Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.12 0 0 57088

Most neztem meg felvetelrol a "meccset"...sztem nem fizetett rosszul...;DDD

zsl78 Creative Commons License 2011.03.12 0 0 57087

A meccs egyetlen pozitívuma: Szekeres nagyon szépen leszedte a pályáról Alekszidzét, ügyesen, okosan játszott. Én eddig tényleg nem hittem el, hogy bajba kerülhet a csapat, de tegnap óta tudom, hogy közel az nb2, sajnos, még a Siófoknál sem vagyunk jobbak, egyedül csak a Szolnoknál.

Tompus999 Creative Commons License 2011.03.12 0 0 57086

Hát ez rémes volt... Próbálok pozitívumokat keresni: Józsika játszott, Szatmári, Szekeres, Sütő és Vuka jól játszott, szerintem Pátkai is, kár hogy megsérült, Urbán hajt mint az állat, a győri szurkolók jól szurkoltak, Alekszidze jó focista, nem volt hideg, jó volt a szotyi és a töki.

HAJRÁ MTK!

Blau t Creative Commons License 2011.03.12 0 0 57085

A gyenge produkciót még el lehet fogadni. Alig van néhány NB1-es szintű játékos a csapatban ennyit tudnak. De hajtani a tehetségteleneknek is lehetne, sőt kellene. Csinálhat a BK akármilyen akciót, erre a színvonalra, erre a közönyre nem lehet nézőt toborozni. Ez még azokat is elriasztja, akik eddig kijártak. Mostanában minden héten úgy érzem, elértük a mélypontot, ennél kevesebben már nem lehetünk, hiszen 100-200 néző az MTK-s oldalon azt jelenti, hogy a hivatalból ott lévőkön (vezetők, éppen nem szereplő játékosok, rendezők, családtagok stb.) kívül már csak néhány hozzám hasonló őrült jár meccsre, mi meg - amekkora marhák vagyunk - legközelebb is ott leszünk. De nem, hétről hétre sikerül a csapatnak újabb nézőket elriasztani.

A színvonalról még egy apró megjegyzés: Mögöttem ült Hanich Peti. A második félidő közepén felállt - ebből ennyi elég - és távozott.

Előzmény: zsl78 (57084)
zsl78 Creative Commons License 2011.03.12 0 0 57084

Elképesztő gyenge produkció, teljesen veszélytelen támadójáék... Ha 24 óráig tart a meccs, akkor sem lőttünk volna gólt. Iszonyatosan játszottunk. Sajnos, így tényleg gond lehet a bentmaradással. Fel kéne ébredni, mert az nb2-ben találhatjuk magunkat ekkora fosszar produkciókkal.

ketszerketto Creative Commons License 2011.03.11 0 0 57083

Az csapatot a két belső védő és Szatmári tartja még életben, a többi borzalom...

Előzmény: Blau t (57079)
kreszgeza Creative Commons License 2011.03.11 0 0 57082

Ezt s egondoltam, hogy valaha mondom, de örülök, hogy nem tudtam időben elszabadulni és csak a TV-ben néztem. Talán majd az Újpest ellen... Talán?

Előzmény: RG2010 (57078)
kreszgeza Creative Commons License 2011.03.11 0 0 57081

A munka. Oceániában 10 órával elöttünk járnak az órák :)

Előzmény: dayan (57076)
Blau t Creative Commons License 2011.03.11 0 0 57080

"Jobb érzés lenne mindenkinek, játékosnak, vezetőnek, szurkolóknak egyaránt, ha küzdelemről lehetne beszélni a labdarúgó NB I 19. fordulójának nyitómeccse után, de sajnos nem így történt."

(NSO)

Blau t Creative Commons License 2011.03.11 0 0 57079

Ha nem vagy nagyon mazochista, akkor ne keress összefoglalót.

Az egyetlen pozitívum, hogy ha nem is jól, de játszott Józsika. De hová tünt Frank?

Az elképesztően gyenge első félidő után nem gondoltam, hogy ehhez képest még vissza is lehet esni.  Csak azt nem értem, hogy Garami miféle küzdelmet látott a fiúktól kedden is meg ma is. Igaz ma elégedett lehetett a mester, az utolsó tíz percben nem mentek felelőtlenül előre a srácok. Meg az előtte levő nyolcvanban sem. Sőt felelősen sem mentek előre. Akár maga Garami is beállhatott volna, annyit valószínüleg 73 évesen is tudna küzdeni, mint amannyit a fiúk ma hajtottak.  Ezúttal is voltak, akik ebből a nagyon gyenge csapatból is kilógtak. Eppel és Könyves borzasztó volt még a többiekhez képest is.

Az ősszel négy forduló után 7 pontunk volt. A második kőrben ugyanezek ellen a csapatok ellen 4 pont jött össze.   Bele se merek gondolni, mi lesz, ha ez így fog folytatódni.

Előzmény: Törölt nick (57077)
RG2010 Creative Commons License 2011.03.11 0 0 57078

Ami ezen a meccsen történt, azt megnézheted egy fényképen is.

Pozitívum, hogy nem kaptunk gólt - de én ilyen ötlettelen focit elég rég láttam. Kapura sem lőttünk, álló embereink nem tudtak egymáshoz passzolni 5 méterre ...:(

Előzmény: Törölt nick (57077)
dayan Creative Commons License 2011.03.11 0 0 57076

Engem egy ordító gyerek, de Téged mi tart ébren ilyenkor? :)

Előzmény: kreszgeza (57075)
kreszgeza Creative Commons License 2011.03.11 0 0 57075

Tudtommal nem ez volt az első meccse, játszott már Ligakupát. De, a lényeg az, hogy szerintem egyetlen értékelhető (akár jó, akár rossz)mozdulata nem volt.  Volt egyáltalán labdaérintése?

Előzmény: Blau t (57073)
Tomek79 Creative Commons License 2011.03.10 0 0 57074

valahogy ő ügyesebben eltünt a pályán... de ez a Nikházi gyerek csak "feltünősködött" és kérte a labdákat aztán meg jól eladta...

Persze lehet, hogy az irányító poszt miatt volt jóval feltünőbb a Nikházi . Mai napig meg vagyok döbbenve a teljesítményén. Tényleg egy jó megoldása nem volt 90 perc alatt. Akkor már inkább nézem a Könyvest mindig 90 percig, akiben viszont ott van hogy addig-addig megy észnélkül a pályán, amíg belebotlik a labdába és gól lesz. (a lényeg, hogy rajta látszik, hogy megalkuvást nem tűrve robotolja végig a meccseket)

Előzmény: Blau t (57073)
Blau t Creative Commons License 2011.03.10 0 0 57073

Az első meccse volt. Ilyenkor elfogadható, ha nem váltja meg a világot. Olyan volt mint a többiek többsége.

Előzmény: kreszgeza (57072)
kreszgeza Creative Commons License 2011.03.10 0 0 57072

És annak a Mucuranák volt?

Előzmény: Tomek79 (57066)
Tompus999 Creative Commons License 2011.03.08 0 0 57071

Én is, kurvára!

Előzmény: Blau t (57069)
Blau t Creative Commons License 2011.03.08 0 0 57069

Na ebben az esetben én is annak örülnék, ha Kvatrónak lenne igaza.

Előzmény: Törölt nick (57065)
Blau t Creative Commons License 2011.03.08 0 0 57068

Sajnos én voltam.

Az első félidőről annyi jót lehet elmondani, hogy nem volt hosszabbítás. 35 percig úgy nézett ki, hogy sikerül mindkét csapatnak kapura lövés nélkül lehozni a félidőt, de a ZTE játékosai az utólsó tíz percben végül mégis kétszer célba vették a kapunkat. Ezen kívül  semmi. Rengeteg hiba mindkét oldalon, a csapatok leginkább abban versenyeztek, ki tud több gyertyát rúgni. Azt meg végkép nem értem, hogy bírtak ki a fiúk futás nélkül ebben rohadt hidegben 45 percet. Persze minden rosszban van valami jó, ehhez képest a szintén nagyon gyenge második félidő már egy felüdülésnek tünt.

A mieinkről: Ha kevés is de volt jó teljesítmény. Hededűs jól védett, Sütő remekül játszott és Ladányi - aki egy gólvonalról kifejelt labdával a vereségtől mentette meg a csapatot - is jó volt. Bal hátvédben jobb megoldásnak tűnik, mint Vadnai. Néhányan viszont minősíthetetlenül teljesítettek. Könyves még az első félidőben semmit sem nyújtó csapatból is kilógott, sajnos a helyére beállt Pál Andris sem volt jobb, sőt feltünően kedvetlenül játszott, a legminimálisabb szinten sem hajtott. Nikházi - becsületére legyen mondva, ő legalább küzdött - sokat volt játékban, de inkább kevesebbet lett volna, nem volt egyetlen hasznos megmozdulása sem. Sőt egy ízben góltól mentette meg az ellenfelet, amikor egy méterről kb. tizenöt méterrel fölé lőtt. Szinte fizikai képtelenség volt onnan nem a kapuba találni.

Összefoglalva ilyen botrányosan gyenge szinvonalú meccset még Magyarországon is csak elvétve látni. A legnagyobb pozitívum, hogy csak kb. 150 néző volt, így szerencsére keveseknek kellett végignézni ezt a borzalmat.

Előzmény: zsl78 (57064)
kvatro Creative Commons License 2011.03.08 0 0 57067
Kint voltam, györi forgatókönyv, kihagytunk 2 ajtóablakot, de a Zetének is volt helyzete.
Ha az lesz a Kantával amit a matektanár, hazudós, MTK ellendrukker jósol bocsánatot kérek. Csak folytatódjon is a györi történet.
Neki nem kell, ha megint nem lesz igaza, mert ö még a nem akarnak bajnok lennivel is tartozik.

Előzmény: Törölt nick (57065)
Tomek79 Creative Commons License 2011.03.08 0 0 57066

aki nem volt kint rendkívül szerencsés.

k. hideg volt és az esemény futballt még nyomokban sem tartalmazott...

mondjuk a pálya sem volt teljesen ideális.

csak egy dolog ami iszonyat zavaró volt... a Nikházi. 90 perc alatt egyetlen jó átadása nem volt. számtalan támadás szerűség halt el rajta.. 5 méterről sem sikerült társhoz passzolni.... szörnyű

A Sütő jól játszott...

nekem ennyi volt....

zsl78 Creative Commons License 2011.03.08 0 0 57064

Volt valaki Zete meccsen? Milyen volt?

Az eredmény végül is nem rossz, nem kaptunk gólt, ami reménykeltő a továbbjutást illetően.

Józsikáról tud valaki valamit?

kreszgeza Creative Commons License 2011.03.08 0 0 57063

Ez a fickó alább visszatért és szinte pillanatok alatt az ócsárolásnál tart. A hazugozástól már csak egyetlen kis lépés a kurvaanyázás és minden a régi megszokott helyén lesz.

Biztos büszke rá a rokonság. De, mi köze ennek a témához? Ő se tudja.

bigacsiga2003 Creative Commons License 2011.03.07 0 0 57058

ostoba vagy

Budapesti focicsapatok a kommunizmus előtt, alatt, után

Mostanában egyre több helyen olvastam vidéki capatok szurkolóitól és pár fővárositól is hogy a Fradi is csak azért sikeres és népszerű, mert a 40 év kommunista rendszer alatt ő is a rendszer kedveltje volt, Budapest központúság, miniszteri támogatások, stb., stb.! Nézzük mit[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Előzmény: Törölt nick (57042)
ketszerketto Creative Commons License 2011.03.07 0 0 57057

Ugyan, ne mondj ilyet,  a futballban hosszabb távon általában kijönnek a realitások, de egy gólt bármelyik csapat találhat bárki ellen.

Lemondani az egyenlítés lehetőségéről, mert nem ez a realitás -- ez elfogadhatatlan...

Előzmény: Törölt nick (57054)
kvatro Creative Commons License 2011.03.07 0 0 57056
Az a baj, h te vagy a világ egyik leghazugabb embere. Az egyik hazugságod után, ha megcáfolják, téged nem zavar, elöállsz egy újabbal.
Mert hazugság az, hogy az edzö Garami bármikor kritizálta volna a tanitványait, mert hajtottak, mert gyözni akartak!
Ne gyülöld ennyire vakon az embereket!
Előzmény: Blau t (57055)
Blau t Creative Commons License 2011.03.07 0 0 57055

Nem vitatom, lehet hogy van igazság abban amit mondassz. De a sport nem erről szól. A sport arról (is) szól, hogy mindig, mindenki ellen győzni akarunk. Ez nem jelenti azt, hogy csak a győzelem az elfogadható, pl. a mostani Vidi ellen a mostani MTK-nak elfogadható eredmény a vereség is. De csak akkor, ha mindent megtettek a vereség elkerülése érdekében. Számomra sokkal sportszerűbb a srácok hozzáállása, akik hátrányban kockáztatva egyenlíteni akartak, mint edzőjük mentalitása, a beszariság, az őrízzük az egy gólós hátrányt, mert az jobb a két gólosnál.

Hogy ezért még utólag is letólja a fiúkat, az katasztrófális. Mert arra inti őket, hogy máskor ilyet ne tegyenek. Akkor se, ha mondjuk a Szolnok ellen állunk így a Hidegkuti Stadionban. Egyszerűen egy edző nem kritizálhatja azért a tanítványait, mert hajtanak, mert győzni akarnak!!!

Előzmény: Törölt nick (57054)
ketszerketto Creative Commons License 2011.03.07 0 0 57053

Bár Garami nyilatkozatait többnyire nem kell túl komolyan venni, mert általában csak közhelyeket mond, ebben a nyialtkozatban bőven benne van az ő egész futball-szemlélete.

Előzmény: Blau t (57051)
Tompus999 Creative Commons License 2011.03.07 0 0 57052

Jó, ez érthetetlen, az biztos.

Előzmény: Blau t (57051)
Blau t Creative Commons License 2011.03.07 0 0 57051

Az edző szart be nem a csapat. Garami még utólag is ezt nyilatkozta:

"Nem voltam megelégedve azzal ami történt a pályán, mert az utolsó tíz percbe kicsit felelőtlenül játszottunk, több helyzetet alakított ki a Videoton." 

Mit lehet erre mondani? Az edző szerint az utólsó tíz percben egy gólós hátrányban támadni felelőtlenség. Mégis mit kellett volna csinálni a srácoknak? Őrizni a vereséget?

Előzmény: Tompus999 (57046)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!