Azt azé' nem hiszem,de szuperül kezdett,és ezt a hármat már behúzta,bármi legyen is a folytatásban.:)
Kíváncsi lennék az odds-ok változására...vajon mennyi most?
Mármint fordítva,mint az előzetes várakozások sugallták?
Azt azé' nem hiszem,de szuperül kezdett,és ezt a hármat már behúzta,bármi legyen is a folytatásban.:)
Kíváncsi lennék az odds-ok változására...vajon mennyi most?
Nem szeretném fényezni magam, de nemhiába mondtam, hogy nevetségesek az odds-ok (Ronnie győzelme 1.07, Dott-é 6.5), ezen a szinten alig van különbség, még egy O'Sullivan és Dott között is. A pillanatnyi forma nagy úr, ahogy ez most is látszik. Dott valszeg állati nyugodtan játszik, neki aztán tényleg semmi veszítenivalója nincs, plusz egy jó safety-vel kizökkentheti Ronnie-t a saját ritmusából. Ezzel együtt még mindig Ronnie az esélyes, de nem tudom miért gondolta mindenki, hogy ez 18-0 lesz, elég vicces elgondolás volt...
Akármi is lesz a vége, Dott előtt le a kalappal, nálam Barry Pinches után egyértelműen ő a torna felfedezettje.
ez eddig történtekre csak azt tudom mondani: kutykuruty.
az igaz, hogy a 3. session-ben már viszonylag sokat hibázott Ronnie, de Stephen már nem tudott felpörögni. Graeme viszont egyelőre nagyon ott van.
Biztos nem lesz meglepő amit mondok, de szerintem Jimmy-nél jobb kezű snooker játékost még nem hordott hátán a föld :-) Szerintem még O'Sullivan-en is túltett fénykorában, azt egyértelműen csak tőle láttam, hogy úgy pozícionál a következő golyóra (persze, csak akkor, amikor már zsebben van a frame, és a közönségnek nyom egy kis show-t), hogy a fehér golyó félúton szinte derékszögben elhajlik a fals-tól... Az, hogy nem lett világbajnok egy más történet, egyetértek egy előttem szólóval, hogy szinte minden sportágban találni olyasvalakit, aki valamiért nem tudta megnyerni a legrangosabb tornát (pl. Lendl sosem bírt Wimbledont nyerni, Sampras Roland Garros-t stb.), ez is hozzátartozik a nimbuszához.
A döntővel kapcsolatban pedig kicsit túlzásnak tartom (pláne, az oddsokat nézegetve), a Ronnie imádatot, én egyáltalán nem érzem lefutottnak a döntőt, abban pedig szinte biztos vagyok, hogy Dott is nyer legalább 10 frame-et.
Hogy Jimmy White miért nem lett soha világbajnok, annak a magyarázata, talán ebben a sajtónyilatkozatban rejlik. ''Elnézem ezeket a kis robotokat, akik napi tíz órákat állnak a snooker asztal körül, s közben elfelejtenek élni. És sajnálom őket.'' Idézet vége.