Keresés

Részletes keresés

nedolaci Creative Commons License 2015.03.03 -2 0 1439

T.Joe!

Kérlek,most adj tanácsot!Mekk fogadtam intelmeidet és nem válaszolok aranyember baxtatósdijaira!No de!Ezzel csak azt értem el,hogy priviben szívóskodik tovább!Meg ér,meg érjen, ez a fórumon való,mindent ráhagyás nekem ennyit??Sokkal szórakoztatóbb itt,nyilvánosan elküldeni az anyukája piros papucsára!!

janek666 Creative Commons License 2015.03.03 -3 0 1436

De csak HA a halott is akarja! A slepje meg huzzon a ...

Jó munkát "békés" fórumozást!

Előzmény: nedolaci (1435)
nedolaci Creative Commons License 2015.03.03 -3 0 1435

Igazad van!!

Láttam,hogy Ő jött ide,láttam,hogy Ő kattant rád.Értem én kigyelmednek az beszédjit!

Én csak azt nem szeretném,hogy akik rajta ugrálnak odaát,Ők ide is betódulnának folytatni,az ott hónapok óta tartó répareszelést!Sokan nem ismerik egyik kedvenc film bölcsességemet:A halottat el kell temetni,mert büdös lesz!!

Előzmény: janek666 (1434)
janek666 Creative Commons License 2015.03.03 -3 0 1434

Laci Bá!

Majdnem igazad van!

De "a döglött oroszlán" effektus akkor működne, ha őt keresnék meg rugdosni!

De Ő házhoz jön a seggberúgásért! Némi mazochizmus árnyalatában. :-)

Mondom én, aki azt sem tudta ki, de megtalált és már a feketelistája első helyén állok!

Előzmény: nedolaci (1412)
nedolaci Creative Commons License 2015.03.03 -3 0 1433

Óra indul!!A kíváncsiság megöl!!!(Valakit,;-) Persze nem engem!Ott,azé',még nem tartunk!)

nedolaci Creative Commons License 2015.03.02 -2 0 1431

És van,akit a száguldó vonatból kéne!!!!

Előzmény: Kalányos Euthanázia (1430)
Swampthing Creative Commons License 2015.03.02 -1 0 1429

Az emberség kritériumai közt ez elég hátul szerepel. Mondom én, hogy nem érted... :-(

Előzmény: Törölt nick (1428)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.02 -3 0 1428

Ember az, aki betartja a szerződést. A többiekről itt folyik az eszmecsere.

Előzmény: Bowfisher (1426)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.03.02 -6 0 1427

ez így megy?

Előzmény: Operator (1423)
Bowfisher Creative Commons License 2015.03.02 -1 0 1426

Embernek maradni.

Félő, Te ezt már soha nem fogod megérteni. A Te "rend"-ed pax romana néven szerepel a történelemkönyvekben.

Előzmény: Törölt nick (1424)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.02 -14 0 1424

Rend.

Egyszer majd te is megérted ennek a szónak az igaz jelentését.

Előzmény: Bowfisher (1406)
Operator Creative Commons License 2015.03.02 -5 1 1423

Beállsz modinak és jól megmutatod, hogy milyen az elvárt kiszámíthatóság.

Előzmény: nzsolt18 (1419)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.03.02 -4 0 1422

"Újdonánc" nickek a troll témához ne írjanak ide.

nzsolt18 Creative Commons License 2015.03.02 -5 0 1419

most is van a légesben aki ellen hivatalból kéne eljárni, azt még is tobzódhat kedvére.    

bammeg mire ezt leírom el is tüntették a tobzódót. (előtte meg napokig csinálta a feszkót)  

Istenem milyen jó ez a kiszámíthatóság. 

Előzmény: nzsolt18 (1418)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.03.02 -5 0 1418

én spec jobban bírtam ( és vissza is várnám) az MI időket, irtotta a trollokat, meg az etetőket. kíméletlenül, aztán ha meg beláttad hogy hol hibáztál, és volt vér a pucádban beismerni, akkor meg nem volt gyilok tovább. buktál 1 nicket de maradhattál. kiszámíthatóbb volt itt minden. osztom a nézetét, hogy csak pár gyagyást kéne innen kirakni és rend lenne. most is van a légesben aki ellen hivatalból kéne eljárni, azt még is tobzódhat kedvére.    

Előzmény: Bowfisher (1403)
python 357 Creative Commons License 2015.03.02 -3 0 1417

:)))) Hát nem nagyon,-ahogy látom!!!!...

Előzmény: Bowfisher (1410)
nedolaci Creative Commons License 2015.03.02 -2 0 1416

El küldeném Neked,de nem vagy publikus.Itt,meg nem akarom,szerintem itt OFF!

Előzmény: ballisztikus szakember (1414)
ballisztikus szakember Creative Commons License 2015.03.02 0 3 1414

Melyik ez a topik?

Kérhetnénk egy linket?

Egy benézést megérne az a topik.

;)

Bowfisher Creative Commons License 2015.03.02 0 0 1413

Az egész téma nem ér annyit. Én tényleg nem tudtam, hogy kit "tisztelhetek" a hozzámszólóban, amúgy eszembe sem jutott volna példálózni vele. Bár az eltűnt hozzászólásaim alapján azt kell mondanom, a szelleme itt lebeg még mindig.

nedolaci Creative Commons License 2015.03.02 -2 2 1412

M I hulláján való ugrálásra van rendszeresítve egy(szinte) külön topik,népes társulattal!Nem kéne ezzel a témával,oda átballagni?!

Bowfisher Creative Commons License 2015.03.02 -2 2 1410

Murder idején féltucat nickem ment a süllyesztőbe, nagyrészt semmiért...annyira semmiért, hogy nulla hozzászólásos is volt köztük. Szerinted mennyire érdekel a dolog?

Előzmény: python 357 (1407)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.02 -3 7 1409

Á nem teszi azt meg! Ő csak osztani tudja az észt de befogadni nem tudja! itt valaki felhívta a modik figyelmét hogy jön keverni, de se füle se bottya!

Előzmény: MPF (1408)
MPF Creative Commons License 2015.03.02 -3 7 1408

Nekem is lenne egy megjegyzésem feléd Murder!Kissé úgy érzem moderandus moderátor Murder vissza szeretnél csorogni a moderációba.Személy szerinti véleményem az hogy rengeteg usert kicsináltál és nem kéne téged engedni még a fórum közelébe sem mert egyszerűen minősíthetetlen volt a tevékenységed.Szerintem vegyél egy mély levegőt és merülj alá az óceánba keress magadnak egy víz alatti gejzírt bújj el oda és szégyeld magad!!!

Előzmény: Törölt nick (1405)
python 357 Creative Commons License 2015.03.02 -8 0 1407

Elfogod veszíteni a nickedet,-ha tovább feszegeted a témát!!'...Szerintem lépj túl rajta!!!..:))))

Előzmény: Bowfisher (1406)
Bowfisher Creative Commons License 2015.03.02 -1 6 1406

Tudod beszélgető, én minden hónap első péntekén vártam bárkit.

Ez az információ valahogy nem jutott el hozzám. Te sem siettél tudtomra adni. A lehetőség még mindig adott?

Nem, te ott minősíthetetlenül írtál másról, Szabályt, szerződést szegtél.

Igen, őszintén leírtam egy jelzőt ami ugyan nem fedi teljesen az illetővel kacsolatos véleményem de erre is bőven rászolgált. És azóta hány KÉRDÉSEM ment a levesbe ami semmiféle szabályt, szerződést nem szegett? Ez a Te szokásod volt, hogy ha valakire rá tudtad húzni ezt a "szabályszegő" dumát onnantól tehetett bármit, kicsináltad. Meg is lett az eredménye.

A moderátor nem isten. A MM szerint nyilván vannak szankciók amelyeket alkalmazhat, törölhet MM sértő hozzászólást, kitilthat hozzászólót de a "polkorrekt" hozzászólások "csakazértis" törlése nem tartozik ezek közé. Ezt nem tudtad megérteni, ha rászálltál valakire, akkor írhatott az bármit, kicsináltad.

Azt hiszem, messze Te vagy az a fórumozó, legyél bár Dumás Sanyi vagy Murder Incorporated akinek az égvilágon semmi erkölcsi alapja nincs másokat bírálni a "szabályszegő" magatartásukért. A "halottak napján" előadott viselkedésed után egy normális ember, ha van benne egy kis önkritika, a szájába veszi a pisztolycsövet és meghúzza a ravaszt.

(Mielőtt modiazonosítással vagy hasonlóval vádolnátok, Te fedted fel magad, nem én találgattam becses személyeddel kapcsolatban)

Előzmény: Törölt nick (1405)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.02 -6 0 1405

Tudod beszélgető, én minden hónap első péntekén vártam bárkit. Volt, aki adta. Te ezek szerint nem. Úgyhogy ne írj nagyon szívesen elbeszélgetnékről, mert nem tetted.

Nem, te ott minősíthetetlenül írtál másról, Szabályt, szerződést szegtél. (igen, bizony, a modi dönti el, mi a szabályos, szerződéstartó) Tehát mégis van értelme és helyénvaló az a zárszó.

Törölt nick Creative Commons License 2015.03.02 -1 2 1404

Ne szívózz vele, mert fel rak a fekete listájára! Aztán bekattan és... murderel!

Bowfisher Creative Commons License 2015.03.02 -1 1 1403

Dehogynem, visszavárn(án)ak.

Erre azért ne köss nagy összegű fogadást. Azt, amit murder csinált(ál?), minek neveznéd a polgári életben? Gyávaságnak? Elmebeteg hatalmaskodásnak? Hogy minek nevezik a polgári életben azokat, akik "hatalmukkal"(vagy inkább névtelenségükkel) visszaélve náluk ezerszer különb embereket aláznak meg szórakozásból, azt inkább nem írom le mert megy a nickem a levesbe. Mindenestre akár te vagy az, akár nem, murder azon fórumozók közé tartozik akivel nagyon szívesen elbeszélgetnék irl, akár úgy is, hogy megesküszöm, nem veszem ki a kezem a zsebemből.

A moderációs topik itt, ebben a fórumcsoportban írottan nem az egymás közti beszélgetés, hajtépés terepe.

Ezt mondtam én is. A moderálás kérése a moderátortól viszont messze nem "egymás közötti beszélgetés, hajtépés".

Innentől kezdve ez az ugyancsak "murderes" "Te szégyelld magad mert rossz voltál" zárszó értelmét veszti.

Előzmény: Törölt nick (1402)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.02 -5 0 1402

Dehogynem, visszavárn(án)ak.

A moderációs topik itt, ebben a fórumcsoportban írottan nem az egymás közti beszélgetés, hajtépés terepe. Itt tilos. Elolvasod, elfogadod. Utána megszeged. Te az ilyen embert minek nevezed a polgári életben?

Előzmény: Bowfisher (1401)
Bowfisher Creative Commons License 2015.03.02 -2 3 1401

Vallom én.

Én meg azt vallom, hogy a moderációs topicból csak az offtopic hozzászólásokat illik törölgetni, userek egymás közötti hajtépését stb., a moderátorhoz intézett kéréseket nem. Ez a "múltat végképp eltörlni" hozzáállás Murder szokása volt, azokat az időket gondolom, egyetlen normális fórumozó sem kívánja vissza...

Előzmény: Törölt nick (1400)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!