Gratulálunk Peti! Ha egy kicsit is hasonlít rád, akkor biztos vagyok benne, hogy észreveszik. Ábrándos szemű lányok mindíg feltünnek. Képzeld el, ha 12-13 év múlva felfedezi a másik nemet!
Gratulálunk Péter! Kislány, hm... Megvan a jövő évtizedek olvasótáboraiank utánpótlása. 20-30 év múlva a táborokban ő főz majd ránk, pelenkázgat, tologat minket a kerekesszékben stb...
Zozokam, ha Düsseldorf közeleben vagy (Ruhr-vidék), jelentkezz!!! Telcsi otthon, üzenetet is hagyhatsz, bar sajnos csak nemetül beszel a rögzitö, de ne zavartasd magad: Nemetorszagban: 0211/7705946. Külföldröl:00492117705946.
Mindenkinek akit erdekel es velem együtt izgul es büszke: KISLÁNYOM LESZ!!! Aprilis 1-re, a bolondok napjara van kiirva. Vajon sikerül az orvosra gyujtania a korhazat, ha ram hasonlit? Esetleg egy naposan elrontja majd az összes tevet, kezeben maradnak a függönyök? Észreveszik?
agysejt?...hm es vajon mennyit olt meg az a bizonyos mennyisegu szilva palinka amit megittunk azon a bizonyos csutortoki ejszakann?????????erre ki tudja a valaszt...?:) jovo vas indulok nemetorszagba peti rad gondolok!!!!!!!
csao vagy csocs vay nem tudom udv pistabacsit sms-t nem sikerul kuldenem vmiert neki ......
Erre jártam és gondoltam előkeresem a jelszavamat -amit fél ora elteltével meg is találtam aleveleim között- és beköszönök nektek!Ha vmi informáciot tudtok a táborrol akkor közöljétek majd!
Szeretek mindenkit, de mindenki szeret engem. A világ ilyen, ja.
Ági! Kérlek, ne haragudj a múltkoriért, nagyon szégyellem magam, a métely azóta is rág...
A Windsor Pub nevében szeretettel meghívunk mindenkit 2005. január 27-30. közötti monstra David Bowie buliba, ahol lejátsszuk majd. Valszeg a táborosok közül nem fog sok embert lázni hozni e fíling, viszont Zoli & Nándi bácsi ott lesz non-stop, szóval aki beszélgetni szeretne velünk a táborról, és a világ nagy kérdéseiről, az jöjjön.
Na, ugy latom, meglendültünk. Irtam a lanyoknak levelet. Andras még nem valaszolt, neki csak ezert nem irtam. Kicsirigonak meg még nincsen emilcime. Vagy titkolja elölem. Nyugi, Zolcsi, virusban még nem utazik a Disaster-project.
Viszont mas téren fantasztikus perspektivak nyilnak katasztrofa-ügyben. Disaster Peti mától nekivág a jogosítványnak. Bocsánat... Nem én akartam, megkövetelik a cégnél. Én mondtam, hogy több millio ember eletet veszelyeztetik ezzel naponta, nem veletlenül nem csinaltam meg önszantambol 32 eves koromig a jogsit... Nem hallgattak ram.
Úgyhogy akinek kedves az élete, kotródjon Európa útjairól. Senki nincs biztonságban.
Tudtam én hogy a kisracka bekever a kisérletezésbe. De nem baj majd csak lesz valahogy! Ha még marad agysejtünk,bár ugye nekem erre több esélyem van ha persze feltételezzük hogy nekem eredetileg nem kevesebb agysejtem volt mint nektek zákhányozás után. Ez persze nem biztos.
Nahát Andris, te is bajzás voltál... :) Nyitrai bácsi engem is tanított (sajna csak 2 évig) de nekünk Mester tanárbácsi magyarázta el "az alkoholisták korán halnak" kérdést oly pontosan, hogy 2 évig ezen nevettünk. Hogy az alkohol kicsapja a fehérjéket meg mi és milyen buták lesznek az alkoholisták. Szóval tanulni mások hibájából...! :)
Andáske! Kedden várunk és nagyon szeretünk. Tényleg,
Azt hiszem, agysejt-ügyben nincs mese, emprikusan kell hozzállni a dologhoz. Ma este tudományosn szürcsölök, holnap meg beszámolok a tudományos megfigyelés eredményeiről. Aztá irány a Delta, vár a Kudlikjuli...
Kedden ott leszek, lesz 2 meglepetésem is az egyiket nem lehet meginni.
Ez a nap mondhatom igen termékeny volt ahogy látom nem szeretnék kimaradni.
Mivel valamelyest én is érintve érzem magam az agysejtek dógában a következőt tenném hozzá: Nem volt soha erősségem a biológia, de Nyitrai tanárbácsi nagyonjól elmagyarázta, hogy az úgy van berúgás után, hogy a sok agyideg ami elpusztult (és össze volt kötve a többiekkel) a helyébe idegpályák nőnek és valamelyest helyreáll a rend, persze nem 100%-ban csak megközelíti az eredeti állapotot, (szerintem gyorsabb lesz az agyam emiatt :)) ) de persze ez nem folytatható a végtelenségig ugye mert elég szar az ha már csak idegpálya van és nincs mit összekötni. (csak szálldos repül az a rengeteg sok ész a fejemben és nem tudom használni. Lehet hogy ezért halnak meg az alkoholisták hamar, mert már beszélgetni sem tudnak, csak lesnek ki a fejükből. Bár ezt viccnek szántam és a leírás folyamán gondoltam ki az egészet, de most hogy belegondolok nem is olyan vicces ez, jobb is hogy nem értek hozzá még annyira sem mint Nyitrai tanárbácsi.
1, Az agysejtek nem regenerálódnak, és nem születnek a helyükbe újak. Ami elpusztult, az elpusztult. Ezt nem csak az olvasmányaim alapján, hanem a tapasztalataim után is mondom. A szakértők szerint egy feles tömény több millió agysejtet pusztít el, többet, mit amennyi elpusztul, ha az ember jól fejbeverik. Ez jó hír, ha nem lesz pénzünk a táborban inni, majd jól fejberugdossuk egymást. Vicces is, hatásos is, és a fejünk is fájni fog másnap, ahogy azt megszoktuk. Most már csak az hiányzik, hogy Pista sörpénz helyett egy fakalapácsot adjon nekünk a nyáron, az is megteszi szórakozás gyanánt..
2, Pista jobban van, most beszéltem vele, úgy néz ki, hogy kedden lenne a tábori megbeszélés. Természetesen a könyvtárban, hiszen a Ratkó Egyesület ott székel, irodástul, számítógépestül... Ki jön?
3, Kata! Hívd fel Villányban a Csányi pincészetet, úgy tudom, ott elkell a jó munkaerő.
Na szegény, ha mi voltunk az utolsó remény. De adtam én jó tanácsot: rendeljen, tapasztaljon.
Zoli! Agysejtek is bírnak regenerálódni, szaporodni.
Ági, azért ha valahogy a szemed elé kerülne esetleg egy hirdetés, amelyikben valamelyik borászat marketingest keres, nem bánnám ha eszedbe jutnék. Veszély ide vagy oda.
Azt hiszem én otthon leszek és meg tudok jelenni a táborszervezésen..
Zoltánkám! Mindig is a jól emlékszemmel voltak a bajok ugye.. Az agysejtejeidre meg vigyázz!! Kellenek azok még neked! Ha másra nem is hát arra , hogy hogyan hozd helyre a Peti látogatáok utáni állapotokat!
A vicc tényleg jó ebben a formában.. Neked van zöd tintád?
Katikám te meg legyél megértőbb az idegenekkel is! Lehet mi voltunk az utolsó reményei..