Keresés

Részletes keresés

Sarkany Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5239

F E L H Í V Á S !

Arra az elhatározásra jutottam, hogy a választási kampány utolsó hetében fel kell adni az Új Néplapban egy fizetett civil újsághirdetést!

Tájékoztatni kell a választókat!

Azokat, akik elfelejtették volna, mert joguk van tudni!

Kik voltak név szerint azok a képviselők, akik megszavazták azt a gyalázatot, amit kommunális adó címén kívántak bevezetni!?

Tekintve, hogy nem indulok a választáson, nem érhet az a vád, hogy önös érdekből teszem mindezt!

</P>

Tessenek véleményt nyilvánítani, adakozni!

A felajánlásokat meg lehet tenni a  szolnok1 kukac freemail pont hu email címen!
Sarkany Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5238

ha mondjuk 2000-ben szalay (ill. az illetrekes szakemberek) nem tettek volna meg mindent a varos vedelmeert, hanem lapitva vartak voln, hogy hatha levonul az ar komolyabb karokozas nelkul.

Ne bosszants fel Benson, mert megharaplak!

Mi a kutyafaszát csinált Szalay, azonkívül, hogy hülyeségeket pofázott a TV-ben?

A vízügyesek, ők igen, ők majd megszakadtak.

Emlékszel még az 50 gr/ml ciánkoncentrációra?

Nos, ezt Szalay mondta a városi TV-ben. Megboldogult Kaposvári, azt hittem ott süllyed el szégyenében a stúdióban, de hát Ő nem szólhatott, mert Ő értett is hozzá!

Bihari!

Az 50 gr/ml ciánkoncentráció nem minősült rémhírterjesztésnek?

Erre is van ám jogszabály, aztán Szalay haja szála sem görbült érte!

Előzmény: Willie (5232)
eR-dei Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5237
beidézek ide néhány (nem politikai) véleményt a viharvadászról:

"#1288 - kaze [Kunszentmárton] tegnap 19:53 Válasz írása
Egyszerűen katasztrófa a tegnapi vihar. Rávilágított az információcsere súlyos hiányosságára. Egy egyszerű e-mail-el figyelmeztetni a katasztrófavédelmet úgy látszik több mint kevés, de ehhez 4 ember élete, és több száz sérült kellett? És az ő kezükben van az életünk."

"
#1293 - TIB107 [Debrecen] (válasz újvárosi üzenetére) ma 09:36 Válasz írása
Én azt is hallottam az egyik meteorológus nyilatkozatásban, hogy hasonló vihar minden évben, kb. 20 alkalommal előfordul az országban, csak szerencsére kevésbé lakott területeken. A mostani meg kb 1M embert kapott el. Az ismert tényeket felül azonban meg kell említeni az anyagi kár mértéke szempontjából, hogy ebbe a kategóriába mi minden kerül besorolásra.
Amikor a tömeget elkapta az a bizonyos tömegpsichózis (remélem helyesen írtam) és átgázolt mindenen, sajnos sokan nem a meneküléssel, hanem a fosztogatással, és más hasonló bűncselekmények elkövetésével voltak elfoglalva.

#1292 - újvárosi [Dunaújváros] ma 01:52 Válasz írása
Az esti hírekben szinte mindegyik csatorna emlitette, hogy 20-30 éve nem volt hazánkban hasonló vihar. Úgy emlékszem azért az északi részen voltak. Vannak helyek (MÁD) és még néhány település ahol még most is folyik a helyreállítás.Fokozta hírértéket az ünnep és az, hogy a fővárosban történt ahol kb. az ország 1/5-e lakik ,nagy tömeget érintett, mivel ritkán van talán nem vették komolyan annyira, mint az USA-ban a hurrikánokat.
"
#1312 - újvárosi [Dunaújváros] (válasz meteorologist-ricsó üzenetére) ma 16:37 Válasz írása
Hello,m-ricsó, azt én most pontosan meg nem mondom, ugyanis ezek már a vihar utáni éjszakai rendkivűli hirekben hangzott el mindkét kereskedelmi csatornán többször is, tudósitóktol,műsorvezetőtöl.

A Tv 2 tények utáni előrejelzésben (1/2 8-kor), tehát majd egy órával előtte, a meteorológus hölgy-nem szó szerint idézzük a nejemmel :" pont a tűzijáték idejére 9 óra körül jelentős változás várható." Valahogy így.

Tulajdonképpen kit,mit keresel ha nem titok? Üdv./egy volt Jáky-s./"

Sarkany Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5236

Még mindig nem nevezted meg a pártod felelőseit

Te megnevezted a 2000. évi tiszai árvízért?

Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten! :))

Előzmény: Törölt nick (5233)
eR-dei Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5235
Én szeretném kiegészíteni a Demszky felelősségét még néhány dologgal:

1) a tatár vész;
2) Mohács
3) Segesvár

Az ezekért való tradícionális felelősségét valahogy mindíg elfelejtitek, teljesen méltatlanul...
Előzmény: Törölt nick (5233)
eR-dei Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5234
Hát öregem ez szép.
1) Tudod-e melyik párt tett feljelentést Demszky ellen rémhírterjesztés miatt 2004-ben ?
2) El sem tudod képzelni, hogy egy tragédiából ne csinálj politikai nyereséget?
3) Mennyire kedveled a "politikai keselyű" minősítést?
4) Szerinted honna kellett volna tudnia a védelmi bizottság vezetőjének és tagjainak (!) hogy 120 km/h szélvihar lesz ?
5) Szerinted az összes tévé miért nem tudta, hogy ekkora vihar lesz?

6) Szerinted elképzelhetetlen ilyen esetben a visszafogottság?

Ma Navracsics lesüllyedt a papagájkommanósok szintjére, de őszintén mondom: ez nekünk egyáltalán nem baj, sőt.
Csak így tovább!
Előzmény: Törölt nick (5228)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5233
Akárhogy csűröd-csavarod a dolgokat nem tudsz kimozdítani az eredeti gondolatból!

Még mindig nem nevezted meg a pártod felelőseit, a tizedik hsz. után sem, ami elég különös, mert folyamatosan másról beszélsz.

Miért jelent nálad problémát, ha leírod, igen ők a felelősek és nem a szolnoki fórumozók és Fidesz!

Kérlek olvasd el a honvédelmi és katasztrófavédelmi törvényt holnapra, és akkor folytatjuk.
Előzmény: Sarkany (5231)
Willie Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5232
Bocs, hogy belepofazok, de azert a ket esemeny nem osszehasonlithato. Akkor lenne ugyanaz a szitu, ha mondjuk 2000-ben szalay (ill. az illetrekes szakemberek) nem tettek volna meg mindent a varos vedelmeert, hanem lapitva vartak voln, hogy hatha levonul az ar komolyabb karokozas nelkul.

Erdekes modon 2004-ben Demszky tudta figyelmeztetni a lakossagot a kozelgo viharra (ami mellesleg soha nem erkezett meg) akkor tudta mi a feladata.
Előzmény: Sarkany (5231)
Sarkany Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5231

Ha jól értem a válaszod, akkor Szalay fele a 2000. évi tiszai árvízért!

A kérdésem az, miért nem vonták ezért felelősségre?

Előzmény: Törölt nick (5230)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5230
Volt egy katasztrófa Sárkány, a felelősöket kell már végre neked is megnevezni és nem mellébeszélni folyamatosan.

Ki a felelős? Melyik koalíció kormányoz?
Te is tudod, nem Orbán Viktor és a Fidesz?
Előzmény: Sarkany (5229)
Sarkany Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5229

Egyik ködösített, másik viszont megnevezi a felelősöket.

Gondolatmenetedet követve, a 2000. évben bekövetkezett szolnoki árvízért Szalay Ferenc volt a felelős?

Tudom, nagyon áhitozik a jobboldal a budapesti főpolgármesteri címre!

Azonban a véleményem az, hogy ilyen ízléstelenül mégsem kellene kampányolni, mert megútáltatja magát az aki így kampányol, egy életre!

Előzmény: Törölt nick (5228)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5228
Én élőben láttam mindkettőjük – Szilvási, Navracsics.- nyilatkozatát.

Semmi olyat nem vettem ki a beszédükből, amiket te itt leírsz.

Egyik ködösített, másik viszont megnevezi a felelősöket. Ez demokrácia, amiért te is harcolsz!

És még nem beszéltünk mindig Demszky Gábor Bp. Védelmi Bizottság vezetőjéről?

Olvasd el törvényt, és megtudod, mi ilyenkor a feladta a vezetőnek!

Az a baj, hogy te gyűlölettől, nem látsz tovább az orrodnál!
Előzmény: Sarkany (5227)
Sarkany Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5227

A Fideszes Navracsics Tibor volt az egyetlen, aki - gusztustalan módon - politikai tőkét kívánt kovácsolni a vasárnap esti tornádóból!

Így jön ide!

Bővebben a mellékelt linken: http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=17711

Előzmény: Törölt nick (5226)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5226
Megkérdezem, hogy jön most ez ide, mi köze a Fidesznek a tűzijátékhoz?

Miért nem említed meg, az egyik felelős személyt, aki a pártodban van, Demszky Gábor főpolgármestert?
Előzmény: Sarkany (5223)
Sarkany Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5225

F E L H Í V Á S !

Arra az elhatározásra jutottam, hogy a választási kampány utolsó hetében fel kell adni az Új Néplapban egy fizetett civil újsághirdetést!

Tájékoztatni kell a választókat!

Azokat, akik elfelejtették volna, mert joguk van tudni!

Kik voltak név szerint azok a képviselők, akik megszavazták azt a gyalázatot, amit kommunális adó címén kívántak bevezetni!?

Tekintve, hogy nem indulok a választáson, nem érhet az a vád, hogy önös érdekből teszem mindezt!

Kinek, mi a véleménye?
Ki csatlakozik erkölcsi és anyagi támogatással?

A magam részéről felajánlok erre a célra adózott jövedelmemből 20.000 - azaz húszezer - forintot.

Amennyiben egy négynapos fizetett hirdetéshez nem jön össze a felajánlásokból a pénz, úgy a különbözetet a felajánlott összeg felett is állom.

Ennyit igazán megérdemelnek azok, akik olyan híven képviselték a választóikat!

Tessenek véleményt nyilvánítani, adakozni!

A felajánlásokat meg lehet tenni a  szolnok1 kukac freemail pont hu email címen!
tibra Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5224

Az indexen ezt olvasom. Szerintem eladják Andy Vajnának a sztorit:

,,A vihar első perceiben összeomlanak a mentő-kárelhárító szervek hírközlő rendszerei. A rendőrség 107-es és 112-es segélyhívóján olykor 50-55 segélykérő várakozik kapcsolásra. A város fényeit a tűzijáték miatt lekapcsolták, az emberek vaksötétben, a tetőről hulló cserepek és kitört ablaküvegek záporában menekülnek"...és a rendőrségi kapcsolattartó kérésre kapcsolják vissza a közvilágítást kézzel.

Előzmény: tibra (5222)
Sarkany Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5223

Ma Magyarországon már a meteorológiai helyzet is politikai kérdéssé degradálódott. 

Nyilván, ha Orbánék regnálnának az augusztus 20-i budapesti tüzijáték nem fulladt volna tájfunba, nem lennének halálos áldozatok, a szeretet és összefogás jegyében zajlott volna minden...

Ez egy sajátos polgári érték, ami a büdös komcsiknak és a libsiknek soha nem adatik meg... :))

Olyanokról már nem, is beszélek, hogy üzemel-e a Combino vagy sem!

A sok nagyokos politikus mindenbe beleüti az orrát, miközben fingja sincs műszaki, meteorológiai kérdésekről, ahhoz meg lusták, hogy elolvassanak egy műszaki háttéranyagot, szakvéleményt.

Előzmény: tibra (5220)
tibra Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5222

oK - nem emailen, de manapság már lehet. Még jó, hogy kért visszajelzést az OMSZ.

Én azt gondolom, hogy egy ügyeletesnek elvileg az volna a dolga, hogy figyeli a monitort, a telefont és, ha kell szervezi a szereplőket.

Más kérdés, hogy szűk másfél óra alatt amúgy sokmindent nem tudott volna tenni senki.

Előzmény: Törölt nick (5221)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5221
Annyir azert vicc hogy egy atomtamadast sem ugy jelentenének a felettesnek hogy kuldok egy emilt. Nem tört volna le a keze ha szol telefonon. Szerintem. Azután lesz ami lesz Ö megtette amit lehetett.
Előzmény: tibra (5220)
tibra Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5220

És mit szóltok a legújabb kvázi felelősségre vonási projekthez (Made in Hungary)?

A meteo. a hibás. Vicc.

Az ügyeletes meg nem néz emailt. A szerződésben meg nem térnek ki erre a részre.

Nem emlékszem, de Sárkány úgyis tudod: a szolnoki komm. adó kapcsán volt (legalább kvázi) felelős?

eR-dei Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5219
Teljesen jogos négy ilyen plakátom fennt maradt. Már volt róla szó. Kifizettem, rosszul csinálták meg, tanultam belőle. Rövidesen úgyis ujak jönnek :)
Egyébként a villanyoszlop tényleg veszélyes lehet, vár ez funér tábla.
Előzmény: Törölt nick (5217)
eR-dei Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5218
Attól függ, hogy mikor lesz, október 1 után, vagy előtt :))
Előzmény: Sarkany (5214)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5217
eR-dei!

Ma bicikliztem és nagy meglepetésemre a Bimbó és a Pálma sarkán, a villanyoszlopon fenn a magasban, kicsit fakón, de ott virít a zakós képed. A választás már régen volt, de ez ott maradt.
Különben meg zavar, ha valakinek a választási képe villanyoszlopra van feldrótozva!
IceWall_ Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5216

Gyors leszek, mert soka a dolgom. :-)

1. Parlagfű

Sok az allergiás, sok a gazdátlan terület, ahol nő. Korábban írtad, hogy sokan telefonálnak emiatt, ez szomorú. Az önkormányzatnak jelenleg is adott minden eszköze ahhoz, hogy a parlagfüves területek tulajdonosaival szemben hatóságként eljárjon, így nem gondolom, hogy ezt egy kampány során külön kiemelném. Magától érthetődő számomra, hogy a jogszabályban foglalt feladatait egy önkormányzat elvégezze. Ez legalább olyan feladat, mint ahogyan egy csatornázatlan területen kötelessége a szenyvízszippantást megszerveznie egy önkormányzatnak.

Meg kellene nézni, hogy parlagfű esetében az elmúlt évben mennyi birságolás történt és mekkora összegeket tudott a város betenni a városkasszába...

2. Közüzemi díjak

Semmi problémám a felülvizsgálatával, nem is fűztem hozzá zárójelben semmit, egyetértek vele.

Előzmény: eR-dei (5211)
y42 Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5215

Javaslom a csokoládé, banán és paradicsom fogyasztását nagy mennyiségét.

Ezek elősegítik az agyban az "örömhormon" termelődést.

Ha ez sem segítene akkor végső megoldásként igyál egy jó sört!:-))

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!

Előzmény: Sarkany (5214)
Sarkany Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5214
Még nem a hatvanadik, de egyszer már én is szeretnék valaminek örülni a (akár születésnapomon is) ebben a büdös nagy demokráciában! :))
Előzmény: y42 (5213)
y42 Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5213

A hatvanadik?

(ha még nem, akkor várnod kell egy kicsit:-)))

Előzmény: Sarkany (5212)
Sarkany Creative Commons License 2006.08.22 0 0 5212

Egy urban legend szerint, Rákosi elvtárs hatvanadik születésnapja előtt összeült a pártvezetés, kifundálandó, milyen ajándékot is kapjon a vezér ebből a jeles alkalomból.

Úgy gondolkoztak: az ajándék legyen olcsó, meglepő és a nép is örüljön neki.

A vita hevében valamelyik elvtárs azt találta javasolni, fel kell akasztani Péter Gábort a Lánchídra, mert az olcsó is, meglepő is, és biztos, hogy a nép is örülne neki.

Miért írtam le mindezt? Közeleg a születésnapom... :))

eR-dei Creative Commons License 2006.08.21 0 0 5211
Ezt a hozzászólásodat csak most olvasom. :)) :)) :))
Az ezt megelőzőben többről azt írod, hogy megvalósítható dolgok.
A parlagfűves dologhoz nem értesz, de ez nem gond, mert nyilván nem foglakozol vele.
Ezek után azt írod az egészről, hogy értelmes ember erre nem fog szavazni.
Érdekes :)
Illetve inkább fura.
Egyébként mi a problémád a közüzemi díjak felülvizsgálatával ?

Előzmény: IceWall_ (5184)
Tiborcsik Creative Commons License 2006.08.21 0 0 5210
Mi ez? Valami számháborúsdi?
Előzmény: Sarkany (5209)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!