Sziasztok.
ON: Részlet az aktuális ZENÉSZ magazinban megjelent, Madival készült interjúból:
"- Ákos?
- Kényes ponthoz érkeztünk, ugyanis többéves, igazán jó együttműködés után idén januárban kiszálltam a zenekarból. Úgy éreztem elfáradt a dolog. Eddig mindig volt valami plusz, valami érdekesség, amitől lelkesedett a társaság, de a SAP-koncert után mindannyian szomorúan mentünk haza. Nem voltunk jók. Ráadásul Ákos mögött olyan kiváló az infrastruktúra, hogy nincs mire fogni, ha rosszak vagyunk. Fekete Samu azután rábeszélt, hogy csináljam meg az áprilisi turnét. Jól tette, mert két buli is fantasztikus volt, még a spontaneitás is szerephez juthatott. Hogy most mi van, azt nem tudom, szerintem mindketten határozatlanok vagyunk, de mivel Ákosé a produkció, ő fogja kimondani a döntő szót."
megmondom én neked a tutit, öreg, csak nyisd ki a füled: a topik címe: "Ákos". azaz itten ákosról lehet beszélni. azaz ákosról, ami éppen a véleményed, nézeted, álláspontod, észrevételed, gondolatod, eszmefuttatásod stb. hát így van ez. a kifejezés a lényeg, nem a meggyőzés. outnak ez és ebben a formában a véleménye ákosról, neked meg az, ami.
végülis nem "miért nem basszuk pofán OutSidert?" a topik címe, bár meg mondanom, sokkal jobb cím lenne, egyébként sincs outnak topikja, szóval nem ez, hanem "Ákos" a topik címe. ehhez tartsd magad a jövőben, ha lehet
most szerinted a díjosztóra kit küld maga helyett? milyen rossz, ha egy sztár beteg, közben meg az egója akkora. milyen rossz neki, hogy egy dublőr veszi át a díjat...
A mindszentkállai eseményhez csak annyit, hogy Ákos tudatosan próbált rettentő jófej lenni. Számomra már-már idegesítő volt az álszerénysége. Az este csúcspontja az volt, amikor a saját versétől könnyekig meghatódott. Szerintem ez már túlzás.
Mindettől függetlenül egy közvetlen, szimpatikus srác volt ezen az estén...
Na, engem aztán totál nem érdekelnek a topic-gyilkosok, lesz@rom, hogyha beszólnak. Nem azokkal van baj, akik valami miatt bírálják Ákos munkásságát, hanem a faszfejekkel. Mind1, reménytelenek.
Kis mindszentkállai beszámoló kövekezik... A levlistára már beírtam, szóval új nem lesz benne.
Ez a Pannon udvarhaz a Sexepil zenekar énekesének, Hegyi Zoltánnak a tulajdonában van, ő szervezte az egészet, és ő volt a műsorvezető is. A rendezvény az udvarban volt megtartva, felállítottak egy kis miniszínpadot, két hangfal, középen asztal, székek stb. Ákos az elején bejelentette, hogy annak elenére, hogy a rendezvény címe "Ákos: Versek és dalok" volt, dal egy szál se lesz. Nem is volt. Kicsit szitkozódtunk is, de később rájöttünk, hogy nem is kellettek volna. Ákos azt szerette volna, ha maolyan kis beszélgetés alakulna ki a közönséggel, de csak a sexepiles fickó kérdezte.
Szerencsére nem a jól bevált sztorikat mesélte el, amit már mindenki fejből fúj. És nemcsak sztorizott, hanem felolvasott, először csak más műveit, bevonva a közönséget is, majd a vége felé már saját verseket is olvasott, a Szív, Seb, Ész kötetből. A sztoriknál meg csak dőltünk a röhögéstől, akkora poénok mentek le. Az eredetileg tervezett másfél órából bő két óra lett. Aztán vége lett. Nekünk nem volt sietnivalónk, csak fél 5-kor ment a vonatunk Tapolcáról. És akik ott maradtunk - mintegy 20-30 ember - az hallgathatta tovább Ákost még kb. 2 órán át. És akkor már amolyan csevely lett az egészből. Megtudtunk sokmindent, a Madi-féle konfliktust (és ide illett ugyanez a Hauber-rel), a BMG hüyeségeiről, az angol dalokról, egy lehetséges új kötetről (úti naplórészletekkel, nem versekkel), meg egy csomó mindenről. Aztán visszakanyarodtunk az irodalomhoz, és Hrabalt olvasott fel nekünk, egy jó kis novellát vagy 25 percen keresztül.
1 szó mint 100, nagyon jó volt. Örülök, hogy ott lehettem. isteni volt nézni, ahogy az ősbarmokat elküldte a fenébe, amikor már huszadjára kérdezték meg, hogy összeáll-e a Bonanza. Szóval, jó este volt.
Szerencsére találtam egy srácot, aki bevitt minket Tapolcára, ellenkező esetben ugyanis olyan jó 13-15 kilométeres gyalogtúra állt volna előttünk.
Jol van na!Bocsika,hogy hozzaszoltam v.mihez!De egyebkent senki nem allitotta,hogy a Nightwish black,vagy death.Egyebkent tenyleg jo volt a mindszentkalai musor.Moda7 egyebkent a helyszinen is lehetett jegyet kapni.Na hali!
miből tudod azt, hogy tényleg ő volt? ekkora sztároknál már elengedhetetlen négy-öt dublőr. a sztárok nem szeretnek a debil rajongóik veszélyes imádatának áldozatává válni. szerintem dublőr volt. megérzés