Minden, ami navigációs eszközökkel, és azokra telepített jogtiszta navigációs szoftverekkel kapcsolatos.
A warezolásnak, nem jogtiszta szoftverekre vonatkozó hozzászólásoknak ebben a topikban tiltás a következménye.
Én sem tudom még, mikor mire kell, mikor fogok nagyot utazni, hogy a fotókat logolni kelljen. Geoládázáshoz a nem logoló bt-s roncs is jó, csináltam rá az összefogáshoz egy kis vászon tokot, az egyébként sem árt:-)
Az a hajó már elment, eladták 3000-ért az öregecske usb-s loggert. Viszont találtam 9800-ért egy "mostani" ferdeszemű bt-set, ami jó ár a Qstarz-ok 18-20 ezres árához képest.
...és ugyan mi fogja tudatni a loggerrel, hogy amit beledugtál az micsoda??? :) Tekintettel arra, hogy a megfelelő driviert (utasításokat) az életben nem fogod a loggerbe bevinni.
(Akartam példát írni a kisember nyelvén, de lehet kitiltanának... :D )
Elvileg egy a drivert tartalmazó mikrochip-pel képes lehetsz az átalakításra, de szerintem több a meló vele, mint amennyit az egész ér, és ez már egy közbetét lenne.
Adva van egy GPS logger USB kimenettel a pillanatnyi NMEA adatok küldésére (lényegében egy GPSegér, csak logger is), az USB kimenetet meg tudom hosszabbítani BT-vel? Azaz hogy BT-s GPS legyen belőle.
Először járok itt ezen a fórumon, így előre elnézést kérek, ha esetleg rossz topikban hirdetem meg egy eladó autós GPS-em:
Eladó tehát egy Garmin Nüvi 50-es GPS újszerű állapotban minden tartozékával, karcmentes, hibátlan állapotban, ingyenes élettartam idejű frissíthetősséggel. Decemberig garanciális a készülék. Fix ára:24000 Ft, jóval az új ára alatt. Érdeklődéseitekkel kapcsolatban kérlek az email címemre küldjetek üzenetet, email címem publikus!