól karbantartja az agyat. Ez minden korosztályra érvényes, de az idősebb korosztálynak kifejezetten szüksége van az agy karbantartására. A rejtvényfejtés már nem elég. :)
Az újrakezdés a mi szintünkön nem sokat változtat. Az újrakezdő is csak annyit tud hasznosítani amivel már az előzőekben találkozott, ismeri a játék menetét, a lehetőségeket, de a tudása és a gyorsasága az a régi marad. Erre jó példa volt Gonzalesz kapitány, aki bár már ismert egy sereg kérdést, ismerte a kártyák használatát, de 3-4 másodperces válaszadási idejéből egy fikarcnyit sem tudott lefaragni. Tehát hosszú távon ugyanazt tudja produkálni mint én. És ha én 75. vagyok egy listán, akkor ő is az körül fog beállni. Tehát leszögezhetjük, hogy végül is egy értelmetlen dolog új nicket készíteni.
KK észrevételére: a statisztika szerint kb. 300 játékos van a rendszerben. Ez még elég messze van az 1000 -től. És most így több mint 200 nap itt töltött idő után, nem vagyok biztos benne, hogy újra indítanám ezt a naplót. Bár végül akik kezdetben is itt voltunk, most is itt vagyunk!
Ez is mekkora egy baromság. Ki az a hülye, hogy 18 aranyért vásároljon egy kártyát, hogy azzal majd egy másik már megvásárolt kártyáját ruházza át másra?
Ne nagyon bízz abban, hogy a következőben más fog ülni:-)
A kezdeti időknek vége szakadt. Amikor mi idejöttünk, napi egy játék volt például az én általam kitűzött norma. És szinte minden második nap sikerült egy trónfoglalás. Most egy hétig ülök egy labirintusban, és közel egy hónapja, hogy nem foglaltam el trónt.
Jó volna a játék szervezőivel valami eszmecserét kezdeni, mert egyre több furcsaság kerül elő. Nem akarom őket vádolni, de mielőtt vitába keveredtem velük- az elszámolás miatt, ami végül sikeresen megoldódott- ennek már kb 2 vagy 3 hete. Azóta egyetlen 4 találatost sikerült sem sikerült elérnem közel 250 játékból. Régebben volt olyan is, hogy egy játék alatt 2 is összejött.
Persze és ennek nagy a valószínűsége, hogy mind a korábbi, mind a mostani eset a véletlen műve.
Tudod,én úgy érzem,hogy a játék elkezdte a haláltusáját.Hol van a megénekelt 1000 kvízjátékos például? Szerintem nagyon lecsökkent a tényleges játékosok száma és így a kártyák visszafogásával végleg unalomba fog fulladni az egész. Kár.