Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Kérlek,most adj tanácsot!Mekk fogadtam intelmeidet és nem válaszolok aranyember baxtatósdijaira!No de!Ezzel csak azt értem el,hogy priviben szívóskodik tovább!Meg ér,meg érjen, ez a fórumon való,mindent ráhagyás nekem ennyit??Sokkal szórakoztatóbb itt,nyilvánosan elküldeni az anyukája piros papucsára!!
Láttam,hogy Ő jött ide,láttam,hogy Ő kattant rád.Értem én kigyelmednek az beszédjit!
Én csak azt nem szeretném,hogy akik rajta ugrálnak odaát,Ők ide is betódulnának folytatni,az ott hónapok óta tartó répareszelést!Sokan nem ismerik egyik kedvenc film bölcsességemet:A halottat el kell temetni,mert büdös lesz!!
én spec jobban bírtam ( és vissza is várnám) az MI időket, irtotta a trollokat, meg az etetőket. kíméletlenül, aztán ha meg beláttad hogy hol hibáztál, és volt vér a pucádban beismerni, akkor meg nem volt gyilok tovább. buktál 1 nicket de maradhattál. kiszámíthatóbb volt itt minden. osztom a nézetét, hogy csak pár gyagyást kéne innen kirakni és rend lenne. most is van a légesben aki ellen hivatalból kéne eljárni, azt még is tobzódhat kedvére.
Az egész téma nem ér annyit. Én tényleg nem tudtam, hogy kit "tisztelhetek" a hozzámszólóban, amúgy eszembe sem jutott volna példálózni vele. Bár az eltűnt hozzászólásaim alapján azt kell mondanom, a szelleme itt lebeg még mindig.
Murder idején féltucat nickem ment a süllyesztőbe, nagyrészt semmiért...annyira semmiért, hogy nulla hozzászólásos is volt köztük. Szerinted mennyire érdekel a dolog?
Á nem teszi azt meg! Ő csak osztani tudja az észt de befogadni nem tudja! itt valaki felhívta a modik figyelmét hogy jön keverni, de se füle se bottya!
Nekem is lenne egy megjegyzésem feléd Murder!Kissé úgy érzem moderandus moderátor Murder vissza szeretnél csorogni a moderációba.Személy szerinti véleményem az hogy rengeteg usert kicsináltál és nem kéne téged engedni még a fórum közelébe sem mert egyszerűen minősíthetetlen volt a tevékenységed.Szerintem vegyél egy mély levegőt és merülj alá az óceánba keress magadnak egy víz alatti gejzírt bújj el oda és szégyeld magad!!!
Tudod beszélgető, én minden hónap első péntekén vártam bárkit.
Ez az információ valahogy nem jutott el hozzám. Te sem siettél tudtomra adni. A lehetőség még mindig adott?
Nem, te ott minősíthetetlenül írtál másról, Szabályt, szerződést szegtél.
Igen, őszintén leírtam egy jelzőt ami ugyan nem fedi teljesen az illetővel kacsolatos véleményem de erre is bőven rászolgált. És azóta hány KÉRDÉSEM ment a levesbe ami semmiféle szabályt, szerződést nem szegett? Ez a Te szokásod volt, hogy ha valakire rá tudtad húzni ezt a "szabályszegő" dumát onnantól tehetett bármit, kicsináltad. Meg is lett az eredménye.
A moderátor nem isten. A MM szerint nyilván vannak szankciók amelyeket alkalmazhat, törölhet MM sértő hozzászólást, kitilthat hozzászólót de a "polkorrekt" hozzászólások "csakazértis" törlése nem tartozik ezek közé. Ezt nem tudtad megérteni, ha rászálltál valakire, akkor írhatott az bármit, kicsináltad.
Azt hiszem, messze Te vagy az a fórumozó, legyél bár Dumás Sanyi vagy Murder Incorporated akinek az égvilágon semmi erkölcsi alapja nincs másokat bírálni a "szabályszegő" magatartásukért. A "halottak napján" előadott viselkedésed után egy normális ember, ha van benne egy kis önkritika, a szájába veszi a pisztolycsövet és meghúzza a ravaszt.
(Mielőtt modiazonosítással vagy hasonlóval vádolnátok, Te fedted fel magad, nem én találgattam becses személyeddel kapcsolatban)
Tudod beszélgető, én minden hónap első péntekén vártam bárkit. Volt, aki adta. Te ezek szerint nem. Úgyhogy ne írj nagyon szívesen elbeszélgetnékről, mert nem tetted.
Nem, te ott minősíthetetlenül írtál másról, Szabályt, szerződést szegtél. (igen, bizony, a modi dönti el, mi a szabályos, szerződéstartó) Tehát mégis van értelme és helyénvaló az a zárszó.
Erre azért ne köss nagy összegű fogadást. Azt, amit murder csinált(ál?), minek neveznéd a polgári életben? Gyávaságnak? Elmebeteg hatalmaskodásnak? Hogy minek nevezik a polgári életben azokat, akik "hatalmukkal"(vagy inkább névtelenségükkel) visszaélve náluk ezerszer különb embereket aláznak meg szórakozásból, azt inkább nem írom le mert megy a nickem a levesbe. Mindenestre akár te vagy az, akár nem, murder azon fórumozók közé tartozik akivel nagyon szívesen elbeszélgetnék irl, akár úgy is, hogy megesküszöm, nem veszem ki a kezem a zsebemből.
A moderációs topik itt, ebben a fórumcsoportban írottan nem az egymás közti beszélgetés, hajtépés terepe.
Ezt mondtam én is. A moderálás kérése a moderátortól viszont messze nem "egymás közötti beszélgetés, hajtépés".
Innentől kezdve ez az ugyancsak "murderes" "Te szégyelld magad mert rossz voltál" zárszó értelmét veszti.
A moderációs topik itt, ebben a fórumcsoportban írottan nem az egymás közti beszélgetés, hajtépés terepe. Itt tilos. Elolvasod, elfogadod. Utána megszeged. Te az ilyen embert minek nevezed a polgári életben?
Én meg azt vallom, hogy a moderációs topicból csak az offtopic hozzászólásokat illik törölgetni, userek egymás közötti hajtépését stb., a moderátorhoz intézett kéréseket nem. Ez a "múltat végképp eltörlni" hozzáállás Murder szokása volt, azokat az időket gondolom, egyetlen normális fórumozó sem kívánja vissza...