Én sokszor azt láttam, hogy az ilyen utólag festett műanyag műszerfalakon főként a hajlatokban a száradás után, van valamivel később felgyűrődik a festés. Annak a fényezőnek viszont még ma is kezet csókolnék, aki a számítógépházamat anno kb. 4 éve lefújta. Még most is, mint a tükör.
Nemtom, hogy a vauxhall klímacsövei hogy mennek, mert buta vagyok.
Nekem egy olyan kósza gondolatom támadt ezzel a fabetéttel,hogyha véletlenül fényezni kéne valamit az autón,akkor kivenném és a kocsi színére fújatnám.Két dolog gátolt eddig ebben:szerencsére nem kellt fényeztetni a kasztnit,valamint nem tudom eldönteni,h ez szép lenne-e avagy nem :)
Ennek az angol verdának a klímacsövei nem jók neked?
Beszakadt tőcsavarhoz nekem is volt szerencsém pontosabban a barátomnak aki szokta szerelni. Nekem is kifujt, lagalább is azt hittük csak az a baja, de kiderült el volt repedve a leömlő, így cserélni kellett, hát egyből két csavar be is szakadt a blokkba. Nagyon örült a srác neki, de kifurta, igaz egy délután el volt vele!
A faberakásról, csak annyit, hogy szerintem csak a beszállító cégnek tetszik aki legyártja!
Köcce a képeket. Na az enyémben jól el vannak hajlítgatva, mert avékonyabbik csövön lévő szelep totál beleér a vastag csőbe. Egyébként megtaláltam azt is, hogy hol szivárog el a gáz a klímából. Ahol a két cső a szelep után a hűtőnél lekanyarodik, ott van egy függesztés szerű izé. Abban nekem a vékony cső úgy tud mozogni, hogy az alsó része meg sem moccan. Feltételezem, hogy el van törve. De ha az a függesztés direkt ilyen nyeklős, akkor is lejjebb a cső beleért a kasztniba és látszik, hogy kikoptatta a csövet. Asszem itt ereszti el a gázt.
Köszönöm, nekem is tetszik a kocsim, bár van mit gyógyítani rajta. A két beszakadt tőcsavar a kipufogósornál még mindíg benne van és a sorleömlőt azon a felén semmi sem szorítja a tömítéssel a hengerfejhez. Olyan traktor hangja van, mint egy zetor. Szétszedni még túl hideg van, hogy órákig ott baszakodjak vele a parkolóban. Garage meg nincs.
Egyébként a faberakás nekem sem tetszik, de nem emiatt nem jutott eszembe másik 'B'cit keresni a kínáltban. Majd kiherélem onnan. Lefestem, vagy beborítom alufóliával. ;)
Érdeklődnék a cdr 500-as után. Meg van-e még, és milyen állapotban van, illetve árügyileg mire gondoltál. Nekem egy 2001-es B Vekibe kellene (multikormányos). Gondolom a gyári kód megvan a Cd-hez. Válaszod a sometime@citromail.hu e-mail címre küld légyszíves !