FGY és EP továbbra is az SZDSZ listát erősítik, az MSZP lista pedig két fővel kevesebb lett.
és azt hallotátok-e, hogy itt a szomszédban Jászberényben a fideszes, mszp-s és szdsz-es polgármesterjelölteknek akadt egy igen kemény ellenfelük Dobák István pénzügyi bizottsági elnök személyében. Kijelentette, hogy egyéni körzetben és pártlistán nem fog szerepelni, csak és kizárólag a polgármesteri széket célozza meg független jelöltként.
ezek szerint Fodor Gy. es Erdei P. startolnak az MSZP-vel?
Van meg SZDSZ is?
Ki a Sarika?
Regio:
ha ujrabontjuk az igazgatast, akkor nagyon alapos terkapcsolati elemzeseknek kellene megelezni a regiok kialakitasat, s igy nem megyekben kellene gondolkodni.
Ha nem, akkor nem nyulnek hozza a fejlesztesi regiokhoz.
A regiokközpont (mint szerep) nem idealizmus. Lasd meg a hozzajuk rendelt komoly innovacios penzeket.
Többek között ezért is zseniális az én régi javaslatom a régiók újtrafelosztására.
Ugyanis azt javasoltam, hogy azon megyék (nem feltétlenül változatlanul hagyva a megyehatárokat), szóval azon megyék alkossanak egy régiót, melyek központjai viszonylag közel vannak egymáshoz, és így a köztük lévő kisváárosban legyen a régióközpont. Ez azt jelentené Szolnok esetében, hogy azoknak a szegény közhivatalnokoknak, akiket Sára asszony úgy sajnál, csak Jászebényig kéne ingázniuk, simán megoldható.
No és melyek azok a régiók, amik a logikám szerint nem jók? Semmi esetre sem Szolnok-Debrecen-Nyíregyza (Debrecen központtal).
Sárika is elkapta a lényeget: „…tervezett régiósításán veszteni fog Szolnok. Azzal ugyanis, hogy a központok elkerülnek a megyeszékhelyről, kiüresedik a város, és jól képzett köztisztviselők lesznek munkanélküliek, vagy költöznek más településre…”
Ha már túl közel kerülnél ahhoz, hogy a szomszédoddal kibékülj, mindig lesz egy baráti párt, vagy média, mely összeugrasson. Éjjen Bangó Margit, meg a népköztársaság! Éjjen!
Hát ennél azért több jó iskola volt Szolnokon. A Kassaiba jártam én is, és családom nagy részei is. Sőt, régen is, és most is tanít ott rokonom. Neked viszont komoly gondjaid lesznek ezzel az előítélettel.
Azon túl, hogy az MSZP és SZDSZ nem mondott igazat az állampolgároknak a gazdaság helyzetéről a kampány során, a miniszterelnök érdekes kijelentést tett az erkölccsel kapcsolatban, amit maga az MDF elnöke is kifogásolt.
Gyurcsány miniszterelnök - akit a megtévesztett emberek megválasztottak - a politikai és hétköznapi erkölcs, míg üzletemberi múltjával kapcsolatban a gazdasági élet és a hétköznapi élet erkölcse közötti különbséget természetesnek tartja.
Véleményem szerint erkölcs csak egy van, és elég nagy baj, hogy az ország első embere ezt másként látja.