Nagyon jó volt a tegnap esti mindszentkállai "közönségtalálkozó"! A program hivatalos neve "Versek és Dalok" volt, ebből a dalolászás nem valósult meg, de szerintem így is hatalmas élmény volt mindenkinek. 2 óra házigazdás kérdezéses laza beszélgetés után további 2 órás szűkebb és még lazább beszélgetés következett.
Akit ennél további részletek érdekelnek, annak mailban szívesen írok, de itt nem fogok ezeknek a faszoknak további kötekedési felületet biztosítani.
elnezest, de ez egy akos topik!
latta valaki a multkor a viva+ -on?
szegyeltem magam helyette is
most mar ki merem jelenteni, hogy nekem az ilyen akos felek szemelyes ellensegeim, sot tovabb megyek, az emberiseg ellensegei
Úgy érted, nem csak a havon fagy meg, hanem már a levegôben, vagy fagyottan bukkan ki a hargitai havasok zord telében küszködô igaz magyar favágók szájából?
Persze függ a hó fagyottságának mértékétôl, meg a turha összetételétôl is, de a favágóturha szerinted csattan? Nem lehet, hogy inkább olyan pottyanós hangot ad, olyasmit, hogy shrkk–plttty!!, hm?
hú, nálytvis mióta blekkdecdúm metál? ha már olyan nagy metálos voltál, ezt elárulhatnád. amúgy ezért az "igényes zenét játszik" predikátumért meg fogol lakolni még, ha jól sejtem...
magam részéről nem szeretem a két sornál hosszabb hozzászólásokat, úgyhogy inkább kihagyom. egy mondanivaló legyen velős, tömör, csattanós, mint favágóturha a fagyott havon
Egyébként pedig kikérem a Nightwish zenekar nevében ezt a sértést. A Nightwish nem igényes zene!! Világos?!! Legalábbis a mi (cinista vérgagyisták) számunkra semmiképpen sem.
Figyelj Outsider!
Te most a zenekart fikazod,vagy a sracot?Mert ha a zenekart,akkor ne az Akos Topicban tedd,hanem mondjuk a Black-Death metalosok ide c. rovatban!VIGYAZZ LEUGATJAK A HAJAD!!!Egyebkent a Nightwish zenekar eleg igenyes zenet jatszik,mert en is voltam black-death metalos,illetve szerettem,sot szeretem a power metalt is,na meg a black-death zenet is.Na csa!
Kösz az ingyenreklámot, Pentti, nem kellett volna.
Tudjátok, OutSi a banda egyik roadja, de magyar származású amúgy, és a finn-magyar barátság lelkes támogatója; valóságos kultúrmisszió ez neki, ennek tudható be ez az alábbi szösszenet is.
Csak szeretném jelezni, hogy ma este a szigeten Nightwish koncert lesz. Szerintem mindenkinek ott a helye. Aztán holnaptól már cikizhetjük is, esetleg topicot is lehetne rá nyitni.
Aki esetleg velem akar találkozni ott leszek, olyan 185 magas vagyok, tetovált, nightwish poló lesz rajtam, és egy kicsit be leszek rugva. Mivel nem ismerjük egymást, ezért javaslok valami jelszót is, mondjuk legyen az, hogy: Utálom a nightwisht és bekaphatod.
Akkor ott találkozunk, jó?
Egyetértek veled.
Ezennel felajánlom, hogy inkább szeretkezzünk és ne háborúzzunk (a tali helye, holnap este 7, sziget, Medzsik Mirror Sátor, kifutó előtt)!!
Hé te mit csinálsz, mi az, hogy hajrá FF? Ez itt Ákos topic, van külön FF topic is, indulj oda egy-kettő.
Az pozitív hír, hogy a mirigy albumon van szám, kár, hogy a banzáj nem Ákos nóta, azért jófej indián srác vagy.
Ja, mégvalami:
A tegnapi blikkben van egy cikk erről a cometes jelölésről. Ákos két mondatban kifejti, hogy ha őt megkérdezik, akkor a Damned klipjét javasolta volna, pedig a Hűség vadiújtechnikás klip. Na és persze nem fog álmatlanul forgolódni az ágyában, hogy mi lesz, hogy lesz.
Úgyhogy hajrá FF.
A Bravo TV-s csacsogásról még ennyit sem tudok írni.
Ide is beoffolom:
Az új Mirigy albumon az Induljon a banzáj! "átdolgozása" is megtalálható lesz. Állítólag "Jó a bor ha kannás" lesz a címe...:-))
Szeptember 15.-én pedig koncert a Kisstadionban.
Ha jól emlékszem a "repkedő kamera" ( csak? ) a szombatin volt. Az Ákost közelről vevő steady kamera pl. csak pénteken ( ez biztos ), a totált vevő "céllövész" pedig csak szombaton ( ez annyira nem tuti ) dolgozott.
Pénteken összesen 3, szombaton 8 kamerával vették a bulit.
Persze én is csak a DVD audio kommentárjától vagyok ilyen marhára jólinformált.
Tenyleg moda7 jegyed van mar?Igaza van nachsonnak a jegyek mar elfogytak ugyhogy mar keso lenne.Nachson nekem mar van jegyem,ugyhogy majd talalkozunk.Mennyi ideig tart majd nem tudod?
Csabiman neked valaszolok!
A DVD-n nem mas szogbol latod a szinpadot,hanem regebbi koncertfilmre tudsz visszavaltani egy gombnyomassal/Test lemezb.,Indiantanc lemezb.,illetve koncert helyett klipet tudsz nezni/.Nem tudom volt e mar rola szo,de elegge teli van vagasi hibakkal ez a film nem figyeltetek/lasd:Angyali szereto,Ismerj fel,Nagyvarosi angyal,Idealis popsztar eleje/.?Persze ez nem fikazas,mert ettol eltekintve vadallat a DVD kep-es hangminosege.
Kerdes:volt valaki a 24-ei koncerten?Volt ott az a repkedo kamera?En azon voltam de nem figyeltem.Nem tudja valaki,hogy melyik kamera allas van a pentekirol?Na ennyi.
Óva intek mindenkit, aki esetleg meg szeretné nézni a Pannon udvarház-beli előadást!!! Összesen 150 hely volt, és a jegyek már kb. 2 hete elfogytak. Szóval csak úgy a nagyvilágba senki ne induljon el. A jegy egyébként 1190 Ft-ba került, a felét Tapolcán, a másik felét Balatonfüreden árulták, és mindkét helyen már az első nap elfogytak a jegyek.
Hello moda7!
Én megyek a dal estre,azaz 2-en vagyunk,hozzank befernel,csak attol fugg honnan jossz.Mi Balatonfuredrol indulunk,ha aktualis a helyszin,akkor ird meg a Topicban,vagy kuldj e-mailt!
Ja, akkor a betegsége miatt nem volt Ákos a szigeten! Pedig annyira hiányzott a Nagyszínpadról, mondjuk a Republic és Ganxta Zolee közül, hogy csak na!