Abban biztos voltam, hogy min. 1-2 koncert/év nélkül úgysem tud meglenni.
Aztán ki tudja, hogy az érkező új zenészek milyen anyagokat hoznak magukkal, amitől még jobban beindul és születnek majd új dalok. Szövegeket folyamatosan ír, ez ugye nem újdonság.
De az igen, hogy a múlt heti mailap szerint Ákos kislányt vár...:-)
Istenem , úgy megnézném 7 hónaposan nagy pocakkal..:-))
Valamint azt is megemlítette, hogy nagy budapesti koncert akkor lesz, ha megépül az erre alkalmas helyszín. De jövőre (nyáron?) valahol vidéken ( akkor SZVSZ valahol a Balcsi körül ) lesz "nagyobb szabású" buli, részben frissített zenekarral.
Két ember biztos pont a VSZB-ben: Samu és Lepe.
Ú, bocsika, legközelebb nem fogok ennyi (nem) alvással írni a fórumba, mert ezt most eléggé elnéztem.
(igaz, most is negyed hat van:-))
Értelemszerűen nem azt akartam mondani, hogy Ákos ebből a lemezből fog meggazdagodni, de szerintem nagyobb szám lenne - és mindenképp nagyobb lenne rá az érdeklődés -, ha azok az emberek is szerepelnének rajta, akik a meselemez kapcsán lettek megemlítve.
(Azért nem mondd, hogy Alföldi Robi vagy Gálvölgyi nem tartozik bele a magyar legnépszerűbb személyiségek közé!)
Hogy ki a ripacs, ki nem, abba nem szeretnék belebonyolódni,(mert ez magánügy), de talán nem kellene annyira elítélni azt, aki "agyonsztárolt"...
(Megjegyzem: engem egy bizonyos minőségi szint fölött ez totál nem zavar.)
Benő!
Szerinted tényleg nagy biznisz egy verslemez?
Ezen még csiszolj picit...
Ha akkora üzlet, miért nincs ezer ilyen kiadvány?
A honlapon a verslemezről szóló hírben Kaszás Attila és Balázsovits Edit neve szerepel, nem a Heti Hetes agyonsztárolt ripacsaié.
És mellesleg "Magyarország legnépszerűbb és kedveltebb alakjai" NEM színészek. Szerintem Ákosnak nem kell kölcsön-népszerűség senkitől. A kiadványára akkor is ezrek kíváncsiak, ha egymaga mondja a verseit.
Miért nem gondolkodol, mielőtt "the business"-okoskodással teljesen hülyét csinálsz magadból...?
Már korábban is felmerült, hogy mássokal (is) szavaltat verseket, aztán mintha meggondolta volna magát. Most meg újra-vissza..:-)
Megyek blikket venni, érdekes dologokat fogok találni benne, úgy érzem. ( "...hét nőt rendelt...")
Azon gondolkoztam, miért gondolta meg magát Ákos a színészeknek a lemezen való részvétlével kapcsolatban? (Mert hogy azt nyilatkozta korábban, hogy csak ő fog szavalni.)
Közben rájöttem a magam példáján: hogy így nagyobb érdeklődés fogja körülvenni a lemezt.
Kikkel készített felvételt Ákos? Magyarország most legnépszerűbb és kedveltebb alakjaival, úgyhogy nagyon ki van ez találva.
Kíváncsi vagyok, Alföldi Robinak mi a véleménye Ákos verseiről.
Én ugyan nem ismerem úgy globálisan őket, de amit hallottam eddig, attól nem voltam kif. elájulva.
Mind ettől függetlenül nagyon kíváncsi vagyok a lemezre!!
Totális elsüllyedés ellen egy kis hírcsokor a hiv. oldalról:
Készül a verslemez!
A vonós- és gregoriánfelvételek után a munka Ákos stúdiójában folytatódott, ahol rajta kívül Kaszás Attila és Balázsovits Edit színművészek szavalták a verseket. Az eddig felvett anyag többsége A hűség könyve című kötetben jelent meg, de szerepel az albumon olyan vers is, amely korábban sehol sem volt olvasható!
A Karácsonyra ígért kiadvány kazettán és CD-n jelenik meg. A tervezett megjelenési dátum: november 12. Itt a honlapon is megrendelhető lesz, erről bővebb információt később teszünk közzé.
A Vasárnapi Blikk most vasárnapi (október 21-i) száma beszámol a készülő verslemez munkálatairól, és a kalandos fotózásról a hét meztelen, ledér nővel.
MAGAZINÖZÖN
A Kiskegyed aktuális számában főhősünk nyilatkozik a vonzóság bronz fokozatával kapcsolatban.
Az ELLE magazin Vendégvélemény rovatában Nagy Bandó András és Vámos Miklós írása után a lap október 18-án megjelenő számában Ákos esszéje olvasható. A szerkesztőség felkérésére a nő-férfi barátság a téma, de az írásnak Marci a főszereplője...
A PC GURU című lap október 26-i száma hosszas interjút közöl Ákossal. A beszélgetésben szó esik a DVD-rol, a készülő verslemezről, és Ákos kedvenc számítógépes játékairól is.
Egy hamarosan megjelenő meselemezen is hallható lesz Ákosunk. Hernádi Judit, Halász Judit, Gálvölgyi János, Szabó Gyula, Csonka András, Alföldi Róbert, Rudolf Péter színművészek megtisztelő társaságában szerepel ezen az albumon.
1997-ben ( ha jól rémlik, csak ) a vidéki koncerteken énekelték a duettet. Azért csak most került lemezre, mert gubancok voltak az engedély körül. Infóim szerint Orsi újra felénekelte a részét ( merthogy anno egyszer már rendesen felvették ezt a dalt a Tom-Tom stúdióban ), és gondolom Ákos is megtette ugyanezt.