Na vegre elkezdodott a kozvetites, Hicks es Robertson gyuri egymast a masik asztalon, Robertson 4-1 utan nyero helyzetben is volt mar a livescoring szerint, de Hicks visszajott 4-3-ra.
Sajna a Eurosport az estibol nem ad semmit, 16:00-18:45 kozott lesz ma kozvetites, tippem szerint a Davis vs Drago es O'Sullivan vs Swail meccsek lesznek kepernyon.
remélem jól értettem amit a jurósok mondtak...szóval:
White-Wallace meccsen volt a 8. frame-ben, Jimmy hátrányban volt és le kellett szednie az összes színest. A rózsaszínről elrontotta a pozicionálást és végső feketére elég cudar helyzetbe került; kockáztatott és úgy tette el a feketét, hogy falról ment be a középső zsebbe. Na asszem erre mondták a kommentátorok - cross-double. Tipikus Jimmy-s megoldás volt: egy hihetetlen csúnya rontás után fantasztikus javítás.
Vége az első körnek, ahol már a lejobbak is bekapcsolódtak a küzdelmekbe. A nagyágyúk közül kiesett Williams, Higgins, Stevens. Nehézségei voltak Hendry-nek és White-nak, de O'Sullivan sem volt olyan meggyőző mint a VB-n.
Ma 14:00-tól:
S Davis Eng v T Drago Mal A Hicks Eng v N Robertson Aus D Gray Eng v J Perry Eng
utána:
R O'Sullivan Eng v J Swail NI G Dott Sco v D Dale Wal P Hunter Eng v A Carter Eng
20:45-től K Doherty Ire v J Wattana Tha S Lee Eng v A Hamilton Eng
Én Hunter baby győzelmétnek a végét csíptem el tegnap. Igen magabiztos volt az utolsó frame-ben. Bővel 100 főlé ment a break-je, csak a rózsát hibázta el a végén....
én akkor kezdtem igazán a TVre koncentrálni mikor -asszem Smith- mondta, hogy hat piros hat fekete. úgyhogy a break elejét kénytelen leszek az ismétlésekből pótolni. :)
úgy tűnik Higginst nem viselte meg ez a 147, és tud még koncentrálni. :)
go John!
egyébként nagyon jó volt a break-indulóhelyzet. Furcsálottam is, hogy a két kommentár milyen későn jelezte a maxlehetőséget. Persze, biztos kéz és idegek kellenek a tuti helyzetben is... :)))
Kár, mert szivesen elolvastam volna. Szerettem volna többet megtudni róla. A fiatalabb generációból Ő a kedvencem. Az idősebbek közül pedig Jimmy White.
itt lehet megnézni, az drawnál meg a meccsek számozását.
szóval a Davis -Drago meccs holnap kettőkor kezd. viszont a közvetítés csak négykor szóval örülhetünk ha a végét látjuk..:( pedig nagy meccs lesz az tuti. Davisnek össze kell azér szednie magát mer tegnap enyhén szólva nem volt csúcsformában. sokat köszönhet Storeynak.