Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Olvassátok már el (újra) a topikleírást. A szőrmentén foglalkozáson erősen túlléptetek. A moderátorok időbeosztásán meg ne rugózzatok, mert ettől nem fog változni.
Na még egyszer nekifutok:Tegnap sem a nyolc órát sokalltam PONT Sokalltam viszont azt az egyet,ami ahhoz kellett,hogy meg szülessen egy döntés és ki kerüljenek a feszkó teremtő hozzászólások! Ma ehhez körülbelül 5 perc kellett! (KÖSZÖNÖM!)
Tudom,értem,megértem,nincs mindig Modi és nem foglalkozik,foglalkozhat csak velünk,velem.Nem is várom el,nem is e miatt óbégázom.
Én az ellen visítok,hogy mikor van és ráér és velünk foglalkozik,akkor a NEVELÉSÜNK köti le!
Itt számtalan vita,félreértés,lezáratlan történet,ógás-mógás ebből fakad!
Ja! Több,mint tíz éve nem fizetek adót,tehát bibis az első mondat körüli logika.
Teljes, kidolgozott sémám van rá. Engedelmeddel, mivel a tulaj (akinek ugye érdeke lenne) nem fizet értem, nem írom be.
Egész egyszerűen nem veszed észre, felül kéne emelkedned a mantrádon ahhoz, hogy beszélhessünk róla. Ha már az első mondatot is butaság, akkor minek foglalkozzak a többivel? - elvégre nincs alap.
Az (feltételezett)intelligenciára alapozni egy rendszert,felesleges!Az ész,ritkán jár együtt a jóérzéssel.Már pedig mindkettőre szükség lenne az önkontrollhoz!
- írod.
A feltételezett intelligenciára, emberségre, segíteni akarásra, jókedvre, barátságra, észre-értelemre, jóérzésre kell alapozni, s ami nem illik bele a (jövő)képbe, azt ki kell dobni, nem szabad beengedni. Ilyen egyszerű. Említhetnék hihetetlen sok példát. Teszem azt az autógyártókét, akik nem gyilkosságra gyártják az autóikat, oszt láss csodát, pár barom mégis arra használja. Meg pár vétlen, óvatlan is öl a gépkocsijával. Direkt nem fegyvert írtam. Az cinikus lett volna - hiszen de, arra gyártják :-|
S a lényeg, nem győzöm hangoztatni: nekem az alapvető bajom azokkal a beírásokkal van, amikben a „mit csináltok, alszotok!?” kerül elő a modik felé. Rendíthetetlen hitem, azaz meggyőződésem, hogy ezt és így csak egy munkáltató (egy felettes) engedheti meg magának a a munkavállalójával szemben.Talán.
Azt hittem(mivel ezt a fizetős témát már felvetetted nehányszor),hogy van valami kidolgozott sémád rá és meg tudsz(vagy megpróbázol )győzni,hogy jó lenne.De nem!Le állsz mindjárt az első mondatot rángatni.Ilyennel az ember felesége próbálkozik!!
Az (feltételezett)intelligenciára alapozni egy rendszert,felesleges!Az ész,ritkán jár együtt a jóérzéssel.Már pedig mindkettőre szükség lenne az önkontrollhoz!
Az ember hajlamos a szerződésekből,csak a számára optimális pontokat megjegyezni!(Ecce Homo)
Kell valamiféle erő a nem előnyösek betartatásához!(ez itt szerintem csak a Moderáció lehet)
Van a témában külön fórum,ami szinte egy személyé,de (morgolódva,időnként köpködve)látogatják!!
Téves. Őket, már ha adófizető vagy, te is fizeted. A rendőrt, mentőt is leszúrhatod, ha jelzésed ellenére tetvészkedik, „semmittesz”, késik. Szóval mondom néked, téves a nézőpont.
Bizony, kell hozzá intelligencia, hogy tudja mindenki, hol a határ, miért fizet. Itt van pl. a „Partner”. Emlékeim szerint a szerződésében ott van, mit tehet, mit nem.
Sőt, az is ott volt, mit tehet vele a moderátor, az adminisztrátor, s mit nem. Ha jól nemlékszem, nem volt olyan, amit nem tehetett :-)
Igen, szerintem százé' vehetsz külön topikot. Sőt, olcsóbban. Oszt' ki fog odajárni?
Úgy gondolom, senkit nem kényszerítenek géppisztollyal arra, hogy bármely fórum moderátora legyen. Más és más motivációk miatt vállalják emberek. Ha pedig elvállalja, akkor számonkérhető.
Amennyire élvezted a hatalmat, hogy kiélhetted a komplexusaidat, neked kellett volna fizetned érte. Remélem, egyszer valóban megfizetsz azért, amit csináltál.
Nem jó dolog a pénzt belekeverni a fórumozásba. Meg kell hagyni annak, ami, letöltésszámnövelő szórakoztató felületnek. Aki pénzt dob bele az utána elvárja a kiváltságokat, ez megfigyelhető az indexel reklámszerződést kötött usereknél jelenleg is. Ez pedig megöli a fórumozást.
A nyilvános park őreit sem én fizetem és mégis elkergetik a rongálókat!Persze,ha én vandálkodom,engem is!De!Ha én fizetném,hogy a bánásban kergethetne el?Kezdődne a vita:én ezret adtam a modinak!Kuss!én tízezret,Te vagy a troll!Így képzeled?Esetleg százezerért vehetek egy külön topikot?Licitálás modikra?Győzz meg,hogy ez így fasza lenne!
Jó,megértettem.De!Néhányszor úgy látom,hogy több energiátok(és időtök) megy el a "nevelésünkre",meggyőzésünkre(hogy miért is nem jó intézkedni)mint,magára a végrehajtásra.
Lehet,hogy én látom rosszul,tévedhetek,nem vagyok én Ki Mir Szen,sem Orbán
Úgy gondolod,hogy csak vezethetne rugalmas moderációhoz?
Hát,szerintem,pont Ők cáfolnak rád.Időnként,megdöbbentően flottul intézkednek!Ámulok és bámulok!
Tegnap SEM a rá éréssel volt gond!
Nem kívánt nick nem kívánt bejegyzése 8 órát napozott itt,ami ugye fakadhatott akár kapacitás hiányból is.De!Mikor a moderatúra el kezdett vele,velünk foglalkozni,akkor is nekem kellett a bizonyítványomat magyarázgatni és nem a trollnak!!A törléshez egy újabb órára volt szükség!Na az volt a rengeteg,nem az első nyolc!
T,Moderáció!Én értem,hogy Ti döntötök,ki troll és ki nem.Kérdezem én:LONGI mindenféle neveken troll,vagy sem?Ha igen,mi kell a beazonosításához még,azon kívűl,hogy ide jön elétek,a lelkisbe,nyújtózkodik,kapálózik,hogy ITT VAGYOK?Esetleg,ha közjegyző előtt hitelesített vallomást hoz,az már elég lehet egy döntéshez?
Itt ha valakire rászállnak, vagy kötekednek nyilvánvalóan azt kiszedtük mindig.. most is.
A privát dolgot viszont magán ügyed, nem fórumtéma, nem is tud (és nem is szándékozik) ilyenbe beleártódni az Index.. Javaslom tegyél feljelentést zaklatásért. Hamar kiderítik ki küldözgette.
Ha vétesz a fórum szabályok ellen, akkor azt természetesen nem hagyja a moderáció.
Régi harc. :-) Ha elfogadod, segítek kibékülnötök. Parlamentárisan, fehér zászlóval beülünk az UAZ 469B tipusu gk.-ba és begördülünk Cs...ör CYTY-be! :-D
1432-től rám kattant aranyszájú longi barátunk.azzal a lendülettel le is sajnáltam.Még párszor nekifutott,eredménytelenül.Azóta kaptam priviben,tán 4-5"kedves"levélkét.Most megérkezett a "végső" teljesen kíművelt stílusban!
De legalább újra jól szórakozhat(na) a derék publikum!Gondolok itt azokra,akik árgus szemekkel figyelték,figyelik ,mik történnek,majd marha okosan adják a tippeket,mit,hogyan kéne MÁSNAK csinálni.Újra előszedhetnék a kétforintos bölcsességeiket,oszthatnák azt a tenger sok eszüket!Mindezt ingyen,belépő nélkül!!Na tessék!Visszaállhatna a régi rend!Azé' ez mán csak elgondolkodtató,nem? ;-)