Sziasztok! Hú, de régen voltam már erre, persze az eseményeket azért figyelemmel kísértem!:)
Megvettem én is a bpi koncertet, a hideg futkározik tőle néha a hátamon, olyan jó néha újra beleélni magam... Mikor jön már újra???????????????????????
Jajde úúgy nagyon megvenném, csak az a probléma, hogy éppen ma költekeztem túl: megvettem a Gyűrűk Ura könyvet angolul, tanulás céljából, szóval tavaszig biztos nem lesz pénzem semmire.. :,(
Pont azért vertem el a pénzt, mert nem lett album, és arra gyűjtöttem... :(
Add el, majd lopok valahol egy másolt CD-t.. :D
Egyébként milyen minőség??? Mert anyámat (szintén rajongó) felhívtam a koncertről, és azt mondta, hogy Bryant meg a zenét nem is hallotta, csak az ordítozást.. Az első sorból..
Aha, de koncerteket általában nem szokás kiadni, tehát hivatalosan, mint az Unplugged vagy a Live At The Budokan biztos nem lesz kiadva (tehát az A&M által).
Ez a pesti koncert kalozfelvetel. A tomegben allva rogzitettek. Egy csomo ilyen technikaval rogzitett koncertfelvetelt (bootleg) lehet megrendelni vmelyik BA honlaprol, tehat nem ujdonsag.
Dupla CD, 4990Ft, elvezheto minoseg, az egesz koncert elejetol a vegeig. Igenyes kiadvany, a boritot es a lemezeket koncert-foto disziti.
Van meg a boltban. Blaha McDonalds mellett.
En megvettem, hisz az en hangom is ott van a lemezen...
BA in the studio
BA plans to return to the studio to record two more songs for the upcoming Spring release of his new CD. Universal records recently forgot to pick up BA's contract, this is one of the biggest reasons why the there has been such a delay.
Már nem 1, hanem 2 új szám lesz, tavasszal lesz az új album.. Így akkor ha jól számolok, 14 szám lesz rajta.. Ez már valamivel szebb. Fúúj Universal!!!!
Steffi: www.musicland.hu -itt lehet megvenni, ha még ott van. Én nem tudom, mert nem Magyarországi vagyok.. :( Pesten meg 10 évente egyszer járok, ha éppen van valami koncert :D