Persze tőle nem lettünk patyolatfehérek, de azért hallgattssék meg a másik fél elve is érvényesülhetne.
Simóval nekem ma már nincs tárgyalnivalóm, ugyanakkor tudom, amit tudok.
Volt szerencsém megtapasztalni...
Ti biztos meghallgattátok, mielőtt jelöltétek.
Az SZDSZ úgy teszi tönkre a maradék renoméját a szolnoki választók előtt, ahogy akarja. Ez engem közvetlenül nem érint, tekintve nem vagyok tagja a pártnak.
Hát ez jogos. Remélem azért valami 50 - 60 %-os eredményt fel lehet majd mutatni... Mondjuk érdekes lesz, mert úgy néz ki, hogy az adóteher még 2009-ben is magasabb lesz, mint tavaly volt...
Sárkány! Simóval szerintem beszélni kell, meghallgatni, sok érdekes dolgot tud. Nem tudom milyen ember, nem az én haverom, de egy biztos: komolyan gondolja a dolgát, teljesen normális, fegyelmezetten eljáró, dolgozó, külsős bizottsági tag volt.
Persze tőle nem lettünk patyolatfehérek, de azért hallgattssék meg a másik fél elve is érvényesülhetne.
Egyébként nagyon régen nekem is jó haverom volt Várhegyi, igaz szerencsére nem kellett vele üzletelnem :)
,,Rajtad múlik! címmel tájékoztató sorozatot indít az SZDSZ, amelyben a párt az öngondoskodást hangsúlyozza főként a liberálisok számára kiemelt, a koalíciós szerepvállalás értelmét jelentő területeken - közölte Kuncze Gábor szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. " www.hirado.hu
A kerdest igy lehetne feltenni: Miert nem tud a fovaros elso embere (vagy annak megbizottja) a Budapestet fenyegeto veszelyrol es miert nem tudta senki, hogy mit kellene csinalni? Erdekes modon tegnap mar mukodtek a dolgok es mindenki figyelmeztetett mindenkit. Milyen szepen lebonyolitottak a vizsgalatot is: Az ellen inditottak fegyelmit, aki nem eleg, hogy szabadsagon volt meg csak nem is azt az osztalyt iranyitja, ahol a hibat elkovettek. Meg a szerencsetlen meteorologust basztatjak, hogy miert nem jelezte elore a 120 km/h-s szelet miert csak azt mondta, hogy 90 km/h feletti szel is elofordulat. (Na latod Sarkany itt van a hozzanemertes, mert aki mar foglalkozott hidrodinamikai modellezessel az tudja, hogy ilyen pontossaggal szinte lehetetlen elore jelezni barmit is egy olyan bonyolult rendszerben mint az idojaras) .
Szoval a poogar csak azt latja megint, hogy megprobaljak a szart ratolni a kisemberekre azok, akiknek az lenne a dolga, hogy biztositsak a rendszer mukodeset.
Miert nem talalsz valami komolyabbat, amibe bele tudsz kotni?
Tudnék, de ennyit nem érdemel.
Fantáziátlan alak, egy önálló gondolata nincs. Azt mantrázza, amit a Szenkirályi utcából (vagy mit tudom én hova költöztek mostanában) elrendelnek neki...
Nezd! Nem akarok nagyon leragadni ennel a temanal, de szeritnem senkirol nem lehet azt feltetelezni, hogyannyira hulye, hogy tudatosan kevereje a gr/ml-t a mg/l-rel. Plane meg olyan akinek foldrajz szakos diplomaja van tehat elvileg tanulnia kellett ilyesmit. Ezenkivul az ilyen esetekben az a fontos, hogy maga a szam az nagyobb-e valamilyen megallapitott hatarerteknel. Szoval (bar magat az adast nem lattam) valoszinusitem, hogy a nezok 80%-anak fel sem tunt a mertekegysegbeli problema.
Meg egy gondolat ebben a temaba: Lattam mar hasonlo nagysagrendu elszolast egyetemi eloadason is. Most akkor az a professzor is hulye hozzanemerto?
En elhiszem, hogy csipi a szemedet Szalay, de valoszinu, hogy ez a nyelvbotlas volt a legkisebb hibaja a polgarmestersege alatt. Miert nem talalsz valami komolyabbat, amibe bele tudsz kotni?
Mindenki szabadon eldöntheti, hogy civilnek tarja-e magát, vagy erősebbek a pártpreferenciái annál, hogy a FELHÍVÁS-hoz való csatlakozással veszélyeztesse kedvenc pártja győzelmi esélyeit!
Ez utóbbi esetben azonban csak az álcivil jelzőre érdemes...
,,Augusztusban elején tovább gyengültek a kormánypártok, a csalódottak átáramlása a Fideszhez ma már egyértelmű. Hasonló különbséget legutóbb az MSZP által elbukott európai választások után mért a Medián. (Kevéssel később Medgyessynek mennie kellett.) Orbán már a negyedik legnépszerűbb magyar politikus." hvg.hu
Érzed az árnyalatnyi különbséget a között, hogy a, nem irok semmit rá majd késöbb azt irom, nem vitatta senki b, leirom, hogy "vazze , ebben egyetértünk mindegyik rohadt hazug hataloméhes rablobanda, csak nekem az orbánék jobban bántják a szemem mert csak."
Na mindegy, mint lentebb emlitetem nem vitatkozni akartam (ismervén az alapfelállást) csak véleményt beszurni.
Hogy a GYF kormány a csillagokat lehazudta az égröl a választások elött csak hogy hatalomban maradhasson és választásokután kb 100%-al az ellenkezöjét csinálja mint aminek az igéretével választást nyert?
És akkor a jobboldalt támadod azzal, hogy a hatalomért bármit megtesz? Ezzel van némi bajom, hogy a Zorbán görcsös hatalomvágyát bátran, hösiesen emlegeted, de elfelejted kiterjeszteni ezt az ellenkezö oldalra is, ahol kb ugyanez elmondhato a GYF görcsös hatalomvágyárol is. Annyira félted a demokráciát orbántol, de nem irogatod a GYF hatalomkoncentrálásárol szolo linkeket, pedig lassan ott tart az ország, hogy a nap is csak akkor kelhet fel, ha Gyurcsány a blogjában engedélyt ad rá ( ez barokkos tulzás volt).