Keresés

Részletes keresés

fák, juh, madár2 Creative Commons License 2017.01.16 0 0 1756

Mármint mit nyertünk mi? Ezt nem értem, ugyanis nem szavaztam senkire.

Előzmény: Törölt nick (1740)
Nem azt mondták, Feri! Creative Commons License 2017.01.16 -1 0 1755

Nem szexi balliberálisnak lenni, sem jobbikosnak.

Sakkoznak, matekoznak, agyalgatnak, tárgyalgatnak, de a szart sem érdekli.

A Fidesznek van lelke, akinek tetszik az irány, az tud érte lelkesedni.

A Jobbiknak is volt lelke, de elvette a luxustestű "di" Vona, kiherélte, körülmetélte.

Előzmény: fák, juh, madár2 (1738)
fák, juh, madár2 Creative Commons License 2017.01.16 0 0 1754

Mert nem tudsz értően olvasni, ugyanis kérdeztem. Érted-e már? 

Előzmény: Jaka46 (1743)
ooloo Creative Commons License 2017.01.16 0 1 1753

Valamelyiknek talán a fideszes jelöltet kellett volna támogatnia? :-}

Előzmény: Nem azt mondták, Feri! (1752)
Nem azt mondták, Feri! Creative Commons License 2017.01.16 -1 0 1752

Kihagytad, hogy a bukott, KGB-s-SZDSZ-es jelöltet a balliberálison kívül a Cukipárt is támogatta.

Előzmény: Jaka46 (1734)
Vevegyő Creative Commons License 2017.01.16 0 0 1751

Az előző önkoris képviselő meghalt.

Előzmény: Törölt nick (1746)
püfffneki Creative Commons License 2017.01.16 0 0 1750

Én kezdtem az egészet, vmi olyan beírásra hogy tombol a tömeg.

És nincs semmiféle tömeg, egyik oldalon sem ezt mutatja ez a választás.

Előzmény: fák, juh, madár2 (1736)
baculum Creative Commons License 2017.01.16 0 0 1749

Mivel banyász varos volt anno, nyilván sokan vannak, akik szarnak erre az egész színjátékra :-))).

Előzmény: Törölt nick (1748)
Törölt nick Creative Commons License 2017.01.16 0 0 1748

Valóban sokan költöztek oda, de annak is vannak proli részei. Ahol most választottak nem tudom milyen része a városkának.

Előzmény: baculum (1747)
baculum Creative Commons License 2017.01.16 0 1 1747

Szentendre nem az orszagot reprezentalja, hanem kb a régi Újlipot varost, a II. Ker belső részeit ( Margit krt, Hattyú , stb) meg kb az ötker régi lakosainak véleményét :-).

Szerintem, de majd csak kiderül mit akar vele.

:-)

Előzmény: Törölt nick (1746)
Törölt nick Creative Commons License 2017.01.16 0 0 1746

Fideszes váltott fideszest, de hogy miért? Annyira nem érdekel egy kisváros két utcája, hogy ezt is tudjam.:)))

Előzmény: Jaka46 (1744)
Törölt nick Creative Commons License 2017.01.16 -1 0 1745

Komolyan, nekem kezd kínos lenni. Okoska! Ha valaha kitöltöttél volna Mensa IQ-tesztet, akkor tudnád, hogy  nem lehet húsz perc alatt kitölteni. Esetleg ha zseni vagy, mindenkinél okosabb, akkor ötven perc alatt kitöltöd hibátlanul. De 130-ra kizárt húsz perc alatt, mert akkor csak találgattál vakon, ott meg kizárt, hogy vakon eltalálsz negyven jó ábrát mondjuk kétszáz lehetőségből és egyszer sem hibázol, meg ahol hibáztál ott a vége, hiába tudsz később más ábrákat jól kiválasztani, mikor csak apró eltérések vannak. A lapozás és a kérdés feldolgozása maga húsz perc. Annyi gondolkodni való kérdés van (nem ám igen, nem válaszok, hanem krix-krax ábrák, amiből ki kell választanod az odaillőt, és még azt se mondják meg mi alapján, egy sor szöveg nincs, azt is neked kell megértened, hogy éppen mi a feladat), hogy csak az hiheti, hogy húsz perc alatt egy okos ember megcsinálhatja, aki soha nem is látott olyat. Midnek erőlteted a hazugságot, ha egyszer megbuktál?

Úgy tűnik, hogy túloztam a kilencvennel.

Előzmény: Aki mer az (1741)
Jaka46 Creative Commons License 2017.01.16 0 0 1744

Aki miatt kiírták ezt a választást az is fideszes volt és nem tudta megoldani a problémát?

Előzmény: Törölt nick (1737)
Jaka46 Creative Commons License 2017.01.16 0 2 1743

Visszaolvastam a beírásomat,légyszi idézd már azt a részt ahol arról írok,hogy a Fidesz nem nyert,én nem találtam.

Aki mer az Creative Commons License 2017.01.16 0 1 1742

"Az elsőrendű érdek, hogy meg legyenek különböztetve, akiket egy bizonyos kör pénzel. "

arra vannak a titkosszolgálatok, de itt más a cél, a nemzet önvédelmi mechanizmusának a felszámolása.

Előzmény: Törölt nick (1735)
Aki mer az Creative Commons License 2017.01.16 0 0 1741

nyilván nem volt hibátlan ha nem 200 lett a végeredmény. IQkám :)

Előzmény: Törölt nick (1733)
Törölt nick Creative Commons License 2017.01.16 0 0 1740

Egy országgyűlési képviselő választás és egy önkormányzati képviselő választás közt van némi különbség. Ezt még a Fidesz is tudja. Kampányoltak is azon a három választáson (meg a Salgótarjáni polgármester választáson), milliárdokért, felvonultatva Orbánt is, most meg gyakorlatilag egy fillért se költöttek. Ennyire volt nekik is fontos. Azért csak küzdj mint malac a jégen! Hátha....

Egyébként ilyesmit már nyertetek. Akkor se volt nagy örök, a háromszáz szavazat miatt. Még itt se. Pedig ide azért eléggé az alja jár kampányolni.

Előzmény: fák, juh, madár2 (1739)
fák, juh, madár2 Creative Commons License 2017.01.16 0 0 1739

Pont mint azokban az esetekben amikor 3 időközin nem a fidesz nyert. Persze az be lett állítva a kormány bukásának. :)

Előzmény: Törölt nick (1737)
fák, juh, madár2 Creative Commons License 2017.01.16 0 1 1738

Azaz hiába a nagy összefosás és annak bármilyen variálása, ezekre nem fog a többség szavazni azért, hogy elzavarja a fideszt. Ezt be kéne látnia a ballibsiknek. És kiváltképp ki kéne aknáznia ezt az űrt valamilyen normális szerveződésnek, csak hát akik eddig felbukkantak szinte mindről kiderült, hogy a régi nagy pártok állnak mögöttük.

Úgyhogy egyelőre esélytelen.

Törölt nick Creative Commons License 2017.01.16 0 0 1737

És teljesen lényegtelen volt a hatása. Nem azért mert a Fidesz nyert, hanem mert, hogy két utcában ki képviseli, hogy meg kell oldani a vízelvezetést, és bó't kell az alvégre, az nem igazán politikai ügy.

fák, juh, madár2 Creative Commons License 2017.01.16 0 1 1736

És ezzel azt akarod mondani, hogy tulajdonképpen nem is nyert a fidesz?

Ez is csak azt mutatja, hogy mára a legtöbben le szeretnék váltani a kormányt, de semmiképp nem ezzel az ellenzékkel képzelik el, így otthonmaradásukkal meghagyják a hatalomban a fideszt. És ha ez így marad akkor 2018-ban is a fidesz fog nyerni.

Törölt nick Creative Commons License 2017.01.16 -2 0 1735

Ezzel semmi bajom. Az elsőrendű érdek, hogy meg legyenek különböztetve, akiket egy bizonyos kör pénzel. De hol van ez az elsöpörni-től? Az, hogy ezt ügynök szervezeteknek, vagy valami másnak, esetleg, egymilliás határnál hívják így vagy tízmilliósnál, esetleg a működési pénzeik arányában, az egy részletkérdés.

De többször is mondtam már, nem vagyok Jobbikos, csak rájuk szavazok egy ideje, mert ők még nem loptak meg. Olyanokra hogy szavazzak, akik a zsebemben turkálnak könyékig? Nem nagy marha lennék?

Előzmény: Vevegyő (1732)
Jaka46 Creative Commons License 2017.01.16 0 0 1734

Szentendre lakósainak száma:25.963(2011)

7-es sz. választókerületében egyéni önkormányzati képviselőválasztás volt.

2065 névjegyzékben szereplő választópolgárból 656 szavazott érvényesen,ebből:

339 fő Fidesz-KDNP,

298 fő TESZ jelöltre,baloldali támogatással,

17 fő LMP,

2  fő Magyar Munkáspárt

Valóban kevesen vettek részt a szavazáson.

Törölt nick Creative Commons License 2017.01.16 -1 0 1733

Ha egy órás tesztet húsz perc alatt lezavartál hibátlanul, akkor kétszáz. Ha csak találomra írogattad, akkor nulla és ötven közt valahol. (Gondolkodni kell ám már az első feladaton is.) Nem lehet másként, mert egy órás az egy órás, legfeljebb aki zseni megoldja mindet ötven perc alatt (kétszáz), de amit nem tudsz megoldani tovább se mehetsz, az első hibánál megáll a számláló, utána hiába írsz még pár jót. Legalábbis annál mi nemzetközileg elfogadott (Mensa) és nem kell hozzá írni, számolni tudni.

Egyébként jó lesz az 90-nek is. 130 az már a zseni előszobája. És lássuk be....

Szóval én rengeteget írtam, úgyhogy szerintem  legalább egyet írj meg és akkor rájössz a logikájára!

Én kérek elnézést!

Előzmény: Aki mer az (1730)
Vevegyő Creative Commons License 2017.01.16 -1 1 1732

Igazán nem akarlak bántani, mert általában egész jól elvagyunk egymással, de (ugyanabból az írásból):

Történt, hogy a Jobbik fékezhetetlen agyvelejű képviselői múlt héten határozati javaslatot nyújtottak be a T. Háznak, miszerint azok a civil (értsd álcivil) szervezetek, amelyek egymillió forintnál nagyobb támogatást fogadnak el külföldről, ezentúl mint „ügynök szervezetek” tartassanak nyilván. Az indoklásban aztán szó esik az Egyesült Államok és a nyugati világ (szövetségeseink – színleg, ugye) az országok önrendelkezését sértő üzelmeiről, amelyek fölháborító módon megingatták a szuverén moszkovita kormányokat Grúziában, Ukrajnában és Kirgizisztánban. A képviselők irományukban leleplezik Charles Gatit, aki nem elég, hogy demokrata (demokrata párti!), de még a nagyhatalmú Clinton családdal is feltűnően jóban van. Az izraeli és orosz példa pedig egyaránt mint követendő megoldás szerepel a javaslatban. (Putyin elnök és a Kneszet találkozása a Jobbik boncasztalán.) De a legnagyobb veszélyt a nagy magyar igazságra talán mégis leginkább Bajnai Gordon Haza és Haladás Közpolitikai Alapítványa jelenti, amely miatt érdemes volna hát az összes többi, külföldről eszeveszetten nagy pénzt (3333 eurónál többet!) felmarkoló civil szervezetet, kórházi, fogyatékos-ügyi, egyházi, felsőoktatási és szakszervezeti alapítványt, sváb népdalkört vagy vadászegyletet megbélyegezni. Jövőre már Magyar Máltai Szeretetszolgálat Ügynök Szervezetnek meg Gyermekétkeztetési Alapítvány Ügynök Szervezetnek hívnák őket.

Előzmény: Törölt nick (1729)
Aki mer az Creative Commons License 2017.01.16 -1 0 1731

attól még elfogult is vagy, a TASZ-t védelmébe vevő cikknél nekiállsz habzani hogy deazemeszpéis, mikor a cikkben is benne van hogy fideszes és mszps kötődésű cég. és utána már nincsenek is pártok emlegetve :)

Előzmény: Törölt nick (1729)
Aki mer az Creative Commons License 2017.01.16 -1 1 1730

egyszer lezavartam egy órás tesztet úgy 20 perc alatt, 130 valamennyi jött ki.

Előzmény: Törölt nick (1727)
Törölt nick Creative Commons License 2017.01.16 0 0 1729

Okoska2!

Így kezdtem: marshalló  1 órája    0 0 1707

Csak szólok. Én mint nemzeti érzelmű kurvára nem értek egyet a Németh Sziláddal.

De a napokban nem egyszer leírtam, semmi baj a civil szervezetekkel, aki a törvények szerint működnek és kinyilvánítottam nem egyszer, hogy ez csak egy műbalhé a Fidesz gyengébb intelligenciájú harcosai, harci kedvének fenntartása érdekében. Mi kéne még nektek? Miért címeztek nekem ilyen cuccokat? Csak mert nacionalista vagyok. Ez ezét részetekről épp annyira egyszerű, mint a fideszes droidok ellenkező előjelű hasonló marhaságai.

Előzmény: Vevegyő (1728)
Vevegyő Creative Commons License 2017.01.16 -1 1 1728

http://helsinkifigyelo.blog.hu/tags/Hopp%C3%A1l_P%C3%A9ter

Hoppál mindazok ellenére beszélt valótlanságokat, hogy a Helsinki Bizottság tevékenységének dokumentumai mindenki számára megismerhetőek. Ezekből kiderül, hogy a Soros Györgyhöz köthető donorszervezetek az előző kormányok alatt is támogatták szervezetünk tevékenységét, amely sok esetben okozott kellemetlenséget az előző kabineteknek is. Kuncze Gábor belügyminisztersége alatt többször támadtuk a rendőrséget és a menekültügyi hatóságokat, a hatóságok ellenkezése dacára elértük például a kistarcsai idegenrendészeti szállás bezárását. A nyolc sikerre vitt legfontosabb strasbourgi bírósági ügyünk közül hatot baloldali kormányzás alatt indítottuk. 2006 forró őszén a kormányellenes tüntetőket ért rendőri erőszak ellen nem csak általánosságban léptünk fel, hanem a perekben ingyen képviseltük a civil sértetteket. Ez irányú tevékenységünket az Országgyűlés emberi jogi bizottságának az események kivizsgálására létrehozott albizottsága állami kitüntetésre méltónak találta. (Az albizottság 9 tagjából a jelenlegi kormánypártok hetet adtak.) Szervezetünket tavaly decemberben – más, most álcivilnek minősített szerveződés mellett – az Orbán-kormány még érdemesnek tartotta arra, hogy részt vegyen az Emberi Jogi Kerekasztal munkájában. 

Előzmény: Törölt nick (1723)
Törölt nick Creative Commons License 2017.01.16 0 0 1727

Tisztában vagy vele mennyi az IQ-d?

Előzmény: Aki mer az (1726)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!