az nem a jana pizsije mert neki Kacsamesés pizsije van és az nálam van, ráadásul még mindig nem mostam ki mert olyan jó a szaga... ami nálad van az egy Dobos tortás pizsi és az a Rizsáé... tudod ez az, amelyiket anyukád múlt vasárnap terítőnek használt a nagy családi ebédhez...ejejej...te kis szenilis
mindjárt felrakom a képed, hogy lássák az emberek milyen is vagy valójában :-)
misi (ollári)azt mondták téged keresselek ezügyben: állítólag neked vannak csavarjaid meg ilyenyek a sisakba... az enyémre ráérne egy nagygenerál ilyen téren... írdd az árat, viszem...
Igaza van kedves Uram! Kit érdekel mit beszél valaki. Nem hiszem, hogy védenünk kellene azokat, akik csatlakoztak hozzánk, mindenkinek meg van a saját oka. Jöttek, erősödtünk velük, ők most már Cowboys-tagok, bárkinek gondja van ezzel majd jelzi élőben az illetékeseknek, vagy megpróbálja az egymás elleni meccsen bizonyitani, hogy neki van igaza (ami nem lesz egyszerű, jelzem).
Mi készüljünk a szombati meccsre, és ma este mindenki legyen ott, sztrájkkal, zuhogó esővel, dumáló jöttmentekkel nem törődve.
mindegyiket személyesen ismerem, mindegyik tudja, h ki vagyok, mindegyik tudja, h hol és mikor találhat megrólad meg annyit, h ha fele annyit elérsz ebben a sportban és fele annyit leraksz az asztalra mint én, akkor talán megengedem, h hozzám szólj.
:-DDDD
neuw írta: Na ezt nem gondoltam volna. Mindenhol arról szóltak a hírek, hogy a Wolves mennyit gyengült a távozó játékosok miatt. Meg, hogy morálisan is mekkora mélyponton voltak.
JAX írta:tényleg? én még nem láttam olyan csapatot amelyik a 30+-os fél lábú játékosok távozásával gyengült volna. akiknek az egyik felét inkább elzavartam volna teniszezni, mert akkora csapat ember, a másik fele egy hisztis primadonna, a maradék meg talán végig bírt játszani 2 meccset egy szezonban vagy éppen kavarta a szart, de szerencsére már nem nálunk teszi.a hírek 98%-t meg olyan emberek írják, akik azt nem tudják, h mi a különbség a rugby és az amerikai football között és az irigykedéstől, inkompetenciától és dilettantizmustól nem látnak 1 méternél előbbre.
neuw írta:Azért ha jól tudom Kovács Sándor és Rittinger is lelépett, akiket elég jó játékosoknak tartok.
a srác aki mindent tud, mindent lát és mindenkinél jobb!
neuw írta:
JAX írta:
neuw írta:
Na ezt nem gondoltam volna. Mindenhol arról szóltak a hírek, hogy a Wolves mennyit gyengült a távozó játékosok miatt. Meg, hogy morálisan is mekkora mélyponton voltak.
tényleg? én még nem láttam olyan csapatot amelyik a 30+-os fél lábú játékosok távozásával gyengült volna. akiknek az egyik felét inkább elzavartam volna teniszezni, mert akkora csapat ember, a másik fele egy hisztis primadonna, a maradék meg talán végig bírt játszani 2 meccset egy szezonban vagy éppen kavarta a szart, de szerencsére már nem nálunk teszi.a hírek 98%-t meg olyan emberek írják, akik azt nem tudják, h mi a különbség a rugby és az amerikai football között és az irigykedéstől, inkompetenciától és dilettantizmustól nem látnak 1 méternél előbbre.
Azért ha jól tudom Kovács Sándor és Rittinger is lelépett, akiket elég jó játékosoknak tartok.
én meg nem