jó napot kivánok kedves Gék! kérem naggyon tessék vigyászni mer a hétvégén sokszor heves záporesső és zivatar várható. és viharossá fokozódik a zészaknyugati szél. utyhogy naggyon körültekintően tessék köszlekedni, és előkell venni eggy vastagabb kardigánt, mer hüvös lessz!
Valamit humorizáltak reggel a Frisssben az Újjék, ami nagyon teccett, csak nem tudom pontosan. Valami olyasmi, hogy veszélyes, mint 500 hold pipacs. :DDD!
Most olvastam: " Huszárfesztivál a cívisvárosban Régi hagyományt ápolnak a szervezők, amikor megrendezik a 12. Debreceni Simonyi Napokat. Huszár- és csikósfesztivál, továbbá számos szabadtéri lovas program várja a vendégeket. "
A bolhapiacot én is feletébb kultiválom. Főként ha van a közelben egy ekszpresszó ahol megpihenhetek és utánnnnnnna újult erővel dinamikusan tudok nézelődni.
Na jó jó... egy bolhapiac az más... Ott legalább lehet sétálni, nézelődni. Omega lemezek bakeliten..., használt búvár szivattyú..., népies mintázatú falra akasztható sótartó..., régi szexlapok..., kínai csüngő-függők..., commodor 64 alkatrészek..., stb.... Na de hát egy Amgol apróság bolt?? Az hol van az ehhez képest??
Különben karácsony előtt Pesten a Pecsa mellett, szoktak rendezni amolyan bolhapiac félét. Rendszeresen kinézünk oda a gyerekkel. De már azt is untat egy óra után a kínai bólogatós teknősbékáival, meg az indiai buddha szobraival . Az ecseri ócska piac az még jobban szórakoztatna, csak oda ritkán jutok ki, mert messze van. (Lehet, hogy már nincs is meg.)
Én egy pici -bolhapicon képes vagyok 11-12 órát kóvályogni. Tavaly októberben voltam Debrecenben és a Tesco elnevezésű BÓT előtt volt egy bolhapiac. Ott mászkáltam ukcve 4 órát.
Én ezeket találtam Bélavárosban : Holland apróságok boltja : GPS koordináták:X 21,612 Y 47,535 Amgol apróságok boltja: GPS koordináták:X 21,626 Y 47,525 (Bár ezek mondjuk nem éppen egymás mellett vannak, így koordináta alapján gondolva.)
Amúgy nagyon érdekes dolgok lehetnek ezekben a boltokban ha legalább 75 percig tájékozódtak a Mesterék kollektíve. Én pl. 20 perc - félóra után már kezdek ideges lenni egy nagyobb boltban is. Ehhez képest elég gyér eredmény egy hűtőmágnes, vagy még az se.
De rickor. Olvasmányaimban volt egy hölgy, akit meg egy ketrecben tartottak egy várból kilógatva. Na de ő skótHországi volt, tehát nem amgol, így nem üzemeltetheti az apróságok boltját.