yesss én nyertem. ;))
asszem ilyen késői végre most nem kell számítani, garancia erre Ronnie. :) ha lemegy mind a 35frame, legkésőbb fél 1re akkor is vége szerintem.
Mindenképp végigmegy. Az emlékezetes 85-ös döntő a respotted blackkel minden idők legnézettebb BBC műsora volt az éjfél utáni műsorsávban (és az nálunk 1 óra utáni sáv :).
Kíváncsi vagyok (bár nem tartom elképzelhetőnek), ha mondjuk hajnali 1-2 óra körül még nem fejezik be, akkor elhalasztanák-e másnapra, vagy mindenképp addig játszanának, amíg kikerül a győztes... végkimerülésig :)))
Hi all :)
Ronnie végre összeszedte magát este, és hozta amit kell. Kiváncsi leszek a ma esti dologra. Dottot még nem láttam eddig olyan helyzetben, hogy neki lett volna két v több frame-es hátránya. De lehet hogy csak rosszkor néztem a billiárdot.
Go Rocket!
Hajrá Matthew :)
Szerintem ez a Dott csávó nem lesz túl zsír... Olyan rosszul tudja néha pozicionálni a fehéret, hogy a hajam tépem... Néha van malacka és akkor összejön valami mákos állás neki, de alapvetően messze van a legjobbaktól... (az első 5 frémet nem láttam) Szerintem Ronnie lesöpri...
hi!
9:7 :)))
na így már nagyjából rendben vannak a dolgok.
Graeme keményen megdolgozta Ronnie idegeit, de most nem szállt el az agya és az utolsó 11 frameből 9 megnyert. Ez lett volna a normális az elejétől kezdve...
Remélem holnap ezzel a lendülettel folytatódik.
Go Ronnie!!!
Számomra bosszantó, hogy szinte minden frame elején hibázik Dott egy méreteset, amiből aztán az ellenfele el tud indulni.
Azt meg pláne nem bocsátom meg neki, hogy kiverte kedvencemet, "Matthjú"-t:)
Aztán meg néha, nagy szerencsével beesik neki a golyó, de akkor meg olyan helyeken áll meg a fehér, hogy csak a fejét vakarja. Talán ezért nincs haja:)
Mindegy, a tavalyi döntőt Dohertyvel aligha múlhatják alul, aki bár szimpi, de nála deffenzívebb játékost még életemben nem láttam, pedig Terry Griffith igen sok meccsét láttam anno.
Kicsit meglepődtem. Azt gondoltam, hogy Ronnie lesöpri már az elején Dottot, de ennek a skót gyereknek kötélből vannak az idegei. Jól bírja, ugyanúgy szívatja Ronniet mint Matthew-ot három napig.
Nem tudom, mi történt az első ötben, de az utolsó 3 frame-t elnézve ugyanaz volt az érzésem, mint eddig Ronnienál mindig ezen a vb-n, hogy az ellenfélnek esélye sincs. Fölösleges ott lennie.
Ha meg túlzásnak tartjátok az odds-okat, akkor szerintem fogadjatok Dottra, és majd meglátjátok, hogy elúszik a pénzetek. Én pl. most 2 frame hátrányban is simán fogadnék Ronniera 10:1-ben...