A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
Ezer okot tudok házasság ellen. Isten biztos jót akart, de láttuk mi lett a vége a túlszaporodásnak = Özönvíz. Isten felelőssége, de nekünk okosabbnak kell lennünk, mint ő. Bocsássunk meg neki mer bő fél év és itt a Karácsony mikor mindenki szeret mindenkit. Éljen Yézus meg a Kóla
nekem az a tapasztalatom, hogy az emberek nem értik egymást. tehát tanulni sem tudnak egymás hibáiból. csak hiszik, hogy látnak valamit, aztán azt úgy értelmezik, ahogy akarják. tehát önigazolnak. persze rám is igaz, én sem tudhatom pontosan mit látok. az külön tanulmány lenne, de ennyire azért elég kevesen elszántak.
Mikor átvettem, nem volt mellé használati utasítás és senki nem mondta, hogy zárlatos. Há persze hogy engem b@szott meg. De visszaadtam a felvételi pontnak, és azóta Ibizán élek egy techno party közepén
írtam, de elszállt. nem tudok ismételni. valami olyan volt, hogy aranyos buta muszika vagy, de démon semmiképp. meg hogy vicces lehetett a jelenet. és hogy pofánvágtam volna a kurvát. dehát hogy lehettél ennyire hülye, hogy ilyennel éltél együtt?
Most bevillant az exnejem. 2017-ben felkerestem aminek az lett a következménye, hogy a húgyagyú démont próbált űzni belőlem. Szektavezér és Zsírbuzi baráttya elhitették vele, hogy démonizált vagyok. A 40-es IQ-jával elfelejtette törölni a naptármegosztását onnan tudtam hol találom. Ő meg asszitte sátán. Daemon fut a háttérben. Én csak négyszemközt akartam dumcsizni vele. A Jéééézus nevében parancsolom, mondta, aztán hogy látta elb@szt@, nincs hatalma Szauron fölött, akkor mondta rendőrt hívok, rendőrt hívok.
Szóval volt műsor.
Szektavezér később lett rákos, de az is vicces volt. Isten nem ver Bobbal. Szóval a fagyi visszanyalt, mást már nem tudott mérgezni, hát magát mérgezte a fájdalommal, hogy másnak nem tud ártani.
Mindegy. A lényeg, hogy az exnejem és Dágont látott bennem, abból gondoltam, hogy keress szagembert.
néha érdekes, hogy a kis figyelmességek mennyire kitárják a szívet lelket a nőkben is...., a szeretet azonnali, az odaadom mindenemet se távoli, főleg ha dúsgazdagon árad felé... :)
Az is lehet. De te se sokat értesz a boszorkányokhoz. Én Kapisztrán Szent János energetikai reinkarnációja vagyok. És sok a munka, de nagyon nehéz máglyára rakni a nőket meg eretnek férfiakat. Bélának már csiholom a tüzet, de hogy hol találom Bélát azt még nem tom
én nem írtam semmi ehhez hasonlót. pszichológiai és energetikai manipuláció a láma részéről, erről szól az egész tibeti buddhizmus. csak nem vagy tájékozott, bár nehéz is annak lenni ebben a témában.