Honnan lehet megtudni, hogy ki mikor játszik. A párosítást megtaláltam, de ott nincs időpont. Leginkább a Steve Davis - Tony Drago meccs időpontja érdekelne, nem szeretnék lemaradni róla :)
Robert Milkins vs Rory McLeod
Stephen Maguire vs Shaun Murphy
Barry Pinches vs Barry Hawkins
Mark Williams vs Michael Judge
Paul Hunter vs Darren Morgan
Quinten Hann vs Marcus Campbell
ma este:
Chris Small vs Mark Selby
Mark King vs Joe Jogia
Allister Carter vs Adrian Gunnell
John Higgins vs Ricky Walden
Olyat el tudok kepzelni, hogy a biro helytelenul iteli meg a miss-t es a masik jatekos fair playbol nem rakatja vissza a feheret (egyebkent nagyon ritka, hogy nem mondanak miss-t).
A miss szabaly megitelese egyebkent is erosen megosztja a jatekosokat, sokan alapvetoen elhibazottnak tartjak az egeszet.
Ezt én sem értettem, hogy miért kritizálja O'Sullivan, hiszen az idei VB-n is jónéhányszor előfordult, hogy egy-egy jól eldugott cue ball esetében, akár többször is visszatették a golyót a miss-ek után.
Szvsz kiélezett helyzetben, egy jól sikerült állás kínálta előnyökről (no meg a rontásért járó 4 pontról) én sem szívesen mondanék le.
Roviden, a dolog 1996-ig nyulik vissza, amikor O'Sullivan alairta a szerzodeset Ian Doyle-lal (Doyle menedzseli Hendryt nagyon regota es meg rengeteg jatekost, az egyik legbefolyasosabb menedzser a snookerben). Ronnie-nak azonban nem tetszett ahogy ot es masokat kezeltek a Doyle-istallon belul, szerinte nem kapta meg az ot megilleto tamogatast, mikozben Hendry mindent megkapott, amit csak akart.
Aztan az 1999-es VB elodontojeben, ahol egyebkent mindketten remekul jatszottak volt egy incidens, Ronnie egyik "foul and a miss"-enel Hendry visszatetette a feher golyot, ami Ronnie szerint sportszerutlen volt [szamomra nem vilagos miert, a biro joga eldonteni hogy egy foul miss-e vagy sem, itt maximum a birot lehetne hibaztatni, bar az esetet nem lattam]. Persze Ronnie 17-14-re kikapott es Hendry vilagbajnok lett.
Aztan 2000-ben Ronnie otthagyta Ian Doyle-t es leszerzodott Barry Hearnnel, es a rakovetkezo evben vilagbajnok lett. Igaz, a visszavagas elmaradt, mert Hendry sima vereseget szenvedett Matthew Stevenstol.
A 2002-es VB elodontojeben ujra talalkoztak, es a meccs elotti sajtotajekoztaton tette Ronnie az ominozus kijelentest. Persze a fogadkozas a visszajara sult el, Hendry gyozott 17-13-ra. Igaz, a dontoben alulmaradt Peter Ebdonnal szemben.
Azota O'Sullivan elnezest kert es Hendry is elfelejtette az ugyet a maga reszerol, bar baratok azert nem lettek azota sem.
Iden sikerult a visszavagas a VB-elodontoben, de ezt mar tudja mindenki.
Valaki leírná nagy vonalakban, hogy mi az oka az ellentétnek Ronnie és Hendry között, mert nagyon kíváncsi lennék rá! Eddig csak néhány közvetítés alatt láttam, hogy valami nagyon nincs rendben a két játékos között, de az okát sajnos nem tudom.
A mai program:
14:00
Peter Ebdon - Simon Bedford
Tony Drago – Jin Long
Stephen Hendry – Jamie Burnett
Gerard Greene – Nigel Bond
Jimmy White – Patrick Wallace
Marco Fu – David Roe
20:45
Drew Henry – Leo Fernandez
Stephen Lee – Hugh Abernethy
Anthony Hamilton – Jimmy Michie