Keresés

Részletes keresés

Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2021.12.03 0 0 1817

Oké, igaz.

Előzmény: endrebá (1814)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.12.03 0 0 1816

Az érdekérvényesítő képesség, mint erő?

Elfogadható.

Előzmény: endrebá (1798)
endrebá Creative Commons License 2021.12.03 0 0 1815

Nem baszlak.   Hanem a barátommal beszélgetek.. és az ő kifejezéseit használom.

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (1813)
endrebá Creative Commons License 2021.12.03 -1 1 1814

Hátrébb az agarakkal, Igor.

Indulatok nélkül..  kérlek.   Ne emelkedjen a hangerő.

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (1811)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2021.12.03 0 0 1813

Endre... ne bassz már! A "vakkomondor" mindent elmond erről a helyzetről, ne csináld már! A világ szégyene volt az az eset, pláne, hogy az ürgét a szavazók újraválasztották.

Előzmény: endrebá (1807)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2021.12.03 0 2 1812

Szerintem a nagyobb izomtömegünk miatt van, ami több hőenergiát termel akkor is, ha nem dolgoztatjuk.

Előzmény: Abszolút Igazság (1791)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2021.12.03 0 3 1811

De reagáltam "érdemben", pont ez a lényeg: légbőlkapott áltudományos faszkodásra vársz korrekt, kifejtett ellenvéleményt. Mit lehet erre a felvetésre, hogy "isteni rend"? Ez nem a valfil topik, nincs isten, ennyi a "korrekt" válasz. Ezért mondtam, hogy nincs értelme...

A nőd gyengébb, nem tud leverni téged. amúgy ha a nő verne össze egy férfit  azt is büntetnék, csak ez ritkább. Láttál mostanában olyan férfit, akinek a nemi szervét maró anyaggal öntötték le? Vagy olyan férfit, akinek egy katonanő bucira verte a fejét? Panaszkodtok, hogy a női erőszakot a törvény nem bünteti: állj bosszút az ő fegyverükkel, tee is hisztizz a nőddel:)

Én még életemben nem ütöttem meg nőt, nem kellett erőszakoskodnom sem velük, megkaptam tőlük, amit akartam. Épp ezért én nem is tapasztalom azt a fene nagy nőhatalmat, (vagy valamiféle negatív retorziót a viselkedésem miatt) amiről beszéltek. Nyilván ha borulna a házasságom, kisemmizne a feleségem, eltiltanának a gyermekemtől, én is nyüszítenék.

Szóval jól mondja Endrebá, 47 évesen, egy működő házasságból könnyen pofázok.

De az én értékrendemben a házasság (a sok lippsi süketelésem ellenére) szent dolog. Mi ezt komolyan vesszük, épp ezért nem érzem, hogy ez a veszély fenyegetne. Nyilván aki vedel, veri a zasszonyt, nem törődik a házasságával, és minimális belátóképessége nincs a saját hibáira nézve, az érezheti úgy, hogy a társadalom ellene van. És persze vannak a valódi áldozatok, akik tényleg normális emberek (férfiak), de áldozatul esnek az esetleges jogi túlkapásoknak. Nem a feminizmussal van bajom, hanem a gőzagyú feministákkal. És sajnos ők a hangosak, olyanok, mint a pride-on felvonulók. Egy "normális" meleg nem töri a borsot az orrod alá, mert valószínüleg nem is tudsz a melegségéről.

Azt a tényt, hogy a nőknek hatalmuk van a férfiak felett (evolúciós okok miatt) a feministák sem tagadják. (szerintem) Az értelmesebb nők élnek is ezekkel az előnyökkel. Egy dörzsölt nő azt tesz a férfival, amit csak akar, megvannak az eszközei hozzá. Ha az utcán látsz egy szép, csinos nőt, már a létezésétől is jobb napod lesz. Nekem meg az természetes, hogy nem lehetsz vele paraszt,  nem tapizhatod le, nem lehetsz vele ordenálé. 

Előzmény: Abszolút Igazság (1790)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.12.03 -20 0 1810

Nálunk is pontosan ugyanez a helyzet.

Én egy szál pólóban, asszonka a konyhában két pulóverben.

Előzmény: cyr45 (1800)
endrebá Creative Commons License 2021.12.03 0 0 1809

Meséld el nekem, kérlek..  hadd ismerhessem én is.

Én talán csak az omnipotens kifejezést ismertem ami teljesen felesleges volt a mindennapjaimban.

Előzmény: Megeszi (1806)
özvi Creative Commons License 2021.12.03 0 0 1808

Én is csak a saját ismereteimet irom.

Az öreg 76 évesen olyan volt mint te , állandóan izzadt mint 1 igásló, púderezte magát folyton.

Most 20 évvel később ugyanolyan hőmérsékleten van rajta vastag mackó, és flanel ing és szőrös mellény.

Előzmény: cyr45 (1800)
endrebá Creative Commons License 2021.12.03 0 0 1807

Ahogyan a nőnek is lehetne védekeznie fizikai erővel.  Még bikább is lehetne mint a férfija.

És létezik is ilyen.

Jóféle saxöveg ez a vak komondoros.. még az is lehet, hogy ő vakította meg kölyökkorában - nem?

Előzmény: cyr45 (1804)
Megeszi Creative Commons License 2021.12.03 0 0 1806

Örülök, mert ismered a konfabulál szót. 

Előzmény: Abszolút Igazság (1793)
endrebá Creative Commons License 2021.12.03 0 0 1805

Jajj, dehogynem.. de mennyi férfinak látszó semlegesen nőnemű van, te jó ég.   Gyomorforgató a viselkedésük.

Előzmény: cyr45 (1803)
cyr45 Creative Commons License 2021.12.03 -3 1 1804

Nem kell hagyni.  Verbálisan is lehet védekezni, nem csak pofonnal!  Jobb is lehetsz,esetleg.

Pozsonyi egy "vak komondoros" fazon, szerintem.

De, ha te szereted, hát a te dolgod!:-)

Előzmény: endrebá (1801)
cyr45 Creative Commons License 2021.12.03 -3 0 1803

Mintha több fiú akarna nő lenni mint forditva. 

Gondolod?...  Nekem még soha nem jutott eszembe ilyesmi.  De lehetséges, nem tudom...

Viszont olyan fogalomról már hallottam, hogy "péniszirigység", az ellenkezőjéről pedig nem!

Persze, ettől lehet.

Az is érdekes, hogy nőimitátor férfiak voltak/vannak, de férfiimitátor nők nem annyira...

Előzmény: özvi (1792)
endrebá Creative Commons License 2021.12.03 0 0 1802

Jó helyen vagy itt, A. I.

Előzmény: Abszolút Igazság (1799)
endrebá Creative Commons License 2021.12.03 0 0 1801

Nekem nagyon tetszett, pont megerősítette az eddígi jó véleményemet az írójáról.

Szerinted nem sokkal jobb a szövegláda a nőknél?

Szerinted nem kergetik a saját férfijaikat a kiborulásig a megszégyenítő és hibáztató szövegjeikkel?

Előzmény: cyr45 (1794)
cyr45 Creative Commons License 2021.12.03 -3 0 1800

Csak a saját nevemben tudok erről nyilatkozni, de azt megteszem:

Most egy atlétatrikóban ülök itt a közös dolgozószobánkban, mert, ha lejjebb venném a fűtést,

akkor a Sárkányom fázna! Nem is merem.  Ő egy polar felsőben ül a saját gépe mellett.

De ennek ára van ám, amit meg kell fizetnem!  És most nem is a gázszámlára gondoltam.

Hanem arra, hogy nyáron ő még bőven bírja a hőséget, amikor én már agonizálok...

Ja, és 76 múltam!:-))

Előzmény: özvi (1785)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.12.03 -22 0 1799

"Látom, kaptál kilenc (!) mínuszt."

Csak 9-et? Lesz az még huszonpár is... :-)

Van egy fanatikus nyomika, aki mászik utánam minden topikba és két tucat Indáról mínuszol.

Ha csak azt írom, hogy jóreggelt mindenkinek, azt is.

Előzmény: cyr45 (1794)
endrebá Creative Commons License 2021.12.03 0 0 1798

Nem ezt kérdeztem.

Az erő fogalmáról, egyetértesz velem?

Előzmény: Mlle. Grenelle (1781)
cyr45 Creative Commons License 2021.12.03 -3 0 1797

Nem az esetleges önpusztító eszközök okozzák az élettartam különbséget, ez tévedés.

Biológiailag vagyunk úgy programozva, hogy a nők tovább élnek.

Ilyen értelemben ők az erősebb nem, mert jobban bírják a gyűrődést!:-)

Előzmény: özvi (1783)
endrebá Creative Commons License 2021.12.03 0 0 1796

Majd találkozol a gondolataival idézetben, vagy megtanulva és saját gondolatként.

Előzmény: Mlle. Grenelle (1779)
endrebá Creative Commons License 2021.12.03 0 0 1795

hm.. szerintem az okosak a buták tömegeit is tudják irányítani.

De direktben.. mondjuk egy népszavazás alkalmával.. elismerem az igazadat.

Előzmény: Abszolút Igazság (1778)
cyr45 Creative Commons License 2021.12.03 -3 0 1794

Látom, kaptál kilenc (!) mínuszt.

Egyik sem én voltam, mindamellett szerintem is egy hímsoviniszta marhaság ez az írás!

Továbbá összemosni a jobb, és baloldaliságot ennek ürügyén...

Szóval, egyszerű gondolkodású ez a publicista, mint egy faék, szerintem.

Előzmény: Abszolút Igazság (1772)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.12.03 -24 0 1793

Azt hiszem, már mások is szóltak neked, hogy ne konfabulálj.

Nem büszkélkedtem vele, egyszerű tényt írtam le.

Irigység sincs bennem a nők iránt, a férfiak sikereinek elirigylésére viszont egész ideológia épült...

Az elmebetegségeket itt most nem tárgyaljuk.

Előzmény: özvi (1792)
özvi Creative Commons License 2021.12.03 0 0 1792

Vagyis egyik fél sem tehet róla hogy olyan amilyen.

Akkor meg mit vagy büszke rá. Légy hálás a sorsnak, hogy nem nőnek születtél, bár ahogy olvasom lehet hogy inkább az irigység van benned.

Mintha több fiú akarna nő lenni mint forditva. ( csak sacc , nem ismerem a számokat)

Előzmény: Abszolút Igazság (1791)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.12.03 -23 0 1791

"Ez rejtély a férfiak nem fázása."

A férfiak komfortzónája szélesebb, gyorsabb az anyagcseréjük stb.

Például, mikor lemegyünk a tengerpartra, én egész nap elvagyok egy nadrágban és pólóban, míg a feleségem 2-3 pulóvert, kabátot pakol magára és vesz le-fel a nap folyamán.

Előzmény: özvi (1785)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.12.03 -24 1 1790

Szerintem ne menj bele a vitába, ha nem tudsz érdemben reagálni az újságcikk felvetéseire :-)

Az legalább is tény, hogy az erőszak egyes formáit korlátozzák és büntetik, míg a rejtettebb (és a nők által preferált) formáit nem. Ez az egyenlőtlenség volt Endrebá eredeti felvetése is, amire a cikket hoztam.

Az sajnos tény, hogy a ballib oldal kedveli a sunyi módszereket, a hangzatos jelszavak mögé rejtett aljas szándékokat, az orwelli 'duplagondol'-t és társait. Rossz dolgokat propagálnak nagyon rafinált és ügyes módon. Oké, a jobboldal se sokkal jobb, ők meg a jó dolgokat propagálják a nevetségességig túlzásba vitt módon. Aztán ebből lehet választani, tisztára mint egy Szondi-teszt... :-/

A záró bekezdés pedig a topik alapkérdésére adott választ vázolja, ami teljesen kibontva valahogy úgy hangozhatna, hogy a nőhatalmi (feminista) ideológia voltaképpen annak a nyilvánvaló ténynek a tagadása, hogy a nőknek is megvan a maguk hatalma, csak rejtettebb módszerekben. Ezért követelnek egyenlő (vagy még nagyobb) részt a nyílt hatalomból, miközben a rejtettről eszük ágában sincs lemondani. Ők ezt értik egyenlőség alatt.

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (1786)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.12.03 0 1 1789

Jogos. 🙂

Volt abban a Pozsonyi-féle jegyzetben valami, amitől megundorodtam tőle... bár már idézni nem tudnám.

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (1787)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.12.03 -23 0 1788

Nem az a kérdés, hogy kik írják, hanem hogy milyen korszellemnek akarnak megfelelni vele.

Előzmény: özvi (1784)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!