na, most láttam az mtv-n, nem szólóban nyomja, hanem valami új együttessel, az a nevük, hogy A Camp. és a dal címe meg i can buy you. nem rossz, kicsit country-s, de így egészen jól szól, csak olyan izé, fura. persze még először hallottam, lehet, hogy azért.
persze ha a dokuman mondja, az nem faszság.
nem is jó szó az idegesítő, mert mondjuk idegesítő lehet egy United lemez, nem ez, tényleg tetszik, nagyon.
Semmi Nina szólócuccot nem találtam a neten, a Cardigans rajongók ezekszerint nagyon becsületesek.
pedig most az egyszer zeuszka beletalált a közepébe, de tényleg, mondjuk egyazegybe' még én se tudtam meghallgatni azt az albumot egy idő után tényleg idegesítő, de ezt mit sem von le egyéb értékeiből.
már megírtam, de akkor mégegyszer: szóval olyan mintha a Cardigans legnyugisabb pillanatait kiemelnék, szívnának egy kis füvet, feljátszanák újra és belenyúlnának valami elektronikával, szóval ez így eleve remekül hangzik ugye, a végeredmény pedig méginkább, kurvajó, télleg.
nem olvastam figyelmesen végig a topicot, csak ezen akadt meg a szemem, hogy nina valóban szólócuccot hoz ki? meséljen már valaki nekem erről a szóló karrierről, nagyon érdekelne..