Keresés

Részletes keresés

Zombie Creative Commons License 2004.09.23 0 0 3982
Ding eleg konnyen kikapott Andy Hickstol, viszont Jin Long ott lesz, Tony Drago ellen kezd.
Előzmény: Justice Dr. (3981)
Justice Dr. Creative Commons License 2004.09.23 0 0 3981
Graeme Dott vs Ryan Day se lesz gyenge várhatóan, mindketten jól játszottak a szezon végén. Ryant be is vettem a kedvencek közé -közvetlenül Ronnie mögé:)- nagyon szimpatikus volt tavaly. idén kiugróan jó szereplést várok tőle. :)
kiváncsi vagyok Ding tud-e vmi igazán nagyot alkotni idén. Kínában meg akik érdekeltek a snookerbizniszben biztos nagyon bíznak ebben. csak nehogy doppingoljon. :D
már csak 9et kell aludni... :)
Előzmény: Zombie (3980)
Zombie Creative Commons License 2004.09.23 0 0 3980
beosztas:

Ronnie O'Sullivan vs Mark Davis
Joe Swail vs Mike Dunn
Graeme Dott vs Ryan Day
Dominic Dale vs Scott MacKenzie
Chris Small vs Mark Selby
Drew Henry vs Leo Fernandez
Peter Ebdon vs Simon Bedford
Mark King vs Joe Jogia
Ken Doherty vs Anthony Davies
John Parrott vs James Wattana
Stephen Lee vs Hugh Abernethy
Anthony Hamilton vs Jimmy Michie
Steve Davis vs Sean Storey
Tony Drago vs Jin Long
Paul Hunter vs Darren Morgan
Allister Carter vs Adrian Gunnell
Stephen Hendry vs Jamie Burnett
Robert Milkins vs Rory McLeod
Jimmy White vs Patrick Wallace
Ian McCulloch vs Rod Lawler
Alan McManus vs Fergal O'Brien
Gerard Greene vs Nigel Bond
John Higgins vs Ricky Walden
Stephen Maguire vs Shaun Murphy
Matthew Stevens vs Andy Hicks
Michael Holt vs Neil Robertson
David Gray vs Lee Walker
Joe Perry vs Shokat Ali
Marco Fu vs David Roe
Barry Pinches vs Barry Hawkins
Mark Williams vs Michael Judge
Quinten Hann vs Marcus Campbell

Erdekesebb parok mar az elso korben lesznek, Stevens vs Hicks (Hicks jol nyomta a VB-n is, es a GP selejtezojeben Ding Junhui-t takaritotta el), Gray vs Walker (VB-n is talalkoztak), Parrott vs Wattana. De majd a masodik kortol lesz igazan erdekes.
Előzmény: Hawkeye Pierce (3979)
Hawkeye Pierce Creative Commons License 2004.09.22 0 0 3979

Október 2.-tól (szombat) snooker (élőben is) a Eurosporton.

Szeptember 30.-án, csütörtökön pedig 18.00-kor kétórás adás a vb-ről (gondolom összefoglaló).

sukka Creative Commons License 2004.09.15 0 0 3978
Szia! Töléletesen igazad van, Drago tuti top20-s snooker-es. Viszont az utóbbi időben jobban nyomja a pool-t és valszeg emiatt csúszott hátrébb a snooker ranglistán. két fenékkel egy lovat....:)
Előzmény: Ciani (3977)
Ciani Creative Commons License 2004.09.14 0 0 3977
You can never underestimate Tony Drago :) Ő simán top20 játékos, mégha most épp 22. is, régebben meg még jobb volt.
Előzmény: Jimmy 4ever (3968)
lineup Creative Commons License 2004.09.14 0 0 3976
Szemelyes tapasztalatom nincs, de az idei szezonban nagyon tervezem, hogy kimegyek egy versenyre, az Irish Masters -t celoztam meg. A VB-re szinte lehetetlen jegyet szerezni, januar elso napjaiban kezdik arusitani a jegyeket es par nap alatt el is fogynak. A tobbi versenyre weben lehet jegyet rendelni a http://www.worldsnooker.com/-on verseny elott kiirjak, hogy mikortol, milyen cimen.
Előzmény: Szababa (3975)
Szababa Creative Commons License 2004.09.14 0 0 3975

Tényleg. Személyesen már volt valaki egy profi versenyen? Hogyan lehet jegyet szerezni pl a vb-re. Mennyire korán kezdik árulni a jegyeket? (ugye, az utat, szállást stb azért ugyancsak időben kell megszervezni)

Vkinek személyes tapasztalat?

Justice Dr. Creative Commons License 2004.09.11 0 0 3974
hi! a nagyon profi október másodikán kezdődik a Grand Prix- tavaly még LG Cup volt.
elvileg adja a euro, én már nagyon várom. :)
van egyébként részletes versenynaptár. úgy tűnik elég sokat közvetít a euro szerencsére.
Előzmény: OZ Juice (3973)
OZ Juice Creative Commons License 2004.09.09 0 0 3973
a professzionálisra gondoltam :)
Előzmény: Szababa (3972)
Szababa Creative Commons License 2004.09.09 0 0 3972

Elméletileg Szept 20 a hivatalos dátum dehát valójában akár már most is mehet. Jelentezni majd a Vezetőségnél lehet. Remélem a részleteket még a héten ki tudom rakni a webre.

Üdv: Sz

Előzmény: OZ Juice (3971)
OZ Juice Creative Commons License 2004.09.09 0 0 3971
Mikor kezdődik a szezon?
Szababa Creative Commons License 2004.09.01 0 0 3970

Mai napon nyit újra a Rex. Tegnap alkalmam volt nyítás előtt kipróbálni a felújított asztalokat. Nyugodt szívvel mondhatom, hogy tényleg klassz munkát végeztek és fantasztikusak lettek. Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki mert egy élmény.

Kisérjétek figyelemmel a http://rwsnooker.uw.hu oldalt ami talán jövő héten teljesen megújul és gyertek majd a 2004/05 évi ligába játszani. Részletek majd a weben illetve a klubban kifüggesztve

Zombie Creative Commons License 2004.08.24 0 0 3969
nem errol volt szo, csak nehanyat kellene visszaolvasni :) Tony Drago 22. snookerben, 32. poolban, akar meg is fordithatjuk a dolgot, kozepes pool jatekos letere milyen jo snookerista mar! ;))
Előzmény: Jimmy 4ever (3968)
Jimmy 4ever Creative Commons License 2004.08.24 0 0 3968

Nem szeretnék belepofázni, de én is úgy gondolom, hogy egy pool-osnak esélye sincs arra, hogy akár frame-et nyerjen snooker-ben, mígy egy közepes snooker játékos simán bárkit lenyomhat a pool-ban, lásd Tony Drago, aki szerintem nincs a legjobb 32-ben, mégis már több rangos 9-es pool versenyt nyert.

Ha nem erről volt szó, akkor bocs, már el is húztam innen :-)

Zombie Creative Commons License 2004.08.24 0 0 3967
a skillnek ehhez nem sok koze van szerintem, egyszeruen nagyobb a multja a snooker VB-nek es a profi versenyeknek, hiaba van tobb ismerik tobben a poolt es van tobb jatekos.
Előzmény: fighting (3966)
fighting Creative Commons License 2004.08.23 0 0 3966

De szvsz ha Pagulayan elindul a snooker vb-n lehet, hogy framet sem fog.

Ronnie meg tuti, hogy legalább a 16-ig jut.

Ezek után én nem is csodálkozom a különbségen.

Előzmény: Zombie (3964)
Jimmy 4ever Creative Commons License 2004.08.23 0 0 3965

Sziasztok, a vb óta be sem néztem ide :-((((
Jimmy FOREVER !!!!

Szababa, köszi a linket a Jimmy könyvről, én már régóta tervezem, hogy megszerzem, most legalább az eleje megvan :-)

Zombie Creative Commons License 2004.08.23 0 0 3964
Igen, bar hozza kell tenni, hogy pl. Pagulayan 70 ezer dollart kapott a pool VB cimert, Ronnie meg 250 ezer fontot a snookerert, tobb mint 6x penzt (OFF: Federer meg 600 ezer fontot Wimbledonban). Szoval eppenseggel nincsenek alulfizetve a profik.

Gondolom a nezettseg sem olyan jo mostanaban, bar ennek utana kellene nezni.
Előzmény: fighting (3963)
fighting Creative Commons License 2004.08.23 0 0 3963

Ha jól értem kevesebb pénzért több játék a legfontosabb változtatás.

Hát ezt jó néhány nagy profi sportban bojkott követte, reméljük itt nem lesz ilyen.

Előzmény: Zombie (3962)
Zombie Creative Commons License 2004.08.23 0 0 3962
Nos akkor a valtozasokrol egy picit:

2004-05: A Main Tour mezonye 128 forol 96 fore csokken.
Nehany ranking versenynek meg nincs szponzora es helyszine. az elso verseny a Grand Prix lesz, ami LG Cup neven futott az elozo harom szezonban (lejart az LG-vel a szponzori szerzodes, gondolom ezzel az eddigi LG Tour is megszunt). Harom verseny szponzora biztosan marad (VB, UK Championship, Irish Masters). Egyebkent a VB szponzori szerzodese az Embassyval is lejar a 2005-os VB-vel.
Csokkennek a penzdijak is, pl a UK Championship osszdijazasa 615 ezer fontrol 500 ezerre, illetve a "mezei" ranking versenyek dijazasa 450 ezer fontrol 300 ezerre. A november-decemberre tervezett verseny valoszinuleg a British Open lesz, es a masik ketto ranking verseny kozul az egyik Kinaban lehet (talan a European Open helyett).
Tovabbi penzdij valtozas, hogy megszunik a "pre-TV high break prize", ami az alacsonyabban rangsoroltaknak eddig plusz kereseti lehetoseg volt.
A Grand Prix-n a szokasostol eltero formatum lesz, ahol a Top 32-nek a kvalifikaciobol feljutott 32 jatekossal kell jatszania az elso korben, igy a legjobbaknak eggyel tobbet kell majd jatszaniuk (a tobbi ranking versenyen a Top 16 alapbol a legjobb 32 kozott kezd, mint eddig is).
A ranking pontozas nagyjabol valtozatlan marad, a Challenge Tourrol ("B liga") felkerult uj jatekosok nem kezdopontokat kapnak a Main Touron, hanem dupla pontszamot minden versenyen.

2005-06: a Main Tour mezonye tovabb csokken 96-rol 64 fore fog csokkenni es a Challenge Tour megszunik. Helyette egy 48 fobol allo "qualifying school" lesz, ami a kovetkezokeppen all ossze: 8 jatekos, aki az elozo evi Main Tour-bol esett ki, 24 jatekos a nemzeti szervezetektol, es 16 uj tornakrol, mint a Pontin's 21 ev alatti bajnoksag es a Pontin's Open. Kozuluk a legjobb 8 kerul fel minden evben a Main Tourba.
A 2004-es Grand Prix-n kiprobalt szisztema az osszes ranking versenyen eletbe lep, tehat a felso 32-t az also 32-vel sorsoljak az elso korbe, es a felso 16-nak sem lesz mentessege.
Előzmény: Zombie (3961)
Zombie Creative Commons License 2004.08.22 0 0 3961
elozetes 2004-2005 menetrend:

okt. 2-10., Grand Prix, Guild Hall, Preston
nov-dec., ranking event, helyszin kesobb
nov. 15-28., Travis Perkins UK Championship, Barbican Centre, York
jan. 17-23., Welsh Open, helyszin kesobb
jan. 31-feb. 6., ranking event, helyszin kesobb
feb. 13-20., The Masters, Wembley Conference Centre, London
marc. 5-13., Citywest Irish Masters, Citywest Hotel, Dublin
marc. 28-apr. 3., ranking event, helyszin kesobb
apr. 16-maj. 2. Embassy World Championship, Crucible Theatre, Sheffield

a lebonyolitasban valtozni fognak a dolgok valamelyest, holnap majd forditgatok cikket.
Szababa Creative Commons License 2004.08.10 0 0 3960
Hátha érdekel vkit "Jimmy White - Behind the White Ball" könyv első 5 fejezete angolul (http://rwsnooker.uw.hu/download/jw.zip)
Szababa Creative Commons License 2004.08.10 0 0 3959

Én a Rex Williams-be járok. 4 asztal van, amelyek tök jók sőt tegnap szétszedték mindet és újból építik teljesen. Lyuk kiképzéseket megcsinálják mert sajna időnként kivágja a golyókat, új posztót kapnak (Strachan 6811, ami a vb-n is volt most!), lesznek új golyókészletek (Aramith Crystalate, ld vb szintén) Ezenkívűl a tulaj féléve beruházott egy golyótisztító gépre amivel gyönyörűen ki szokták időnként polírozni. Szerintem már most is, de szept-től mindenféleképpen csúcs klub lesz. Ja és nincs zene, meg cigizés, többnyire csend van csak 1-2 majom hangoskodik időnként. Szept-től egyébként lesz egy klub liga, ahová szeretettel várunk mindenkit. A részleteket majd kirakom az rwsnooker.uw.hu-ra.

Elem utcát, Gold Crown-t ismerem, de nekem túl zajos és cigifüstös. Újpestre néha elmegyek a hivatalos versenyekre is, a magyar versenyzőket is ismerem, bár már rég voltam ott lent. Kicsit szégyen, hogy a magyar szövetség olyan körülmények között tartja a hivatalos ranglista versenyeket. Talán több figyelmet kéne szentelni ennek a sportnak (free.x3.hu/snooker)

Olyan 4 éve játszom, hetente 2-3x. Imádom a snooker-t, gyakorlatilag egyetlen hobbim. Van egy csomó videóm meg könyvem. Break: 55-56-57-es 1-1x egy "edzőmeccsen" egy 43-as meg Újpesten vmi versenyen tavaly; "lineup"-ból :) meg egy 72
Ha gondoljátok tényleg játszhatunk vmikor ha van kedvetek. Majd magánban keressük egymást, hogy ne itt off-oljunk.

Zombie Creative Commons License 2004.08.08 0 0 3958
en fel eve jatszom, heti egy-ket alkalom, Billiard Art, high break 21 :(
Előzmény: Szababa (3956)
lineup Creative Commons License 2004.08.05 0 0 3957
A Virtual Pool 2 -rol, van egy biztonsagi masolatom ;)), csak, hogy szerzoi jogokat ne sertsek, ;) errol talan meg lehet egy masolatot kesziteni, ha erdekel.
En jatszom, kb 3 eve mondhatni rendszeresen, 2-4 alkalommal hetente es a 20 koruli breakek jellemzok, egyszer sikerult 42-et osszehozni.
Budapesten, Ujpesten az Elem u.-ban a Billiard Art klubban vannak a legjobb asztalok(6), oda szoktam jarni meg a Gold Crown-ba a Budafoki uton, ott 4 asztal van csak nem igazan apoljak oket igy nem a legjobb az allapotuk.

Előzmény: Szababa (3956)
Szababa Creative Commons License 2004.08.05 0 0 3956

Zombie: ez kimerítő értékelés volt. Látszik, hogy Te nemcsak belenéztél a 2003-ba meg a 2004-be hanem valóban játszol is vele. Ezt én valóban nem tettem/teszem meg. Thanks, tényleg érdekes volt. Szeretem amikor vki technikailag is ennyire ért egy progihoz nemcsak a piff-puff meg a dur-bele...

Ha már itt tartunk. Volt egy "Virtual Pool 3" nevű progi. Ez annak idején megvolt nekem eredetiben(!) és rengeteget játszottam vele (akkor úgy ismertem mint a Snooker progikat Zombie) de odaadtam valakinek ajándékba. Most ismét szeretnék játszani vele. Mivel ez egy régi progi gondoltam meg tudom venni vhol olcsón vagy le tudom tölteni :) Sajnos sehol nem találom. Tudnátok segíteni, hogy honnan tudnám megszerezni a full-os cd-t? Legjobb lenne vmi klasszikusok-újra-kiadva megoldás.

Még egy kérdés: van a topic-osok között olyan aki esetleg élőben is űzi a snooker-t? Ha igen akkor milyen eredményekkel? Hol játszotok stb? Érdekes lenne összeszedni, hogy merre lehet Mo-on normálisan játszani és esetleg össze lehetne hozni 1-2 meccset egymás között.

fighting Creative Commons License 2004.07.26 0 0 3955

Kösz az értékelést, akkor neki sem állok letölteni!

Jó lesz nekem a 2003.:))))

Előzmény: Zombie (3953)
Zombie Creative Commons License 2004.07.26 0 0 3954
de ha idod engedi, olvasgass velemenyeket a hivatalos forumon is, sokan "dicserik" a jatekot.
Előzmény: Szababa (3952)
Zombie Creative Commons License 2004.07.26 0 0 3953
nezzuk, mi nem javult (de nem is romlott):

- kommentar maradt ugyanaz
- falak fizikaja ugyanolyan tompa, "halott", mint volt
- iranyitas, menurendszer kapott egy rancfelvarrast, a felepitese ugyanaz
- a kamerabeallitasok sem nagyon valtoztak semmit

mi romlott:

- a golyok arnyekolasa sokkal zavarobb lett, minden golyo korul kis fekete aura van, nehezitve a celzast. foleg a feketenel, ami teljesen osszeolvad a sajat arnyekaval (felulnezetbol is)
- a kozonseghang nagyon zavaro lett, ossze-vissza hangoskodnak, mig a 2003-ban csak a megfelelo esemenynel volt kohecseles
- a kommentar ide-oda csuszik, neha 5-10 masodperccel
- az egesz jatek csunyabb lett (ez szubjektiv, OK)

az hogy a jatekosok hogyan neznek ki, animaciojuk mennyire kozeliti meg a valosagot, nalam kb. az *utolso* szempont.
Előzmény: Szababa (3952)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!