Megerősítést kérnék--- 2000 évjáratú 1.9 D Berlingó 150e km-t futott, a kuplung pedál egy hónapon belűl többszőr beesett, majd kihúzás után problémamentesen működött tovább. Amúgy más baja nincs. Teljes kuplungszettcsere bovdennel??? Előre is köszönöm a választ!
...a Xsara I-II topicban keresd meg Xsaraguru-t neki vannak bontott cuccai .... de egyébként is találhatsz a neten .. arról meg nem is beszélve hogy a csapágyakat ki is lehet csrélni....
Szevasztok.kössz a gyors válaszokat.ez jobb hír mintha váltobontásról beszélnétek.egyébként márc 15.havazás után jött elő.de mivel garázsban áll gondoltam a latyak kiolvadt belőle.na koszoljuk össze a kezünket..
...akkor annyit néz meg rajta hogy a nyomóvezetékek egy központi csavarral vagy külön-külön hollanderrel csatlakoznak e a kormányműhöz ..? esetleg lesz az utóbbi ...
Autóvásárlás elött állok, mindenképp a Berlingo/ Peugeot Partner jöhet számításba, mivel néha muszáj cipekednem, nem utolsó sorban pedig a család is bővül. A nagy dillemám viszont a motorválasztást illeti!
Volt már pár diesel autóm de kissé óckodom tőlük a "télen vagy elindulok, vagy nem" miatt, viszont fogyasztásban verhetetlen, ebből is jobban hajlok a szívó diesel felé, kevés elektronika, egyszerű motor miatt, De a HDI viszont csak erősebb én 5-6 L fogyasztásokat hallok ezekre.
Ha nézzük a benzines társait, én kedvelem mert kevesebb nyűg lehet velük, nem annyira kényes mint mondjuk a dieselek, viszont ezek fogyasztásáról nem zengenek ódákat. Állítások szerint inkább 8 l körül kalkulálható vegyes használatban.
Véleményekre, indokokra tapasztalatokra lenne szükségem mind jó és rosszoldalukról, mik a tipikus hibák, mennyire szervízigényesek ezek a járművek. Az igazság az hogy elötte volt egy 406-os peugeotom 1.9 td és én azt mondtam akkor többet sosem, dehát a pénztárca megszablya a keretet.
Előre is köszönöm a segítséget.
Jöhet privátban is: n_zozi kukac freemail pont hu ra.
Van egy 1.4 es multispace berlingóm és akadt 10 év után egy kisebb gondom a hűtőventilátor nem kapcsol be ha túl meleg a hűtővíz .Már próbálkoztam vettem a bárdinál ventilátor kapcsoló gombát de hiába nincs a hűtőben ilyen csak a helye .ezért tanácstalan vagyok ha valaki tud segíteni esetleg valamilyen elektronika van benn csak nem találom akkor légyszi segítsen.Mert jön a nyár lassan .
Engem egy 5 személyes autó érdekel,igazábol már van egy 1.9D berlino a rokonságban, de kicsit lómhának találtam mikor vezettem,meg én azért gondolok a HDi-re mert utánfutot is sokszor kell huznom,elözéseknél kicsit jobb volna talán a HDi.