Basszus, ez nem volt szép tôled, pontosan tudtad, hogy csak 19 ezret tudok adni érte, és csakazértis rákínálsz, hogy te vidd el azt a Drága! Pótolhatatlan! Ritkaságot!
Ez a CD egyidőben jelent meg az ÚjRamix-szel. Ezzel együtt van rajta egy máshol meg nem található mix, mégha ez nem is más, mint az egyik (az albumon tényleg rajta levő) mix rövidített változata. Az Ilyenek voltunk axi CD ezért is "értékesebb", legalábbis zeneileg, mert van rajta egy olyan változat (Naksi On Sedatives Mix), ami SEHOL MÁSHOL nem jelent meg. Hozzáteszem, hogy szvsz az a legjobb mixe a dalnak, nem tudom, hogy miért nincs rajta a lemezen.
Ezzel együtt én nagyon boldog voltam annak idején, amikor Minden, ami szép volt CD-t tudtam szerezni. És van egypár hozzám hasonló őrült gyűjtő, aki örülne neki. Szerintem nem is drága, ha keresni akarnék rajta, akkor rátettem volna a saját hasznomat is, még másfélszeres áron is el lehetne adni.
Én mindenesetre az enyémtől nem fogok soha megválni. Anélkül nem lenne tekjes a gyűjtemény...
Az ára nem olcsó, bár egy időban akadtak páran, akik 25-30 ezer forintot sem sajnáltak, hogy lepénzeljenek egy rádióadónál valakit, hogy nyúlja le nekik.
Igen, amíg meg nem jelent az Újramix.
Ezzel együtt kiváncsian várom, hogy ki veszi meg, bár az ára szvsz túlzó.
Trixy: Tudhatnád, hogy mostanában nem MENŐ írásjeleket írni a mondatok végére, meg nagybetűvel kezdeni a mondatokat. Hogy lehetsz ennyire elmaradott? (...) A felkiáltójelek pedig különösen tiltottak, hiszen azok érzelmeket prezentálnak, ami szintén NEM MENŐ az interneten (bár én úgy látom, csak jehova szóda krég meg társainál hálistennek).
Nézd meg pl. krég kollégát, öröm olvasni az odahányt ocsmányrondán kinéző MENŐ szövegeit nagybetűk és írásjelek nélkül. Végy példát róla! :-)
Egyik ismerősöm eladja a birtokában levő "Minden, ami szép volt - The Mixes" promo maxi CD-t. Ebből összesen 500 darab készült, és nem került kereskedelmi forgalomba, kizárólag a rádióadók kaptak belőle. Ez, és a hasonlóan kis példányszámú, ugyancsak promóciós "Ilyenek voltunk - The Deadline Remixes" maxi CD az Ákos rajongók álma. 10000 forintot kér érte. Azért adja el, mert meg van szorulva. Az ára nem olcsó, bár egy időban akadtak páran, akik 25-30 ezer forintot sem sajnáltak, hogy lepénzeljenek egy rádióadónál valakit, hogy nyúlja le nekik.
Ákos - Minden, ami szép volt - The Mixes
1997 FalconRecords/BMG Ariola Hungary
BMG 01797
1. Album Version
2. High Fever Mix
3. The Postponed Club Mix
4. High Fever Mix Radio Edit
A 4-es verzió máshol nem jelent meg.
Érdeklődni a falconwhite@hotmail.com címen lehet, a subjectbe írjátok be a CD címét. Ja, sürgős.
Hát a kérdőjel tök hülyén nézett volna ki a mondatok végén, nem???????
Amúgy a barátomnak ez az egyetlen hibája, de emiatt már többször is összekaptunk.
Nem értek egyet Lovassy úrral, de elfogadom. Ő legalább meg tudja indokolni, hogy miért nem szereti! Ez mindenképp becsülendő!
Az más napra tartozik, hogy ő meg pont az ellentéte: semmi "imázs", csak úgy bumm bele a vak világba! Olyan a közönsége is! - Szerintem!!
A barátom meg pont a szövegét szereti, ezt mondja a zene pocsék, élvezhetetlen! Csak a szövege miatt szereti!
"ahol minden annyira ki van találva"
Ebben egyet kell értenem Lovasival. Ákos mindig is sokat adott az imidzsére, mostanában főleg, ami kezd a zenéje rovására menni.
Olvastam, de semmi meghökkentőt nem láttam. Előretekintő, jövőjét kizárólag zenélgetéssel biztosítani igyekvő figura, egyébként értelmes, nem ellenszenves.
Akárcsak Ákos.
De zene és szöveg egyiktől sem jön be.
Ha azt mondom, hogy sem Lovasi, sem Ákos szövegei nem tetszenek, akkor két oldalról vágtok pofán?
:-)))
Interjúnak biztos lesz folytatása majd a Wantedban is, ott is vevők az intellektuális Ákos fikára...
Részlet egy Lovasi Andrással készített beszélgetésbôl, amely a Heti Válsz múlt heti számában jelent meg, s elolvasható a www.hetivalasz.hu-n is.
–Ákos szövegeiro´´l mi a véleményed?
–Szerintem vacakok, és ezt már mondtam neki is. Egyszer-egyszer találkozunk, és jókat vitatkozunk olyankor. Már a zenei világa is távol áll to´´lem, sosem voltam Depeche Mode-rajongó - bár most már így, öreg fejjel tetszik egy-egy régi Depeche-szám, azaz értem, mi tetszhetett benne azoknak, akik szerették. Lehet, hogy így leszek Ákossal is: tíz év múlva megértem. (Nevet.) Engem nem érdekel az a fajta popzene, ahol ennyire ero´´s az imázs, ahol minden annyira ki van találva, hogy mintha már a zenei tartalom azt szolgálná, meg az egódolgot, amit építget. Meg egy csomó olyan dologra hivatkozik, amit nem szeretek, tehát összekacsingatni hitügyben a közönséggel, meg ködösítve utalgatni, úgy csinálni, mintha én tudnám, és ti nem tudjátok, de azért sejtitek - ez valahogy nem jön be nekem.