Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Olympus M.Zuiko ED 9-18 4-5,6 Napellenző, sapkák. Jó állapotban. Nagyon éles kép saroktól-sarokig. (megjöttt a fényerős utód, ezért válok meg tőle) S.n.:AAJ 406207
115000
Olympus 12-60 2,8-4 Szép állapotban. Eredeti sapkák, napellenző, Hamma uv390 szürő, műbársony tok. adapterrel E-1-gyel elég gyors, és elég korrekt EM-10 MII-val is (persze a m4/3-os objektívek persze gyorsabbak). Viszont remek átfogás és gyönyörű rajz, jó fényerő. S.n..230033907 Ilosvaivarga0607
72000FT.
Keresek vennék, cserélnék: Olympus Om-D EM 1 mII / Sigma 30 DC DN 1,4 / 56 DC DN 1,4. Van sok Sony A objektívem és adapterek, ha valaki Sonyra váltana.
Eladó egy vadonatúj Panasonic Lumix DMC-GX80 fényképezőgép, mely garanciális 2023.03.06-ig. Sorozatszám: WF9SC001**2.
A gép hibátlan állapotban van, csak tesztelés céljából került ki a dobozából. Exposzám: 35.
Eredeti dobozával és a következő tartozékokkal együtt adom: 1 db gyári töltő (fej és kábel), 1db gyári akkumulátor, 1 db gyári vázsapka, 1 db gyári nyakpánt.
Személyes átvétel lehetséges Budapesten (elsősorban BAH csomópont, belváros, Óbuda). Csomagküldés is lehetséges, kizárólag a vevő költségére és felelősségére. Elérhetőség: scudfan[kukac]outlook[pont]com vagy privát üzenet.
Eladó egy vadonatúj Panasonic Lumix DMC-GX80 fényképezőgép, mely garanciális 2023.03.06-ig. Sorozatszám: WF9SC001**2.
A gép hibátlan állapotban van, csak tesztelés céljából került ki a dobozából. Exposzám: 35.
Eredeti dobozával és a következő tartozékokkal együtt adom: 1 db gyári töltő (fej és kábel), 1db gyári akkumulátor, 1 db gyári vázsapka, 1 db gyári nyakpánt.
Személyes átvétel lehetséges Budapesten (elsősorban BAH csomópont, belváros, Óbuda). Csomagküldés is lehetséges, kizárólag a vevő költségére és felelősségére. Elérhetőség: scudfan[kukac]outlook[pont]com vagy privát üzenet.
Sigma mft 56 1,4-et, Sigma mft DC DN 30 1,4-et illetve Olympus OM EM-1 markt II-t.
Sony ff-ről váltok rengeteg objektívem, adapterem van van és egyváz.
Eladó , cserélhető egy:
Olympus 12-60 2,8-4 Szép állapotban. Eredeti sapkák, napellenző, Hamma uv390 szürő, műbársony tok. adapterrel E-1-gyel elég gyors, és elég korrekt EM-10 MII-val is (persze a m4/3-os objektívek persze gyorsabbak). Viszont remek átfogás és gyönyörű rajz, jó fényerő. S.n..230033907 Ilosvaivarga0607
72000FT
Idemásolom hátha valaki pont fordítva váltana.
Sony a7 RII jó állapot 5750 expo + 5 akku, 32GB kártya
Eladó egy jó állapotú Sony a 7 R II váz 5750 expoval. . Hibátlan működés. Jó állapotban kis használati nyomokkal, kis fémes kopások a saroknál és a kijelzőnél. –Kijelzőn kezdetektől védő, ezt érdemes cserélni. Van hozzá eredeti töltő öt akku eredet és utángyártott.
S.n.: 5179317
Én 1250euroért vettem 2019-ben, gyakorlatilag új állapotban, azóta amatőrként használtam, első gépem volt, nem videóztam vele.
(Két rendszert használok és az objektívek és súly miatt maradok a 4/3-nál, azt fejlesztem tovább)
Ezért csere érdekel értékegyeztetéssel: Olympus Om-D-EM 1 markt II (rá kellene fizetni a Sony a7-re), beszámítok Sigma 56 1,4 DC DN-t 110e értékben, Sigma 30 1,4 DC DN 80e értékben.
Eladó Olympus Zuiko Digital 14-54 1:2,8-3,5 4/3 bajonettes objektív. Mindene rendben van, kivéve a fókuszgyűrű gumit, ami már el lett távolítva, mert málott és ragacsos volt.
Eladó egy Panasonic 14-140 II f3.5-5.6 power o.i.s objektív. Sn: BR3SA01071* Doboz, garancia, papír nincs. Első-hátsó sapka, napellenző, cpl szűrő jár hozzá. Por, gomba, karc, kopás és sérülésmentes, újszerű állapot.
A G85-öt szép állapotban dobozában adom (nyakpánt pl. bontatlan), Angliai garral (elvileg itthon is érvényesíthető, de a menü nem tud Magyarul), két hete volt szenzortisztításon, amit munkalappal tudok igazolni. A képernyőt kezdettől fogva fólia védi,működése hibátlan, és adok mellé egy második tartalék akkut, plusz utángyártott markolatot. Fényképek az előző hirdetésben, amik a konkrét darabot ábrázolják (az objektív nem része az ajánlatnak.)
4k videó, képstabilizátor, elektromágneses zár, teljes elektronikus zár, időjárás álló szigetelés, forgatható LCD, OLED kereső, 6 fizikai +5 virtuális programozható gomb, stb.
Olympus M.Zuiko Digital ED 40-150mm f/2.8 Pro. Korrekt használt állapot, hibátlan működés. Lencsék tiszták, tökéletesek, a tubuson a zoomgyűrűnél és az élességállító gyűrűnél miliméteres,kis fémes kopások. Sapkák eredetiek, viszont az eredeti napellenző nincs meg. (Újonnan pótolni igen költséges 20e-s tétel. Az árat ennek és az állapotnak megfelelően igyekeztem megszabni. (150e értékbek Olympus 75 1,8-st beszámítok. s.n.: 236-270
250e
Olympus 12-40 2,8 pro. Használt állapot, hibátlan lencsék és működés. Napelenzős nagyobb, tubuson néhány kisebb, miliméteres fémes kopások. S.n. 225 156 (Olympus 45 1,8-at 45e forintért beszámítok)
145e Elkelt
Eladó, egy 2020 júniusában, Magyarországon, Kit részeként vásárolt, két alkalommal használt Olympus M.Zuiko 14-150mm f/4.0-5.6 II objektív. (SN:AC7A2204x)
Eladó, egy 2020 júniusában, Magyarországon, Kit részeként vásárolt, két alkalommal használt Olympus M.Zuiko 14-150mm f/4.0-5.6 II objektív. (SN:AC7A2204x)
Újszerű. 2018. decemberi, hazai vásárlású (számla mellékelve), ennek megfelelően a 24 hónap gari 2020.12. hónapban járt le. Gyári dobozában, minden gyári tartozékkal: töltő, vállszíj, vázsapka, CD, használati utasítás. S/N: WG8HC0078**
Ár: 72.000 Ft
Átvehető: BP - Tatabánya útvonalon és vonzáskörzetükben. (csizsek.adam@gmail.com)
Megkímélt állapotban eladó, papírjaival, dobozával és tartozékaival. Tartalék akksit adok hozzá.A gép tökéletesen működik. Fotoplus vásárlás de a garancia már lejárt. Rendszer váltás miatt eladó. 2021.02.27-én teljes tisztításon esett át a gép, beleértve a szenzort is! Olympus 45 1.8 40e Panasonic 25 1.7 20e Panasonic 14 2.5 20e objektívekkel együtt eladó.
Eladó egy Panasonic 14-140 II f3.5-5.6 power o.i.s objektív. Sn: BR3SA01071* Doboz, garancia, papír nincs. Első-hátsó sapka, napellenző, cpl szűrő jár hozzá. Por, gomba, karc, kopás és sérülésmentes, újszerű állapot.
Ár: 100 000 huf
Esetleg csere Panasonic TZ100-ra. Lehetőleg magyar menüvel rendelkezőre.
(*************)
Továbbá van még:
LensPen készlet + körtepumpa. Ár: 5 000 huf Gorilla pod- eredeti, nem a kínai vacak. Ár 5 000 huf Kemény tok. Elfér benne a váz+kitobi és pár apróság, övre fűzhető, sosem használt. Ár: 5 000 huf Ezeket postázom is illetve kérhető a vázhoz is.
Személyes átvétel előnyben Miskolcon vagy rókaposta(+1 000 huf)
GH5S - Engem szuperül kiszolgált ez a kamera, alapból van rajta V-logL , dual native ISO-jával sokkal használhatóbb változó fényviszonyok között, mint a GH5 . Serial: WH8SC00103x
MOVCAM cage kit a kamerához, top handle-lel és baseplate-el, 2 db movcam 15mm rúddal. HDMI lock is jár hozzá. Könnyű (magnézium!), ergonómikus cage, nekem szuperül bevált, párral jobb kategória, mint a smallrig. Új ára 300$.
8 db akksi a kamerához, ebből 2 panasonic, többi utángyártott. 1 db dupla töltő az akksikhoz, az nincs a képen. Egy DC és egy D-TAP dummy battery is van a kamerához, azok sincsenek a képen de mellékelem őket.
Viltrox EF - M43 optika nélküli de elektronikus adapter - ez átviszi a blende infót és talán típustól függően még a fókuszt is de erre nem vennék mérget.
Így összesen a fentiekért szeretnék 450000 Ft-ot
Panasonic 12-35 2.8 OIS optika , beütődéssel az alján, nem tapasztaltam az évek alatt emiatt hibát. - Serial : XT2HD00217x Hoya ND8 szűrő az optikához - ez már nem mai darab, a képbe nem zavar bele de van rajta 1-2 karc
Az optika és a szűrő ára pedig 150000 Ft
Budapesti átvétellel (nekem Buda és a belső pesti kerületek vannak közel, de kitaláljuk), kp - email a profilomban
Eladó! 14-42 h-ps14042 G VARIO X f 3,5-5,6 Power zoom. Az irányár legyen mondjuk 70000 ft serial:hn2be0107**
Van egy eladó 4/3-ról micro4/3-ra való autofókuszos adapter. Kínai. G7 vázzal nem szeretik egymást, Többet is kipróbáltam, csak viltrox vagy a commlite dolgozik jól együtt a vázaimmal. Szóval nekem haszontalan. Másnak jó lehet 7000 ft+posta ellenében.
Eladó sorba került egy gyönyörű rajzolató Olympus M.Zuiko 45mm F1.8 mFT - mikro 4/3 - m4/3 portré objektív.
Ahol kell ott éles, ahol meg nem, ott nagyon szép bokeht tud, én leginkább beltéri termékfotózásra használtam.
Használt, de szép állapotú, a burkolaton vannak kisebb használati nyomok (sokan hibátlan, karcmentesként hirdetik az ilyen állapotú objektívet, ahogy az előző tulaj is). A gyűrűje fizikailag nem akad, viszont előfordul, hogy játszani kell vele egy kicsit ahhoz, hogy beálljon a megfelelő fókusz, ezért leginkább olyanoknak ajánlom, akik elsősorban autófókusszal használnák. Én manuális és autófókusszal egyaránt használtam.
Első és hatsó kupakkal adom. Igény esetén +10000Ft-ért vihető mellé Meike makró közgyűrűsor, dobozában első és hátső kupakkal - teljesen automatikus, fém csatlakozós, kíváncsiságból vettem, hogy mit tud a 45+közgyűrűsor a 60mm makró ellen, de csak egy 5 perces próba erejéig volt vázon.
CSERE/BESZÁMÍTÁS nem érdekel!
Személyesen elsősorban Budapest 2. kerület Mammut és Budagyöngye környéke, de Budapesten belül valamennyire rugalmas vagyok, gyakran járok Szekszárd/Pécs felé is, illetve csomagküldés is megoldható!