vagyis a kép címét a http/www...stb.it
egy ilyenbe írod
és nem kell köz sehol csak az img és src között, tehát se a idéjőzőjel, se a zárójelnél nem kell.
Most csak ez a kép akadt a kezembe, a kultuszfilmes topicból:-)
vagyis a kép címét a http/www...stb.it
egy ilyenbe írod
és nem kell köz sehol csak az img és src között, tehát se a idéjőzőjel, se a zárójelnél nem kell.
Egy milyen ilyenbe? :)
Érdekes ez a kép..
És van itt egy kérdés, lehet (sőt), hogy már átbeszélt téma, de azért röviden érdekelne, hogy kinek jön be jobban a Pityeszes FF, mint a VA-s? És miért?
Hát mit ne mondjak igencsak elszomoritottál a VOLT újságoakkal kapcsolatban, de azért köszi!
Ha Te is tudsz képet beszúrni, akkor mesélj, mert engem is érdeklne!
LBB akar, ill. neki vannak valamilyen képei (gondolom/remélem VOLT-ról FF-es képek). De én is szivesen tanulnék :)
HI skacok!
Nincsenek már meg a VOLT újságok megnéztem csak egy-két kivágott Henry Rollins meg ilyesmi képek.:-)
Hogy kell képet beszúrni?Én már megtanultam:-)
Mit akartok beszúrni? Segítsek?
Én nem voltam, csak érdeklődtem :) Ezek szerint Te igen -:)
Képeket sajnos én sem tudom, hogy hogy kell beilleszteni.. Kérdezd a nagyokosokat.
A koncertről én sem tudok mást, csak amit már eddig is irtam.. Sorrendet szerintem a szokásos módon ott döntik el.
Tonex: Esetleg voltam... De minek? :-) Te is? A képeket nem tudom hogy kell idevarázsolni. Ha leírod részletesen, úgy, hogy én is megértsem, (!) :-)akkor megpróbálhatom. Az Olimpiai Csarnokba 1 színpad lesz csak? Sorrend? Mit tudsz/ tudtok?
Akkor nemtudom, annyian voltak, biztos elkerültük egymást, hogy nem láttam őket. Mindegy!
Ti is a lővércampibe voltatok?
Mi is! Idén tényleg k'va szar volt. És rohadt hideg is volt!
Nem, nem csak a pénteki napon voltam a fesztiválon. Eredetileg úgy volt, hogy a szombatira is megyünk, de haza kellett jönnünk. De jobb is így, mert nem bírtam volna ki még 1 éjszakát a campingben. Valószínűleg (f)agyhalott lennék már... Szerintem összességében jó kaland volt, valamit nagyon finom volt a bor. :-)
Van egy csomó képem csak nem tudom hogyan lehetne ide bevarázsolni őket + nem akarnék itt "kitapétázni" a FF-kal. :-)
Ez a 18.00-i kezdés komoly? És tudja valaki a sorrendet?
És Te lent voltál végig?? Melyik nap jöttetek vissza?
Azért asszem kicsit örülök is neki, hogy nem mentem le.. A vasárnapira azért kiváncsi vagyok.. Na meg az új számokra.
Ja, és újabb plakátot láttam, miszerint 18.00->03.00-ig tart ez az árvizes cucc..
Szóval, tök jó móka volt a lefelé út és még FF is odaértünk. Viszont nekem a koncert nem annyira tetszett, valamint az egész fesztivál olyan összeszedetlennek tűnt... Mintha most szervezték volna először. Aztán a szállás... Be ne tegyétek a lábatokat a Lővér campingbe!!!
FF: 04/21 Miskolc
04/29 Olimpiai Csarnok
05/? Fundango buli
06- fesztiválok
Ja, és van 2 új számuk! :-)
Nemigazán, mondom én még sopronba sem értem oda:-(
Csak a Quimby-re. Akkor meg láttam még egyszer- kétszer a pityeszt, de a többieket nem és azóta sekép sehang senkiről:-)
Na igen, én is pakolgattam őket ide-oda, és most hogy kicsit költözgettem, már egyet sem találok.. Bár ez nem jelent semmit nálam.. De akkor köszi.
Tudsz valamit esetleg a kedves FF tagokról mi is van velük??
Hát én idáig csak rosszat hallottam az idei VOLT-ról.. De ha valakinek van jó sztorija.. Na jó, az már másik topic.. :) De tényleg-odaért egyáltalán valaki időben??
Serial K: Utánanéznél ezeknek az újságoknak?? Érdekelnének.. Köszi -
Igen, én voltam és odaértem az elejére! :-) Nincs összehasonlítási alapom, mivel idén voltam először a VOLTon, de elég vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatban.
Hello!
Hát nem lecsúsztam.Naná, hogy nem értünk oda FF-re.
Amúgy sz'tem az idei VOLT egy kalap szar volt.
A Másfélen, Neo-n és az Animán kivűl mindegyik csak átlagos volt...
Tavaly sokkal jobb móka volt.
Ja! ÉN ismertem a VOLT újságot. Nagyon király volt, talán még megvan egy-két szám otthon.
Szerintem megszűnt már én sem hallottam róla.
Nahát ez az amit én sem tudok sajnos.. Csak ennyi infom van nekem is. De majd meglátjuk ott..
E-klubban gondolom voltál Blind-on.. Hogy tetszett??
Próbáltam most keresgélni valamit erről a buliról, de sajna semmi eredmény.. De addig még úgy is irogatok, úgyhogy ha van valami új info, szólok majd.
Nyári fesztiválok honlap cimeit nem tudod esetleg? Pl. Wanted, Efott..
Nem mentem le sajnos, ezért kérdeztem. De ha lett volna időm, akkor is inkább Blind Myself-re mentem volna Debrecenbe, végülis ők már idén nem játszanak itthon, Fabrikék meg lesznek jövő héten is. Kérdés, hogy mennyit fog játszani egy-egy zenekar ezen a jotékonysági bálon.
Csak úgy kérdeztem, mert most megint eszembe jutott.. Egy A3-as méretű újság volt, tele jó dolgokkal.. De már nagyon rég nem láttam sehol :(
És voltál Te végülis Volt-on?
Akkor mind a 2töknek ajánlom a Cavintont :)
Nem voltam Volton ... de hülyén hangzik.. Tőletek várom a beszámolókat..
Te ismerted a VOLT nevű újságot régebben??