Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Ebbe voltam benne. Utolsó napok voltak melóhelyen, úgy voltam csak kihuzom már...(utolag tudom hiba volt) 6 nap telt el a hétvégével mire orvoshoz mentem. A száraz köhögő "rohamok" kib@szott idegesítő volt... Végül 8napig volt hőemelkedésem. Karácsonyomat elkurta... Volt egy olyan nap amikor már nem volt hőemelkedésem de szédültem ugyan ugy mint hőemelkedéssel. Emlékszem a "leviccesebb" az volt mikor este a 40 °C-ban fáztam, másnap reggel a 20 °C-ban meg izzadtam :) Környezetemben rengeteg ember ugyan ezt kapta el :( Melóhelyen csökkentett üzemmódban müködtem...(mint a windows ha baj van :) )
Ne mondom ,hogy nem . De az eddigi tapasztalatok amit látok , bizony ezek a vírusok itt vannak és sokszor bele is esik az ember valamelyikbe .
Itt a bölcsiben már pedig tavaly november végén és dec közepén is végeztünk egy több napig tartó ózonos tisztítást . Minden nap egy új helyiségbe került be 1-1 gép . Melyet az utolsó ember indított el , s egy eszköz vezérli a kikapcsolása a gépben . Van egy valami bizonyos szint amikor a tisztítási folyamat működik ( hatásos) az altt semmi ,felette meg már a környezetre inkább veszélyes mint hasznos . Szóval ezen a gépen van egy érzékelő és csak azon a szinten dolgozik ami még nem káros. Reggel nyítaáskor meg én a szemem számát takarva nyitok be abba a helységben ahol volt eme folyamat ( elég kellemetlen érzés egy ilyen helyiségbe be lépni ) s át szellőztetem egy kicsit . És a gépet eltavolítom az adott helyiségből.
Csak ezzel a generatorral sem lehet eme vírusokat ki íratni amint tapasztalunk is .
Most este mondták a TV-ben, hogy akinek 3 nap alatt nem javul az állapota az menjen orvoshoz, mert ennek a vírusnak súlyos tüdőgyulladásos szövődménye is lehet...
Minden rendben ... végre. December közepére megtalálták a születési anyakönyvi kivonatom és másnap az új személyim is megjött postán. Majd 2031 szeptemberében kell cserélnem - ha megérem...
Megtámadta a gyomrot ,vagy épp a májat ,de inkább a májadban landolt ,bennem is vándorolgat ! Eddig a tüdőmet támadta ,előtte hasmenéses voltam ,ma a szívvel próbálkozott délelőtt most meg a lázzal kínlódik .
Felénk is előbb a maci jön ki, csak aztán lesz majd a Zsuzsanna pacsirtája.
Hogy a Golyónak vörös-e a begye, azt nem tudom és nem is érdekel.
Minek mennék a hivatalba? Aláírt, pecsétes papírom van, hogy törölték a TB tartozást. Akkor minek háborgassam őket? A végén még megharagszanak és visszavonják...
Miért lenne jobb antibiotikumtól? A vírusra nem hat, azt régebben a lusta orvos írta fel azért ha esetleg baktériumos felülfertőzés lenne később, neki már nem kell megnézni eldönteni csak szedje már ott van a baci ellenszere.
Sajnos tényleg sok vírus van jelen mostanság . S azt látom ( már 3 éves tapasztalat alapján ) , ha ez a hányásos hasmenéses és csak úgy egyszerűen jövő láz vagy gyengeség már a covid ota itt van velünk . De a kolléganők elmondásai alapján ezek már régebben jelen vannak , de inkább a hányásos hasmenéses ami a gyerekek körében terjed évről évre ( meg ott még a megfázás különböző fajtái amik jellemzők ) . S ez utóbbiak már mostanság a felnőtt embereket is egyre jobban átveszik :( . De sajnos ami biztos ,hogy 1 hét lefolyása alatt át még a felnőtt emberen . Viszont ami biztos ,hogy bármilyen antibiotikumot hiába szedett az ember semmivel nem lett gyorsabb a javulás . De mint hallom , hogy már az orvosok sem írnak fel semmit ,csak pihi és a szervezetnek kell legyöznie .
Nos az ,hogy kinek miként jelentkezik (?) , nos ez is változik . S az is biztos,hogy ha már volt az ember benne 2-3 héttel ezelőtt akkor újból vissza köszönhet akármelyik .
Furán érközik ez a nyavalya, mert vasárnap még sömmi bajom nem volt, nem is öttem sömmi különlegöset, se sokat. Éjjel azután és másnap is szinte 3 óránként jött a riasztás, soxor csak vaklárma volt. Azt viszont figyelöm mert fontos lehet, hogy a széklet fura színűre változott. A szokottól eltérően, mostanában szürkés színű, az állagától függetlenül. Mintha valamilyen mérgezésöm volna, esetleg valami hiányzik a szervezetömből. Mostanra már alig szédülök, de az erő még nem tért vissza teljes mértékben.