Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.09.17 0 0 2366
Tudod 1általán, mi az az intonáció?
Előzmény: soldier22 (2355)
OutSider Creative Commons License 2001.09.17 0 0 2365
Valahol egyetértek veled, de azért nem mindegyik sötétbőrű tud jobban énekelni, mint egy fehér, sőt sajnos nem minden jó zenész tud (jól) énekelni, lásd Presser, mielőtt valaki félreérti.
Előzmény: Trixy (2364)
Trixy Creative Commons License 2001.09.17 0 0 2364
Ezzel mindig bajban vagytok kedves "rögtön hátba támadók"!
Azért mert valaki itt hozzászól, és esetleg Neked nem egyezik vele a véleményed, még nem feltétlenül biztos, hogy "baromságot" ír! Bár biztos vagyok benne, hogy igazad van, hiszen ilyen csodás és kifinomult szóhasználat csakis tökéletes zenei hozzáértésre és tanultságra vall, ezért nem is próbálok Veled vitába szállni Ákos éneklési képességeiről! Inkább a háttérbe olvasgatom érdembeni hozzászólásaidat!!
És már ha meg nem sértelek ezzel, de azért valamicskét én is konyítok a muzsikához, lévén 22 éve foglalkozom zenével!
És ha lenne igazából zenei műveltéseged - ami nincs, mert akkor nem tennél ilyen kijelentéseket - hogy hasonlíthatod össze egy feket lány hangját egy fehér férfiéhoz!!!! Istenem! Még jó, hogy leénekli!! Baj lenne, ha nem tenné! A négereknek a vérükben van a zene! Hogy hasonlíthatod az almát a körtével!!!????
És ha ezzel meg nem sértelek, de ahol én álltam, mindenkinek áhitat ült az arcán, amikor Mart énekelt!
De isten ments, hogy elvegyem a kedved a DM szapulásától, nyigodtan tedd meg, csak akkor felmerül bennem a kérdés: minek mentél ki?
kezemafegyveren Creative Commons License 2001.09.17 0 0 2363
Eltévedtél, ember. Azt sem tudod, miről beszélsz. Ez máár annyira fárasztó.
Előzmény: Törölt nick (2362)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.16 0 0 2362

Tényleg, bennetek tudatosult az, hogy Hűség szám az "eredethez való hűségről, az elvekhez való ragaszkodásról" szól?
Vagy csak én vagyok ilyen ostoba?
Egyébként magának az albumnak nem olyan vészesek a szövegei, és hál'Istennek csak a Mire vagy jó? - ban található kis mértékben az a kicsit B.S.B. - féle szövegvilág, amiről pl. a Csak te vagy is szól.

Törölt nick Creative Commons License 2001.09.16 0 0 2361

Ami azt illeti, tényleg nem rossz lemez a Beavatás, de ha színvonalról - és főleg hangzásról - beszélünk, akkor abszolút a Hűség a legjobb.
Az Ikon tényleg elég gyenge lemez, mind hangszerelés, mind szövegek(!) tekintetében.
Viszont ha már a szövegekről beszélünk, szerintem ilyen szemontból talán a Test lett a legjobb. Viszont zeneileg nekem ez az album kb. annyira (nem) jött be, mint az Ikon, noha sokkal érthetőbb, populárisabb ezen a téren.

Előzmény: nachson (2360)
nachson Creative Commons License 2001.09.16 0 0 2360
Érdekes, nekem is a Beavatás a kedvencem. Úgy értem szerintem az lett a legszínvonalasabb munkája. És azután az Ikon nekem egy csalódás volt, szerintem azért, mert ott majdnem mindent egyedül csinált nem a Dorozsmaival és a Samuval, és fléltem hogy a Hűség még annál is szarabb lesz, de nekem bejött, persze a Beavatást meg sem közelíti...

Ave:

nachson

Előzmény: LoReNa (2357)
LoReNa Creative Commons License 2001.09.16 0 0 2359
ha-ha. fellendül a topic?
Előzmény: Törölt nick (2358)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.14 0 0 2358

Ki az a Martin?
Előzmény: Trixy (2353)
LoReNa Creative Commons License 2001.09.14 0 0 2357
gratulalok, fantasztikusan erdekes a topic, esetleg, ha olyasvalaki sziveskedne beirni, aki nemileg pozitivan viszonyul akoshoz... persze nekem mindegy. mar, hu nem is tudom, miota nem kukkoltam ide, de ugylatszik nem sok jorol maradtam le.
de akosrol /esetleg/: szerintem fura ez a gyerek mostansag. nem tudom, hogy a hüsegnel meg tud-e rosszabbat csinalni??? mert oksa, szeretem azt is, de a többihez nulla. de nagyon köszi neki mindent, mert nelküle sosem kezdtem volna ebben a zenei iranyban haladni. szoval akos. miutan nagyjabol kiaknaztam a területet, jött a bonanza. es vegül, a dm! most, gondolom ki lehet talalni, az utobbi a legkedvencebb. furcsa, mert kabe fel eve max a slagerszamaikat ismertem, mostmeg majdnem koncerteztem. ez nem rossz. akos meg... nem szeretnem, hogy itt hagyja abba, mert nem lenne tul oksa befejezes, de ha meg kiad valamit, az legalabb beavatas szinten legyen. ha megkerhetem. na csao, irjatok meg sok szepet, erre nem tudom mennyire van kilatas.
lora
Előzmény: Törölt nick (2356)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.14 0 0 2356
Az intonációnak meg az adott szám figyelem-lekötő erejének semmi köze egymáshoz.
soldier22 Creative Commons License 2001.09.14 0 0 2355
Martin barátodról annyit, hogy az "intonációja" egyszerűen tragikus volt a budapesti bulin. Valahányszor ő énekelt, valósággal elaludtak az emberek.
Baromságokat én is tudok írni, pl. "Martin soha nem tud olyan biztosan énekelni és intonálni, mint mondjuk Pavarotti..." De a két háttérénekesnőjük bármelyike leénekelte a szinpadról...
totyus Creative Commons License 2001.09.13 0 0 2354
Biztos hogy koncertfelvétel, csak egy kicsit meggyúrták a stúdióban.
Trixy Creative Commons License 2001.09.13 0 0 2353
Megkaptam a Hűség videókazit. Felmerült bennem egy gyanu: a Nagyvárosi Angyal elején biztos, hogy koncertfelvételt hallunk? Gyanus nekem....szerintem annyira hamis volt, hogy nem merte bevállalni. Túlságosan stúdió hangzású! Nektek nem? Aztán a közepétől az énekből már hallani, hogy élő, de az elejénél...? (Ákos soha nem tud olyan biztosan énekelni és intonálni, mint mondjuk Martin...)
Vélemény?
valleyboy Creative Commons License 2001.09.04 0 0 2352
Keresek valakit, aki át tudná nekem írni a Besztof videokazihoz mellékelt koncert CD-t. Jelentkezz nemes lélek, thx.
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.31 0 0 2351

Bocs, de nem ígényességről, hanem népszerűségről beszéltem.
Jó lenne, ha normálisan elolvasnád a hozzászólásokat, mielőtt el kezdesz rájuk anyázni.
Előzmény: nightmare (2348)
kornélka Creative Commons License 2001.08.31 0 0 2350
Nekrofil inkább.
Előzmény: krég (2349)
krég Creative Commons License 2001.08.31 0 0 2349
Halott oroszlánt szerettek dugni?

metaforikus fasz

Előzmény: nightmare (2348)
nightmare Creative Commons License 2001.08.31 0 0 2348
Te téped itt a szót te limpickibickis hülye fosagyú? Númetál az biztos igényes mi, az ilyen kockásinges kis bukott gimnazistáknak mint aki te is lehetsz.

Sikerült már ezt a topikot bedöglesztenetek jeszós parasztok, mit játszátok még itt az agyatokat? Halott oroszlánt szerettek dugni? Menjetek azt a Depeche topikba próbálkozzatok, hátha végleg kimoderálják azt a sznob fejeteket.

Előzmény: Törölt nick (2346)
BBEA Creative Commons License 2001.08.31 0 0 2347
Hello!

Az a Matáv zene,amikor gyerekektől kezdve a nagyiig konnektorokba dugdosnak:))

és,ha felhívod a 198-at,ott is van egy aláfestő zene,na azt is bizti ő írta,teljesen az ő stílusa

Előzmény: Törölt nick (2344)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.31 0 0 2346

Ki mondta, hogy aranylemez lenne majd belőle?
Állítólag csak korlátozott példányszámban lehet megrendelni.
Egyébként meg lehet, hogy Ákos aranylemezei sem teljesen igazak, -tudniillik egy korong már akkor is aranylemeznek számít, ha a boltoknak adják el azt a 20000 db-t- de róla még el tudom képzelni ezt az eladás-mennyiséget az emberek részéről is.
De hogy Kozsó albuma az eladás napján már aranylemez legyen!??

Előzmény: patrona (2345)
patrona Creative Commons License 2001.08.31 0 0 2345
Hát ákos egy olyan hatalmas művész, hogy egy reklám zenéjéből is aranylemezt képes csinálni!

Röhögnöm kell......

Törölt nick Creative Commons License 2001.08.31 0 0 2344

Hellósztok!

Hallottátok, hogy új Ákos-maxi jelenik meg egy Matáv reklám zenéjéből?

Magát a zenét Ákos írta, a maxit egyébként csak a neten keresztül lehet majd-holnaputántól- megrendelni.

Ti nem tudjátok, melyik Matáv reklámról lehet szó?
Igaz, úgy is lesz demo a klub.akos.hu-n, de egyszerűen nem tudok rájönni, melyik lehet az.

nightwish Creative Commons License 2001.08.27 0 0 2343
Aki esetleg hiuányolná, annak itt a folytatás!
OutSider Creative Commons License 2001.08.22 0 0 2342
Jólvanna, direkt igyekeztem nem Ákost írni, ezt csak úgy általánosságban, egy elvakult fannak írtam (nem annak, akinek válaszoltam), már írtam egyszer, ne háborúzzunk, inkább szeretkezzünk.
Előzmény: Törölt nick (2341)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.21 0 0 2341
Szerintem senki nem mondta, hogy Ákos a legjobb, és azt sem, hogy szentté kellene avatni.
Épp az a topik lényege, hogy vitatkozzunk róla, s - neadjisten - kritikával illessük.
Senki nem elvakult fan. Sőt, arról is ment nemrég a vita, hogy Ákos vajon költő-e vagy sem; erről eléggé megoszlottak a vélemények.
Előzmény: OutSider (2335)
nightwish Creative Commons License 2001.08.21 0 0 2340
Jujj, ez nagyon-NAAGGYON csúnya voilt most, te kis ravasz!!
Előzmény: OutSider (2339)
OutSider Creative Commons License 2001.08.21 0 0 2339
Úgy tudom, hogy amelyik könyvtárban volt, ott inkább a Brau a divat, de mindegy.

Na megtudtam mit jelent a piros kendő (zsepi) a jobboldalon: öklözz meg!! (Elnézést mindenkitől, de ez az igazság, akit részletesen érdekel, az nézzen utána péládul itt: www.gay.hu/kultura/kendok/index.html, továbbá mindenki figyelmébe ajánlom a Bonanza Banzai 1991. november 15-i koncertjét, a BS-ből. Ákos viselte a fent leírtakat.)

Előzmény: nightwish (2338)
nightwish Creative Commons License 2001.08.21 0 0 2338
A Csukás István verseket persze nem szó szerint kell érteni, ez amolyan jelszóféle, aki bedobja Csukás István nevét, és válaszolk egy kérdésre – pld. milyen versformában íródott a Helló, helló (helyes válasz: "miért, már az is vers?"), az ingyér bejöhet, többiek csak akkor, ha túlélik az összes Ákos-remix végighallgatását. Mondanom sem kell, hogy alig voltunbk, pedig jó nagy buli volt. Borsodival, meg mindennel, ami csak kell.
Előzmény: Törölt nick (2312)
OutSider Creative Commons License 2001.08.21 0 0 2337
Koncentráljunk a piros zsebkendőre, ha kérhetném, fontosabb, mint bárki gondolná. Úgy tudom, hogy ez egy homoszekszuális jelzés, de kellenének a PONTOS részletek. SOS!!!

Szóval arra a részletre amit felvetettél, minden kornak megvoltak a hamis istenei, de ezt majd csak később tudjuk meg.

Előzmény: Aiakos (2336)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!