nekem volt szerencsém pár portugál sört inni nagyobb mennyiségben is (Sagres, Super Bock, Brahma - bár az utóbbi asszem brazil) és mindegyik tök jó de tényleg. leginkáb a Brahma.
"Megkéselte férjét egy nő Olaszországban, mert a férfi át merte kapcsolni a tévét egy sorozatról egy focimeccsre - adta hírül az Austriantimes.at című osztrák honlap. A 46 éves asszony, Filomena Esposito annyira zokon vette, amikor férje elkapcsolt kedvenc tévésorozatáról a labdarúgó Európa-bajnokságra, hogy kirohant a konyhába, felkapott egy 30 centi pengehosszúságú kést, visszaviharzott a nappaliba, és mellbe döfte 52 esztendős párját. A férfi szerencsére nem szenvedett életveszélyes sérüléseket, az orvosok szerint a penge nem sértette meg egyetlen fontos szervét sem. Már nyugodtan nézheti a meccseket, felesége rács mögé került. Ítélet később lesz az ügyben."
Nem feltétlenül alakulna így a dolog, de az én verziómban kevesebb rá az esély. ;) Na de ne lovagoljunk ezen, a lényeg, hogy ezen már talán mi is ott leszünk. :)
Ha csak a hat csoportelső meg a két legjobb második jutna tovább, akkor azért a nagycsapatok se lazsálnának az utlsó fordulóban. Mert addigra valószínűleg ők biztos továbbjutók lesznek. Persze lehet, hogy nincs igazam, de nekem az a felállás jobban tetszene.
Régebben így rendezték a világbajnokságokat is. Emiatt például Mexikóban is továbbmehettünk volna ha az utolsó fordulóban megússzuk a franciák ellen egy gólos vereséggel.
Szerintem a több csapattal nincs is baj, őláne magyar szempontból. A vb-n is vannak szar és érdektelen meccsek. De minek a nyolcaddöntő? Hát basszus így több csapat jut tovább a csoportból mint amennyi kiesik :/
Miért nem lehetne azt, hogy a csoportelsők meg a két legjobb második jut tovább? Akkor legaláb nem lenne lazsálás a csoportmeccseken. Persze tudom, a másik esetben több meccs van, meg több pénz... :)
Szerintem mondjuk a fő gond nem a színvonallal lesz ( egy Bulgária - Montenegró meccs jobbnak ígérkezik mint egy Új Zéland - Togo), hanem ez a hülye "a 4 legjobb csoportharmadik továbbjut" rendszer. Lehet matekozni a gólokkal rendesen az utolsó fordulóban.