Keresés

Részletes keresés

Pista0 Creative Commons License 2012.09.02 0 0 5523

Ja, és még valami. Otthonról nem is nagyon fog menni a dolog. Én úgy tapasztaltam 4,5 hónap álláskeresés alatt hogy jobban szeretnek telefonálni mint e-mail-ezni, ehhez viszont célszerű itt lenni és egy francia telefonszámmal rendelkezni.

Előzmény: Pista0 (5522)
Pista0 Creative Commons License 2012.09.02 0 0 5522

1. lehetőség: Waberer's. Mindig van felvétel, szoktam látni itt is a kamionjaikat.

2. lehetőség: http://www.jobtransport.com/

+1: Egyéb állásportálok: indeed.fr, qapa.fr, ojectifemploi.fr.

Előzmény: Pazso74 (5517)
*építészmérnök** Creative Commons License 2012.09.02 0 0 5521

3 db ajánlat.

Az utolsó 2.000 Eurót kínál, ami több mint sok franciaországban dolgoz magyaré.

*építészmérnök** Creative Commons License 2012.09.02 0 0 5520

Sofőröket keresünk Hamburgba, Németországba teljesen bejelentett munkára.

Német nyelv társalgási szintű ismerete elengedhetetlen.

Érdeklődni 19 és 22 óra között csak telefonon, e-mailek nem kerülnek megválaszolásra.

0049 173 846 9982

Légifuvar-szállítmányozással foglalkozó, 20 éves múlttal rendelkező, magyar-francia érdekeltségű logisztikai cég keres munkatársakat Air Cargo (légiáru-fuvarozás) ágazatába az alábbi pozícióba:

Nemzetközi Gépkocsivezető 

Elvárások:      
•    alapfokú végzettség  
•    „C” és „E” kategóriás jogosítvány   
•    érvényes küldeménydarabos ADR vizsga
•    nemzetközi gyakorlat

Munkavégzés helye: Külföld

Munkaidő: Teljes munkaidő

Jelentkezés: 
Fényképes önéletrajzzal az alábbi elérhetőségek egyikén:

hr@prevost.hu
Tel: +36 30 856 1103
Prevost Hungária Kft.
Károly király út 145
2040 Budaörs
http://www.prevost.hu

Álláshirdetés címe:

Lkw Fahrer gesucht

Szakma:

Fahrer

Iparág:

Szállítmányozás, logisztika

Munkavégzés helye: Magyarország Külföld Minimális iskolai végzettség:

8 általános

Idegen nyelvtudás:

Német

Nyelvtudás szintje:

Középfok

Munkatapasztalat:

1-2 év

Foglalkoztatás módja:

Alkalmazott

Jogosítvány: B, CE, E Járművezetéssel kapcsolatos szakképesítések: ADR - veszélyes áruszállító Jelentkezés módja:

Telefonon

Telefonszáma:

004917639238493

bipeti2 Creative Commons License 2012.09.02 0 0 5519

Mindketten éjjeli baglyok vagyunk, csak ez volt a szerencsém. ;)

Előzmény: Juditclara (5518)
Juditclara Creative Commons License 2012.09.02 0 0 5518

Gratulàlok Peter, szeretem a talàlékony embereket ;-)

Pazso74 Creative Commons License 2012.09.02 0 0 5517

Sziasztok! A segítségeteket kérném,sajnos bebuktam egy francia állást,biztosnak tűnt, mindent tudtam már, csak a dátumra vártam és ekkor sírí csend. Az sem,hogy bocs nem,semmi ok. Ez van. Na de mindenképp szeretnék találni egy állást Franciaországban, mégpedig c+e (kamionos) kategóriában. Gyerekek,ha valaki ismer,tud ilyen szállitmányozással foglalkozó céget, kérem írja meg nekem a címet vagy e-mail-t, telefonszámot.,vagy cég nevét(ha kell kideritem én az elérhetőséget) Srácok,fontos lenne sajnos megvagyok FŐVE. Keresek-kutatok,de itthonról nehéz,és nincsenek használható infók. KÖSZÖNÖM,HOGY ELOLVASTAD,SZÉP NAPOT NEKETEK!

Juditclara Creative Commons License 2012.09.02 0 0 5516

jut eszembe ily késoi oràn,tud vki  Menton-Nice kozott vagy kornyeken tanciskolat, ahol ir (esetleg amerikai) sztepptancot oktatnak?

haldoklom tànc nélkul... 

bipeti2 Creative Commons License 2012.09.02 0 0 5515

Mókás veletek a csevej. :)

Nem "kell" válaszolnod Judit, sem gondolkodási időt kérned, sőt, ha ilyen "foghúzós", akkor egyáltalán nem szükséges emiles kapcsolatba sem lépnünk...

Kérésedre szívesen dobnék e-mailt, de mivel a tiéd nem publikus, ezért sajna nem tudok. :)

Előzmény: Juditclara (5513)
Juditclara Creative Commons License 2012.09.02 0 0 5514

vagy ez... okés, tudom, nem studio minoség, de becsukom  a szemem es ... szeretem a  luktetését...

Juditclara Creative Commons License 2012.09.02 0 0 5513

szia; rég nem làtott ... Robbolito; alis védoangyal ;-) 

koszonom, hogy féltesz :-)  hogy olykor olykor :-( de megjelensz itt és nem hagysz figyelmen kivul

most és itt kell vàlaszolnom, hogy mit gondolok arrol? kérnék egy kis gondolkodàsi idot , esetleg még tobb " instrukciot"; ha lehet...

de pàr dolog eszembe jutott, pl ez: 

és te mit gondolsz errol? ha nem akarod ama 3-5 ember "fule hallatàra", akkor dobj egy e-mailt ;-)

à bientôt

Előzmény: Törölt nick (5506)
Szőke kalauznő Creative Commons License 2012.09.01 0 0 5512

Köszönöm, a srác igen jól beszél mindenféle nyelven. Már évek óta kinn dolgozik, lehet, hogy a munkáltatója nem akarja bejelenteni? Szőlészet. Na, de ez már az ő dolga. Szép napot!

Előzmény: pannaszofi (5511)
pannaszofi Creative Commons License 2012.09.01 0 0 5511

Szia,

itt kicsit másképpen működik a biztosítás. Amennyiben hivatalosan munkaszerződése van, akkor a munkáltató kötelessége intézni a carte vitale-t, amivel tud menni az orvoshoz. Ha nincs hivatalos munkája akkor itt sztem nehéz ezt intézni, de talán régebb óta itt élő forumozó lehet tud Neked erre válaszolni. Az adót is intézheti a munkáltató, de készíthetsz önállóan adóbevallást is. Ezt ha van a barátodnak munkáltatója ők segítenek! Van egy elég jó oldal igaz francia, angol, német és spanyol nyelven, de minden információ fent van rajta. http://www.service-public.fr/

Én is sok infót szereztem innen! Elég jó a keresője, ha beírod mire vagy kíváncsi a megfelelő oldalra irányít!

Sok sikert!

Előzmény: Szőke kalauznő (5510)
Szőke kalauznő Creative Commons License 2012.09.01 0 0 5510

Sziasztok! Csak egy gyors kérdés: egy ismerősöm dolgozik Fr.o-ban de még nincs biztosítása. Hol tud francia TAJ számot kapni és ha nem teszi mik lehetnek a következmények? Itt Angliában pár nap alatt lehet kapni időpontot a megfelelő hivatalba és egy formanyomtatványt kell kitölteni aztán ellenőrzik az útlevelet és kész. Ezzel van eü biztosítás és az adó is el van intézve. Gondolom ott is hasonló. Köszi a figyelmet!

pannaszofi Creative Commons License 2012.09.01 0 0 5509

Szia,

örülök, hogy élnek itt a környéken magyarok! Nekünk vagyis a lányoknak szept 4.-én kezdődik az ovi, még egy pár napra szükségem van, de valamikor ha Nektek is jó találkozhatunk. Mi kocsi nélkül vagyunk egyenlőre de vonattal sok helyre el tudunk jutni. Na meg jó lenne ha a gyerekeket is össze tudnánk hozni:-) Ha Neked jó írj a mail címemre és küld telefonszámot akkor egyszerűbben fel tudjuk venni a kapcsolatot.

Örülök Nektek tényleg!

Előzmény: marica8 (5508)
marica8 Creative Commons License 2012.08.31 0 0 5508

Szia Pannaszofi,

Mariann vagyok, kb 15km-re elek libourne-tol. Ferjem francia, van egy 4 es fel eves kislanyunk.  Nagyon szivesen talalkozok magyar honfitarsakkal, ha van kedved osszefutni irj, es osszehozunk egy rendez-vous-t!

Előzmény: pannaszofi (5429)
bipeti2 Creative Commons License 2012.08.31 0 0 5507

Robbolitonak igaza van! E-mailt küldeni nem tud senki anélkül, hogy a címét ne lássa a címzett! (ha csak nincs kamu cím erre...)
A kétkedésed megértem, de komolyan azt gondolod, hogy spamozásra (vagy bármi egyébre) szeretnék e-mail címeket szerezni egy olyan topic-ban, amit naponta kb. 3-5 ember olvas, a Franciaországban élő magyarok között? :O
Akárhogy is gondolod, a kérésem még fennáll: Fr.o-ban élő magyarul tudó ember e-mail-jét várom, mert kis segítségre volna szükségem...

Üdv.,

Péter

Előzmény: Törölt nick (5506)
Törölt nick Creative Commons License 2012.08.31 0 0 5506

Szia Judit,

Igazad van. Mint "nya-nya" stílus, nincs jobb ! :D

De mit gondolsz erről? http://www.youtube.com/watch?v=Ik-RsDGPI5Y

PS: Úgy általában, ha valakinek "dobsz" egy emailt, az annyi, mintha megadnád neki a címed !

Ciao

Előzmény: Juditclara (5504)
bipeti2 Creative Commons License 2012.08.31 0 0 5505

Semmi gond. :)

A kérésem bár nem nagy dolog, személyes jellegű, nyilvánosan nem szeretném kitenni a fórumra, ezért is írtam az e-mail-es megkeresést. Az emilem publikus.

Előzmény: Juditclara (5504)
Juditclara Creative Commons License 2012.08.31 0 0 5504

koszi; de be kell valljam, ez a verzio nem igazan nyerte el a tetszesemet (jajj, hogy en milyen udvarias vagyok... nem tetszett, no, bocsanat); de semmi baj, elvegre nem ismerjuk egymast, es egymas izleset.

a noi kivancsisagtol hajtva en megkerdezem: mirol van szo?

Előzmény: bipeti2 (5503)
bipeti2 Creative Commons License 2012.08.29 0 0 5503

Kedves Juditclara (és többiek is), talán ez is tetszeni fog:

Ugyanitt apró segítséget szeretnék kérni Franciaországban lakó magyar személytől, akinek van kis ideje, kérem, dobjon rám egy e-mailt.

Előzmény: Juditclara (5124)
Budai Irsai Olivér Creative Commons License 2012.08.29 0 0 5502

Budai kolléga, Te elolvasod a hsz.-edet mielott elkuldod? Tedd meg! 

Előzmény: Törölt nick (5487)
Pista0 Creative Commons License 2012.08.28 0 0 5501

Nem lehet szerkeszteni, úgyhogy ide írom a Magyarorszára irányuló tarifákat:

29c/min vers un mobile

9c/min vers un fixe

15cSMS

15ccoût de connexion

Előzmény: Pista0 (5500)
Pista0 Creative Commons License 2012.08.28 0 0 5500

Lebara-nal van valami, de már nem emlékszek. Talán ingyen SMS Lebara-sok között...

Megtaláltam:

Tarifs nationaux

Autre mobile français 15c

Lebara à Lebara (sur chaque recharge) GRATUIT

Appels vers un fixe 15c

SMS national 10c

Lebara à Lebara SMS (sur chaque recharge) GRATUIT

Répondeur(2345) 15c

Service client (2323): temps d’attente gratuit, coût de connexion €0,20 GRATUIT

Rechargement et consultation du crédit (2323)  GRATUIT

Appels d'urgence (112, 115, 119) GRATUIT

coût de connexion 15c

Szóval a hívás is és az SMS is.

Előzmény: omegaV6 (5486)
Juditclara Creative Commons License 2012.08.28 0 0 5499

végre egy vállalkozó szellem :-) üdv 

jó látni, olvasni, hogy vki gondolkodik, szeretne létrehozni vmit, nem feltétlenül alkalmazotti sorsban látja  a jövőt. (na nem mintha azzal bajom lenne, nekem is volt benne részem, de  amikor vki már volt a maga ura, akkor nehéz újra alkalmazotti igába állni)

én is hasonló cipőben járok, épp próbálok utána járni, hogy mihez milyen engedélyek, papírok kellenek, mert Unió ide vagy oda,  nem minden magyar (pl.) engedély "kompatibilis" a franciával.

de sajna ez nem egyszerű, mert sokszor azt is nehéz kideríteni, hogy pl. itt mi minek felel meg, arról nem is beszélve, hogy ezen a téren már bizony szükséges a komolyabb nyelvtudás. na meg hát magyarként francia fejjel gondolkodni.... hogy ők valóban mire is vevők... arra is milyen formában... azt hiszem millió és egy kérdés merül fel, minden kérdés hoz egy újat, de ... HAJRÁ MINDENT BELE, kitartás!!! és talán még egymás segítségére lehetünk tapasztalatainkkal.

Előzmény: Sanyi& (5498)
Sanyi& Creative Commons License 2012.08.27 0 0 5498

Nem találmányról, hanem egy viszonylag egyszerű kis vállalkozásról....Nem nagy dolog, de én látok benne fantáziát az itteni tapasztalataim alapján...

Köszi a hozzáálást...

Előzmény: Nichinyo (5497)
Nichinyo Creative Commons License 2012.08.27 0 0 5497

Valamilyen talàlmànyodròl lenne szò ? En sajnos nem tudok segiteni ilyen téren, csak arra hivnàm föl a figyelmed, hogy ne add el akàrkinek potom àron ! Sok magyar csinàlta màr ezt (tùlélés miatt), aztàn a màsik pedig meggazdagodott a dolgon. :(

Előzmény: Sanyi& (5494)
Nichinyo Creative Commons License 2012.08.27 0 0 5496

Ùgy làtszik szerencsés karmàval születtél Billy! :)

En hosszù éveken keresztül kb. 1200 €-bòl éltem ötödmagammal. S ez legalàbb biztos volt. Mert voltak ennél rosszabb évek is! :)

Előzmény: Törölt nick (5492)
Nichinyo Creative Commons License 2012.08.27 0 0 5495

Akar a fene itt élni! De az ember nem teheti mindig azt amit akar. Ez van. Most. De nem marad igy örökké.

Előzmény: Törölt nick (5491)
Sanyi& Creative Commons License 2012.08.27 0 0 5494

Sziasztok!

Ismer-e valaki olyan céget vagy magánszemélyt, aki hivatalos dolgokba tudna nekem érdeklődni itt Franciaországban??? Jó pár hónapja kint élek Cannes városában, s pár ötletemnek szeretnék utánajárni hivatalos szerveknél....

Aki tud nekem esetleg segíteni, én úgy gondolom viszont hálás tudnék/akarnék Neki lenni valamilyen formába.....

Előre is köszönöm pozitív hozzáálásotokat....

Sanyi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!