Neked is kellemes hétvégét!
A 'Giorgino' c. film valóban hosszú, nem csak megnézni, de elmesélni is. De egyszer ezt is bevállalom, egye kukac, csak nem vagyok egy gyors-, és gépírónő. ;-)
Bocsi az elírásért MetaZoid. Ne volt szándékos:) Miért volt rossz éjszakátok? Nekem elég jó kedvem van, happy vagyok és fel vagyok dobva. Talán az is közrejátszik, hogy megtaláltalak titeket:)
Ha már nem tudnék jönni, akkor kellemes hétvégét nektek.
Miről szól a Mylene film? Vagy hosszú?
Ugye nem baj, ha csak holnap pötyögöm be a QMCL fordítását. Nagyon sz@r éjszakám volt, alig tudtam aludni, és most valahogy nem vagyok műfordítós hangulatban, pedig itt fekszik a szöveg kinyomtatva az íróasztalomon.
Valóban láttam, és, ahogy MetaZoid írta - ebből adódóan - meg is van videokazettán.
A film - sajnos - akkorát bukott, mint a nagykabát, de ez nem azt jelenti, hogy valami szánalmas ripacskodás lenne, mint amiket pl. Madonna produkál, hanem egy végtelenül hosszú és szomorú mozi, ami sokaknak csalódást okozott. Egyébként, nem is Mylene a főszereplő.
Te franciául, én latinul tudok egy kevesett. A jelentése: Az táplál, ami felemészt.
Metozid? Más általam használt név pl. Chapel. Régebben Usagi. A Chapel jelentése kápolna. (Sokan nem tudják) A Spawn című képregényből vettem. Az Usagi eredetileg a Sailormoon című animéből van. Ez volt a valódi neve Sailormoon-nak. Az RTL Klubon Varázslatos álmok címen ment a sorozat. Az usagi japánul nyúlat jelent, ami születésemtől fogva kötődik hozzám. (Nem úgy. :))
Tudtommal ez volt Mylene egyetlen filmszerepe. Giorgionak megvan kazettán.
Uhh, ezt honnan vetted? Egyenlőre nem tudom mit jelent, de majd utánanézek.
És nem mondtam, hogy nem próbálom meg amit kértél.
Amúgy nincs valami más neved, a metozidon kívül?
Az oldalon több olyan személlyel készült interjú, akik érdekes dolgokat tudnak elmondani Mylene-ről. Persze, ha neked túl nagy feladat... :-)
Quod me nutrit me destruit. Na ezt fordítsátok le!
Jól tudtam, 4 évig a suliban tanuiltam és akkor jól beszéltem, aztán jártam nyelviskolába, és most magánúton kellene folytatnom.
Azért az az oldal nem semmi amit le kellene fordítanom.Majd meglátom mit tehet érted, nem ígérek semmit, de megpróbálom.
Ha gondolod, akkor írd majd bele a levélbe, hogy 'boldog születésnapot'! Egyébként én is hamarosan postára dobok egy üdvözlőlapot Mylene-nek. Szeptember 12-e, ugye tudod? ;-)
Naszóval, ez a kislemez van meg eredetiben, a hozzá tartozó maxit, és az albumot pedig műsoros CD-ről írták át nekem egy pár évvel ezelőtt.
Amúgy, öt kislemez jelent meg az albumról.
Nathalie Cardone-t még 1997 körül kezdte el producerelni Laurent Boutonnat, és 1999-ben jelent meg az albuma, ami tényleg nagyon jó. Nekem megvan, egy maxival, és egy eredeti papírtokos kislemezzel egyetemben. Valamint három klipje is, mely egy Laurent Boutonnat által egy francia filmes fesztiválra összeállított videokazettán található.