Kész diktatura, tényleg csak egy lépésre voltunk a koncentrácios táboroktol. Még jo, hogy a nép feleszmélt és visszaadta a hatalmat az utt.. izé kiscserkészeknek aki azota is 100%ban alkotmányosan (hisz egyetlen törvényt se semmisitett meg azota az Alkotmánybiroság) és igazmondo juhászként (hisz a választások elötti igéretek, tájékoztatások 100%ban egyeznek a választások utáni cselekedetekkel és tájékoztatásokkal) szolgálják alázattal a Népet pusztán a szolgálat felemelö érzéséért és csak azért hazu... izé nem akarták a választások elött megzavarni a Népet a csunyarossz valos adatokkal és kilátásokkal, nehogy rosszul érezze magát a Szeretett Nép és vissza engedje a hatalomba a Diktátort aki alatt szenvedett a Nép. Linkeket nem irok, mondjuk ide másolhatnám az index idei cikkeinek 50%-át. De felesleges is lenne, olvastad öket csak szelktiven foglalkozol a dolgokkal. Lassan itt lenne az ideje, hogy a 3! kormányal és 2 választással ezelötti dolgok emlegetéséröl picit az aktualitások felé is elnézz.
Visszaolvasva a tegnap esti sárdagasztást, végül már mindenről beszéltünk, sőt visszamentünk a történelemben évszázadokat, de eredményt sajnos nem értünk el.
A reggeli hírekben már közölték, megvannak a felelősök. Az ötödik éve hatalmon lévő kormány emberei nem hibáztak. Mindenki a helyzet magaslatán állt.
Megnyugodtam, mert egy partalan vitának a végére értünk. Remélem a liberális hangadók, felmentik a Fideszt is.
Nagyon örülök, annak hogy itt fórumban megjelennek olyan személyek, akik jól érvelnek, felkészültek, a lényeget jól látják, gondolataikat tiszta eszközökkel, logikai felépítésben közlik a többiek felé.
Mikor írásaikat olvasom, kicsit irigykedem kivételes képességű társaimra, mert racionális közléseik, mindig gondolkodásra késztetnek!
ööö reggel van még nagyon, de hogy jön össze a GYF nélkül döntésképtelen állam meg a szolnoki körforgalmak?
Egyébként hol vannak azok a sikertelen körforgalmak? OK, a tiszahid két végén rendes dugok alakulnak ki, de amig nem körforgalom volt addig is rendes dugo volt a hidon és nem hiszem, hogy azota eladták volna az autoikat a szandán élők, viszont lett pár nagyforgalmu bolt a hid tuloldalán amitöl valoszinüleg nem csökkent a hid terheltsége. Lehetne bármit tenni ennek a hidnak a végeihez, nem lesz rajta több sáv, nem tud X idö alatt 2x annyi auto átmenni. Nem a körforgalom itt a baj, hanem hogy egy csoffadt hidacskának kell a forgalmat átvinnie a Tiszán. Meg az a baj, hogy sok soför nem tanulta meg a körforgalmat kiskorában, és ettöl lassitja a haladást. Szinte mindig van aki nem akkor megy amikor már mehetne befelé a körforgalomba, hanem megvárja amig tök üres lesz az egész kör és csak akkor indul el.
Enyhe mazohizmusom lehet az oka. Egyébként nem nevezném vitatkozásnak, asszem mindkettönknek eléggé massziv a véleménye ahhoz, hogy a másik ne tudja meggyözni a saját vélt igazáról - bár a lentebb emlitett "a hatalomért bármit" esetben eléggé a tényekkel kéne vitatkoznod, ha cáfolni akarnál Inkább a másik iránybol történö megközelités forumbeli megjelenése miatt irogatok - néha.
Lehet, hogy ebben az országban tényleg GYF nélkül senki nem mer döntést hozni semmiröl?
Lehet de lehetne még beszélni a sikeredetlen körforgalmak tömkelegéről Szolnokon is. Volt arrol szó valaha is hogy ki nem ert itt a forgalomszervezéshez ...
Lehet hogy az állam meg nem ISO minősitett cég es nincsennek a folyamataik ledeffiniálva.
De aztán el is szomorodtam, megint ezek. És a többségük győzni fog. :((
Előfordult már Veled korábban is, hogy nem értettél egyet önmagaddal?
Érdekes jelenségnek lehetünk tanui!
Amióta közzétettem a felhívást, mindenki elkezdte a pártpreferenciái alapján mérlegelni és magyarázni, hogy ez a felhívás számára miért nem megfelelő!
Ezen a ponton ismételten feltenném a kérdést: Hogy is állunk a civilséggel és az álcivilséggel?
Szilárd meggyőződésem, ha Vass Lajos nyer, ugyanazt fogja tenni itt Szolnokon kicsiben, mint amit Gyurcsány tett nagyban.
Ha Szalay nyer, dettó ez lesz a helyzet, csak Ő még erkölcsi magaslatokba is emeli majd magát mondván: az MSZP cseszte el, amit most neki véres verítékkel helyre kell tenni!
Mindenki gondolkodjon ezen el és emlékezzen majd rá az önkormányzati választások után is.
Nem kötelező a felhíváshoz csatlakozni, de nem ártana a hatalommal tudatni, hogy a választók nem olyan birkák, mint amilyennek a képviselők tartják őket!
"Engem csupán egy dolog zavar, de ez folyamatosan és évek óta.
A jobboldal hatalom iránti sóvárgása, amiért az alapvető emberi normákat, az ország nyugalmát, alkotmányos rendjét is képesek feláldozni..."
Ugye most nem azokrol beszéltél, akik kormányon a választások elött nem sokkal nagyajolét-röl beszéltek, meg dübörgö gazdaságrol, meg külföldi magazint lobogtattak a sikereik dicséretéröl, meg áfacsökkentettek, meg adocsökkentéstörvényt hoztak, aztán elfelejtették közölni az ország állapotárol szolo jelentés a választások elött mert az esetleg megzavarja a választásokat, aztán kormányon maradva nemfogfájni-csomaggal sokkolják az országot?
Mert ök nem hatalom után sovárgo alapvetö emberi normákat sértö csapatl hanem a kedves barátságos mindenkit szeretö mindenkinek jot akaró és csak ezért - a köz szolgálatának felemelö érzéséért áldozzák hatalmas szakmai és emberi nagyságukat.
jajnemáááááá ha ezt komolyan gondoltad, akkor legalább annyira beszükült vagy (nem lenne meglepö) mint bihari a másik irányba.
A viharrol.
Valahol már röhejes, hogy az jelölik ki legföbb bünbaknak, aki elvégezte a dolgát (elküldte a jelentést azon a csatornán ahogy el kell küldeni). Egyébként nem igazán értem a meteorologusok elleni támadást, nem varázslok, nem tudják megmondani, X ora Y perckor Z négyzetkilométeren pontosan mekkora szél lesz, mekkorák lesznek a jégszemek... aki azzal érvel, hogy nem volt eléggé pontos az elörejelzésük, az ezt várta volna? Összeesküvéselmélet, de simán el tudom képzelni, hogy azt a bizonyos el nem olvasott emilt olvasták idöben, de ezzel lehet a felelösséget a vezetökröl egy senki alkalmazottra ráverni.
Elgondolkoztató ez a jegyzet http://index.hu/velemeny/jegyzet/gg060822/
Lehet, hogy ebben az országban tényleg GYF nélkül senki nem mer döntést hozni semmiröl?
Ez igy igaz, visoznt a vedelmi bizottsag vagy mifene vezetojenek gondoskodnia kell rola, hogy legyenek informacioi. Ha masban nem is abban mindenestre felvetodik a felelossege, hogy olyan embert tett oda, aki szart bele vagy nem latta at a veszelyt, azaz mindenkeppen alkalmatlan volt a posztjara.
"Emlékszel még az 50 gr/ml ciánkoncentrációra? Nos, ezt Szalay mondta a városi TV-ben. Megboldogult Kaposvári, azt hittem ott süllyed el szégyenében a stúdióban, de hát Ő nem szólhatott, mert Ő értett is hozzá!"
Namost olyan nehez azt elkepzelni, hogy valakinek megbotlik a nyelve es 50 mgr/l helyett 50 gr/ml-t mond? Amugy Szalay eredetileg foldrajz szakos tanar tehat el tudom rola kepzelni, hogy tudja is, hogy mit jelent az 50 gr/ml es hogy nem szandekosan mondott hulyeseget.
Ezt már körbebeszéltük. Csak akkor tudsz intézkedni, ha vannak információid. És itt ráadásul az információs út törvényileg előírt, erre a célre létrehozott szervezetekkel.. Ma például érdekes, de működött a rendszer.
"Mi a kutyafaszát csinált Szalay, azonkívül, hogy hülyeségeket pofázott a TV-ben? A vízügyesek, ők igen, ők majd megszakadtak."
Hat errol beszeltem en is. Mindenki tette a dolgat. A vizugyesek vedekeztek, a politikus meg hulyesegeket beszelt. Most viszont, valkinek az lett volna a dolga, hogy szoljon a nepnek, hogy emberek vihar jon. Meg szoljon a tuzijatekosoknak, hogy 80-90 km/h-s szelben nem szabad petardakat lovooldozni. No ez a lancszem meg kimaradt. Erdekes modon 2004-ben lehetett elore jelezni az embereknek a vihar erkezeset (igaz az nem erkezett meg) akkor most miert nem?
Akkor ebből a hozzászólásodból levonom, hogy mégsem tudod ki vagyok ... Sebaj. Szoktál néha a pártközpont utasításain túl gondolkodni is ?
Biztos nem érted meg az emberek véleményét: ha valamiről nics tudomásod, akkor nem is tudsz ellene tenni semmit. Az embereknek, beleértve Gyurcsányit is, nem volt tudomásuki arról, hogy mi lesz ott, sőt fél kilencig még a meteorlőgusoknak sem. Sőt, a viharvadászoknak sem.
Egyébként Te helyesnek tartod, hogy emberek halálát, tragédiáját, politikai haszonszerzésre használnak ? Mert most az folyik. És hidd el nekem, semmi nincs nagyobb örömömre, mint az, hogy az eddig értelmiségi arcát mutató Navracsicsból előbukkan a politikai hiéna.
Hát igen, mi felnőttek egy tőről szakadtunk, nehezen tudjuk elfogadni egy 15 éves taknyos fölényes, logikátlan, üres vagdalkozásait. Menjél Csabika és szerkeszd inkább a linkjeidet. Ne velünk szórakozz, mert hidd el nem marad retorzió nélkül pofátlanságod.
Nem meglepő amikor az SZDSZ-s felsorakozik a másik mellé.
1. igen! 2.te mondtad: én már csak tudom! 3.mint állampolgár nem ismerem! 4. onnan, amit reggel az OMI vetője elmondott, csak Szilvási hazudott! 5.mert a liberálisok irányítják! 6.reggel elhangzott: nyíltság kell! 7. a minősítés a tiétek!
Egyszer az igazságot is meglehet szokni eR-dei képviselő úr!