A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
hidd el, a pénz csodákat tesz, elmúlik a fejfájás, ragyog az elme ettől, a kacsalábon forgatható kastélyok, Tesla autók, gyémántok és aranyékszerek ajándéka megnyitja a gyűlölet kapuit is a szeretetre.... és minden másra... :)
Van olyan példa, ahol boldog, kiegyensúlyozott a kapcsolat: kölcsönös bizalmon alapul. Követni nem tudod, persze, hisz' ahhoz megfelelő génállomány szükségeltetik: a földi boldogulás azon múlik...
Ezer okot tudok házasság ellen. Isten biztos jót akart, de láttuk mi lett a vége a túlszaporodásnak = Özönvíz. Isten felelőssége, de nekünk okosabbnak kell lennünk, mint ő. Bocsássunk meg neki mer bő fél év és itt a Karácsony mikor mindenki szeret mindenkit. Éljen Yézus meg a Kóla
nekem az a tapasztalatom, hogy az emberek nem értik egymást. tehát tanulni sem tudnak egymás hibáiból. csak hiszik, hogy látnak valamit, aztán azt úgy értelmezik, ahogy akarják. tehát önigazolnak. persze rám is igaz, én sem tudhatom pontosan mit látok. az külön tanulmány lenne, de ennyire azért elég kevesen elszántak.
Mikor átvettem, nem volt mellé használati utasítás és senki nem mondta, hogy zárlatos. Há persze hogy engem b@szott meg. De visszaadtam a felvételi pontnak, és azóta Ibizán élek egy techno party közepén
írtam, de elszállt. nem tudok ismételni. valami olyan volt, hogy aranyos buta muszika vagy, de démon semmiképp. meg hogy vicces lehetett a jelenet. és hogy pofánvágtam volna a kurvát. dehát hogy lehettél ennyire hülye, hogy ilyennel éltél együtt?