World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
18 ev alattiakat jajj meg ne sertsem..menj mar el egy oviba es hallgasd meg hogy beszelnek a kolykok. meg. fogsz. lepodni! masreszt nem csak en karomkodtam..
Egyebkent hogy jartunk? Cascade beszolt...ohhh istenem vege a vilagnak? Reagaltam raja...neki moka ha szetbasszak a raidet insta elott, vagy o basz szet egy raidet, nekem nem. oreg vagyok mar bohocnak. masreszt mint irtam ottan egyszer vicces, ketszer vicces, harmadszor mar kurvara nem az. sot azt is irtam, hogy 1 hetig jopofa, de egy honapig kurvan nem szorakoztato...
10 eve fun volt a #danubiust takelni es szopatni a sok lamat, ma mar nem az...masreszt meg mi ez a buzi szoveg h mindenki onzo aki pve-re megy? Ekkora faszsagot....mit nem lehet azon erteni, hogy nem recskazok a genkelesre...
Harmadreszt ez nem nyilvanos forum?? Itt is ugy irok ahogy, ember nezd mar meg milyen topikokba szoktam irogatni....mi a faszt varsz? elmegyek FS-re es felveszem a rozsaszin tullszoknyam, majd viktorianus modorban kezdek tarsalogni?
Egyebkent tedd a szivedre a kezed es mond oszinten h ezt te 100ig, teljesen, minden pillanataban elvezted az elmult egy hetben es elvezni fogod a kovetkezo 3 hetben is....
Igen, szépen ki lettetek osztva FS-en, röhögtem is nagyokat. Én megértem, hogy idegesítő, hiszen engem is idegesít a zombizás, ugyanakkor abban is van valami, amit Cascade meg a többiek írtak. Egyrészt nézhetnéd picit a fun részét, lore-tól függetlenül is olyan érzés, mint egy zombifilmben: megtámadnak, menekülsz, megpróbálod kiírtani őket, majd te is megfertőződsz, szóval van ennek egy hangulata. Másrészt ez tényleg egy WORLD event, vagyis el tudod képzelni, hogy nincs előle menekvés, nem tudsz hova bújni, mert úgyis elkapnak. Ez az event olyan, hogy nem tudod a kis napi dolgaidat csinálni, húzni a retricsicskát satöbbi. Itt a pestis és téged is utolér, ha mindenáron szeretnél questelni, meg szintet lépni. Valahol tényleg vicces az, hogy a világ "kifordult sarkaiból". Persze hosszú távon idegesítő lenne és a bug sem egy öröm (npc-k nem ölhetők Sattrahban.) De már nem kell sokat bírni. Max marad addig a RL...
Horasz, amiket pedig te írsz FS-en az néha bicskanyitogató. "Fel kellene fogni h nem mindenki kockacsorgeto rpg buzi aki ezzel a jatekkal jatszik. Sot! Allitom, hogy a jatekosok bo 80%-a, magasrol szarja le a lore-t, ugy ahogy van. Egyszeruen nem azert jatszanak h az eletfajara csattogtassanak."
Nos én a te szóhasználatoddal élve egy kockacsörgető rpg buzi vagyok. És nem "csattogtatok" (gratulálok a különösen undorító kifejezéshez) az élet fájára. És most az egyszer örülök, hogy így jártál. Mindenesetre vicces, hogy egy nyilvános fórumon ilyen beírásokat engedtek meg magatoknak. Igen Zka, rád is vonatkozik ez. Ez egy játék, amit 18 alattiak is játszanak. Erre azért tekintettel kéne lenni.
Hű ezt a véleményedet Blackravensen ne hangoztasd mert lehurrog a sok vérpisitike :) Rámjött tegnap este, hogy folytatom az elakadt prot palámat (38as volt), de immár retrin :) Oszt erre minden civilizáció eltörölve :D Idegesítő. Nyilván nincs is szórakoztatóbb, mint amikor elmegyek trainerhez és 20 méterről aggróznak a ??-es zombik és megtosznak :)
mondjuk valaki elmeselhetne mirol is szol ez az egesz, reszemrol ugatom csak a lore-t, warcraft 2-vel sokat, warcraft3-al keveset jatszottam. volt az arthas fele zombis tortenet, ez tiszta meg valahol warcraft3 elejen. elmeselni valaki h wow-ba h kerul ez az egesz? ismetlem ugatom csak a lore-t, nagyjabol a foglamakkal tisztaban vagyok, de pl. a nevmemoriam pocsek...
Voltunk tegnap Darnassust raidelni félig Insomnia - félig Artum Inferniti felállásban. A vasárnap délután 5 óra nem a legjobb időpont városraidhez, ezt be kellett látnunk.
Tyrande egyébként nagyon durva csaj, full T6 tankot pár sec alatt bedarál, ha behisztizi magát, főleg ha a Reckless Mortals 20-30 jeles képviselője is a segítségére siet :D
Állati jó hangulata volt, amikor 40-en osontunk Darkshoreban a tengerparton Auberdine felé.
MSN-en ment az üzengetés egymásnak, meg egy esetleges megnemtámadási paktum kötése is felmerült achievement miatt, de aztán abban maradtak a hadvezérek, hogy győzzön a jobb. Ugyan tegnap vesztettünk, de klassz kis pvp volt, nem adjuk fel ;)
Mint említettem engem is zavart már, de ahogy nézem most jutunk el odáig, hogy a questek már a hatékony visszatámadás/pusztítás szintjére vigyék a kérdést. Na majd ha hazaértem pontosabban utánajárok.
reszemrol leszarom a lore-t, irjanak rola konyvet, adjanak ki szines szagos dvd-t, vagy legyen ez az event egy hetig...de vazz egy honapig jatszhatatlanna tenni a jatekot? Melyik csigazabalo faszkalap otlete volt.... inkabb javitanak meg az instance szerevereket...tegnap tobbszo relofordult h be se tudtunk menni instakba...
Na azért most így alakulgatnak a dolgok kezdtem olvasni :-) Előkerül Putress, kiderül, hoyg a nelfek messze északon nevelgetnek egy új World Tree-t és egyéb nyalánkságok. Most a loremán felem harcol az élhető játékot óhajtó felemmel, no szóval mégmég a sztorit kérem folytatni :-)
Kezdem nem érteni hova akarja még turbózni a Blizz a zombizást a hátralévő három hétben. A fővárosok már így is élhetetlenek voltak (incl Shatrat), de ma hajnaltól hogy az Argent Healereknek is jobb dolguk akadt, mint a városokban segíteni gondolom elszabadult a pokol. Még pappal sem egy egyszerü történet, állati nehezen jön le a disease. Attól tartok visszájára fog ez fordulni ezzel három hétig nem tartják fenn az érdeklődést max a szoros anyázást.
Hehe. Eddig összvissz 3-an kérdezték meg, hogy honnan van. :( Pedig a patch óta megvan. De mondjuk a mi "szerónkon" kb. 5-6 repked, szóval nem olyan nagy kunszt sajnos. Ezért akartam, hogy 75 mount kelljen hozzá, ahogy eredetileg volt... Oh well...
Aki megszerzi az Albino Drake-et annak előjön egy olyan bug, hogy egész nap a bank előtti placcon kell álldogálnia vele, szegények maximum csak fel-le vagy körbe-körbe repkedhetnek egy kicsit, csapkodhatnak a szárnyakkal. Még eltenni sem tudják onnantól!
Kék post erősítette meg, hogy 1%-ra emelték a Baron mount dropját. Ennek örömére holy priesttel soloztam Stratot, 45 perces éppenhogy megvolt ;) De mount nem esett. Ramstein, Barthilas és a dagadékok tere elég brutális, a többi pite.
http://www.wowhead.com/?npc=17408#comments http://www.wowhead.com/?spell=30625 Netherstormban vannak ezek az izék, az lehet a mana dolog. A critet passzolom.
Mitől lehet az, hogy Outlanden néha százalékokkal megnő a spell crit, vagy éppen ezer fölé megy a mana regen? Nincs rajtam közben semmilyen hatás (varázslat, képesség, "hely szelleme" stb.) Cuccom sincs semmi erős, hiszen még csíra vagyok. Aztán meg egyszer csak mindez megszűnik és visszaállnak az értékek.
Lustaság fél egészség. És én nagyon egészséges szeretnék lenni! :D Amúgyis annyit inveltem már, meg mindig markolgatok, hagy szlekkeljek néha kicsit :D
Ja és előtte még befejeztük BT-t, csütörtökön az utolsó kettő a szerverhalál miatt már nem fért bele. Valami 4 perc volt Council, Illidan csak azért csinált két démon fázist mert a tankja picit táncikált vele P3 elején.
A jelenlegi talentek/skillek akármik mellett bőven belefért volna, ha nem nerfelik be ennyire az instákat.
Ereredar Twins az eredendően nehezebbnek kikiáltott sorrendben elhalálozott tegnap. Jó kis fight lehetett nerf előtt, mostmár csak fight, mindegy kipipálva, megnézve. A karácsonyfadíszre már nemigen volt idő, egy darab beköszönésen kívül, amikor is addozás nélkül, csak M'urut ölve 11 %-on ették meg a brigádot az addok. Az embernek már röhögni sincs kedve.