Keresés

Részletes keresés

LoReNa Creative Commons License 2002.01.13 0 0 2488
úgy nem érdekel már ez az ákos-gyerek. nemtom. vele indítottam, aztán mostmeg inkább a bb, de már az se, hanem a dm (eléggé kiműveltem magam), him, placebo, meg ilyesmik. szóval ha vki megkérdezi, hogy mit szeretek, már eszembe se jut. ki az az ákos?
ja! régebben imádtam a témát, miszerint minden csaj szerelmes ákosba, aki a zenéjét szereti. a válaszom: brian molko sokkal tutibb fickó!
Előzmény: depechemailbox.hu (2487)
depechemailbox.hu Creative Commons License 2002.01.13 0 0 2487
Megjelent szerkesztésemben a Startlapon:http://www.depechemode.lap.hu/ aloldal! Az oldalon Bonanza Banzai, Ákos linkek is helyt kaptak! Mindenkit kérek arra, hogy segítse munkámat és ha találtok olyan linket amely még nem található a linkgyűjteményben, akkor küld el erre az e-mailre:depeche@mailbox.hu-ra. Az aloldalon a Fórumok között megtalálható ez a topic is. Reklám lehetőség van! Üdv:TLajos
Bolondokháza Creative Commons License 2002.01.12 0 0 2486
Hello.

Azt hiszem, az egyik haverom felvette a szilveszteri musort. Szerintem Akos tul intelligens ahhoz a televizios csatornahoz.

LoReNa Creative Commons License 2002.01.10 0 0 2485
tud valaki placebo-dalszövegekről (netán fordításokról...) a neten? vagyis... nyilván vannak, de HOL?????????
Előzmény: playmobil (2484)
playmobil Creative Commons License 2002.01.06 0 0 2484
a hátán lévő kis dumóra gondolsz?
azt nem fogják, mert jóindulatú!
Előzmény: krég (2480)
playmobil Creative Commons License 2002.01.06 0 0 2483
a szopatásból?
abból senki se vett észre semmit, mert nem is volt!
ágnesről pedig le lehet szállni!
Előzmény: totyus (2482)
totyus Creative Commons License 2002.01.06 0 0 2482
Én láttam ( egyébként BUÉK!!!..:-))
Hiba volt.
Gigaszar volt.
Az oké, hogy vanilia ágit burkoltan szopatta úgy, hogy ő ebből nem sokat/semmit sem vett észre. Szabi sem sokat beszélt, egy bazmegon, meg egy sztorin ( a szigeten majdnem átmentek kocsival a torgyánon ) kívül másra nem emlékszem.
Annak ellenére, hogy "szilveszteri" volt az adás, egy-két értelmes mondatot mondhatott volna az Ákos.

Előzmény: Bolondokháza (2481)
Bolondokháza Creative Commons License 2002.01.05 0 0 2481
Hello.

Azt hallottam, hogy a viva+ szilveszteri adasaban szerepelt Akos es Sub Bass. Latta vki a musort?

krég Creative Commons License 2002.01.05 0 0 2480
nemtuggyátok megoperálták már?
cliftony77 Creative Commons License 2001.12.28 0 0 2479
7 másodperc

http://www.extra.hu/de-vision/7mp.mp3

Szigi101 Creative Commons License 2001.12.27 0 0 2478
Ákos-interjú a Demokratában.

Búvár Benő: Kösz, már megvan... :)

Hét parancsszó: elsőre nem jött be.

Előzmény: Törölt nick (2477)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.17 0 0 2477
Igen.
Az Audiogalaxyn hozzáférhető.
Előzmény: Szigi101 (2463)
Mave Creative Commons License 2001.12.12 0 0 2476
Sziasztok!
Én is rendeltem már és nem volt semmi gond.
A CD-t én 3190 Ft-ért vettem meg. (Hiába a vidéki élet előnyei...)

Más: Madi miért nem akar Ákossal együtt dolgozni???
Bocsi a tájékozatlanságomért, de az elmúlt hónapokban nem voltam képben a zenei életben. Igaz egyáltalán a hír???

Elnézést ha agyonbeszélt témát melegítek fel! Ha így van tájékoztasson légyszi vki mailban a témáról.
Köszi:

Mave

Basildon Creative Commons License 2001.12.11 0 0 2475
Én már igen nem is 1x,és eddig mindíg frankón megkaptam mindent.

Üdv!

Előzmény: Törölt nick (2474)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.11 0 0 2474
Na, afenemegette, nem fölment...

Rendelt már valamelyikőtök valamit a már említett "ákos-plázából"?

cliftony77 Creative Commons License 2001.12.11 0 0 2473
A Westend Media Markt-ban 3690 FT a Hét parnacsszó
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.11 0 0 2472
Ja, tényleg, hülye vagyok. Olvastam is, aztán meg nem jutott eszembe, honnan sejtem, hogy a Mediamarktban olcsó... :)
Előzmény: totyus (2471)
totyus Creative Commons License 2001.12.11 0 0 2471
Én a MediaMarktban kb 2 hete 3090 Ft-ért vettem, de ezt asszem akkor beírtam.
Bár ahogy mostanában szaraxik a fórum, nem csodálnám ha elkallódott volna a hozzászólásom...
Előzmény: Törölt nick (2470)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.11 0 0 2470
A Hét Parancsszó kapható a MediaMarkt-ban?
És ha igen, mennyiért?
A minap egy kis üzletben 4e Ft-ért láttam, és ez kissé soknak tűnt az "Ákos-plázás" árhoz képest. 3190, +500Ft postaköltség.
Előzmény: totyus (2468)
Beren Creative Commons License 2001.12.11 0 0 2469
Szvsz az első Kentaur albumnak olyan '80-as feelingje volt, ez sajna nem tett jót neki (lásd Papírfiúk és nejlonlányok - mint a Geszti-féle papírgyárhirdetés...). Viszont van rajta egy-két verhetetlen nóta (pl. Tűz, Mérgezett virág). A második album sokkal "felnőttebb", letisztultabb, megkomolyodott. A Szem tényleg a lemez egyik csúcspontja. Amíg nem tudtam, hogy Ákos-dal, addig is egy másik előadó jutott eszembe, a Cure, nekik is a How Beautiful You Are c. nótája. Viszont akad itt még egy pár nagyon jó nóta (sőt, szerintem nem akad rossz...).
Előzmény: cliftony77 (2466)
totyus Creative Commons License 2001.12.11 0 0 2468
Tapasztalataim szerint a MediaMarkt a legolcsóbb hely. Csak ott nem lehet kapni mindegyiket.
Előzmény: Törölt nick (2467)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.10 0 0 2467
Sziasztok!

Hol érdemes mostanában Ákos CD-t venni?
Avagy: hol a legolcsóbb?

cliftony77 Creative Commons License 2001.12.10 0 0 2466
Nos, félreértések elkerülése végett...

A 7 másodperc Orsi ELSŐ albumára készült még 1996-ban. Az album 97-ben jelent meg, és jogdíj-problémák miatt nem kerülhetett fel rá a dal. Tehát ezt nem amolyan 'mi okazta ezt a változást' kérdésnek kéne felfogni. Mind a 96-os, mind a 97-es nyári turnén elő is adták élőben a dalt.

Ami a Kentaur zenéjét illeti... Én is nagyon szeretem, bár nekem az első albuma jobban tetszik. A Szem persze nagyon jó, a második lemez egyik húzódala, de Kentaur nélkül még jobban tetszett. (Ugyancsak 97-es nyári turné.) Sajnos nincs meg felvéve, de akkor 'ha nincs ló, jó a szamár is' alapon mindenkinek javaslom duettként előadva a Beavatás videokazin, mert nagyon cool.

Előzmény: MaveRick (2465)
MaveRick Creative Commons License 2001.12.09 0 0 2465
Sziasztok ismét!

Az tényleg nem túl szerencsés, hogy Ákos aszisztált Orsi albumához.
Korrábban egy nyilatkozatában olvastam, hogy felkérték szövegírásra Orsi albumára, de nem vállalta, mivel nem szerette volna ha a nevét reklámcélokra használják.
Vajon most mi okozta ezt a változást????

Kicsit más témát vetnék fel - bár kapcsolódik -: Ákos dalt írt Kentaur 2. albumára és ezt később koncerten is bemutaták duett formájában. A szám címe: A szem.
Szeretném megtudni, hogy ti miként vélekedtek Kentaur zenéjéről? Nekem nagyon tettszik.
Most is éppen ezt hallgatom.

Mave

totyus Creative Commons License 2001.12.09 0 0 2464
Üdv az újaknak!

Szevenszeköndsz:
Nekem az nem tetszik, hogy ezzel akarják befuttatni az albumot ( ugyebár ez a címe is).
Félreértés ne essék, szerintem nagyon tehetséges a kislány.
Anno a turnén kellemes volt ezt a dalt hallani, főleg amikor Ákos (asszem) a "...várlak tééged..." részt elkezdte cifrázni, hajlítgatni ide-oda...:-)
A múltkor meghallom a zenét a rádióban, hát nem az eredeti volt?...

Szigi101 Creative Commons License 2001.12.08 0 0 2463
Ez a 7 másodperc egyébként hozzáférhető valahol a neten? Mert még nem hallottam... :-)
Előzmény: Bolondokháza (2462)
Bolondokháza Creative Commons License 2001.12.07 0 0 2462
Hello.

Most hallottam a duettet a rádióban.
A zenében nem felfedezhető Ákos jelenléte,
inkább Orsi hatását éreztem rajta.
Ákos része tetszik, de Orsié nem.
Ettől nem lesz népszerűbb számomra Orsi.
Öszességében úgy érzem, hogy jobban is megcsinálhatták volna.

Bolondokháza Creative Commons License 2001.12.06 0 0 2461
Hello.

Először vagyok itt, ezért mindenkinek üdvözlet (meg egyébként is).
Ákost tisztelem, (véleményem szerint) értelmesebb szövegekkel áll elő, mint a magyar könnyűzene nagy része.
Van benne önkritika: tetszett, amikor ő dobolt a Mirigy-koncerten a BS-ben, az Indiántánc paródiája alatt.
A BB nem érintett meg igazán, bár abban az időben esélyem sem volt, hogy felfogjam, miről szól.
A 7 másodpercet még nem hallottam, de elsőre nem tetszik az ötlet, hogy Ákos Orsival énekeljen.

MaveRick Creative Commons License 2001.12.04 0 0 2460
Sziasztok!
Most írok ide először ezért üdvözlök mindenkit!

Vélemény a 7 másodpercről?
A mai zenei átlaghoz képest kiemelkedő, Ákoshoz mérten kevés.
Nekem úgy tűnik, hogy nem mertek eltérni az eredetitől.

A verslemez nekem nagyon bejön. Különösen Kaszás Attila hangja dobja fel a korongot.

A fentebb leírtak ellenére azért szeretném kijelenteni, hogy nagyon nagyon szeretem Ákos zenéjét és művészetét.

Mave

_Zoltán_ Creative Commons License 2001.12.03 0 0 2459
Eleddig egyszer hallottam, úgyhogy nem nagyon tudok korrekt véleményt formálni a dologról. Az eredeti dal tetszik, magyarul elsőre egy kicst szokatlan volt.
Tegnap láttam egy filmet a verslemez készítéséről, érdekes volt. Elképesztő energia van ebben az Ákos fiúban. Csak így tovább, hadd bosszankodjanak az ellendrukkerek a sikereiden!
Előzmény: Törölt nick (2458)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!