Ja, és még valami. Otthonról nem is nagyon fog menni a dolog. Én úgy tapasztaltam 4,5 hónap álláskeresés alatt hogy jobban szeretnek telefonálni mint e-mail-ezni, ehhez viszont célszerű itt lenni és egy francia telefonszámmal rendelkezni.
Sofőröket keresünk Hamburgba, Németországba teljesen bejelentett munkára.
Német nyelv társalgási szintű ismerete elengedhetetlen.
Érdeklődni 19 és 22 óra között csak telefonon, e-mailek nem kerülnek megválaszolásra.
0049 173 846 9982
Légifuvar-szállítmányozással foglalkozó, 20 éves múlttal rendelkező, magyar-francia érdekeltségű logisztikai cég keres munkatársakat Air Cargo (légiáru-fuvarozás) ágazatába az alábbi pozícióba:
Nemzetközi Gépkocsivezető
Elvárások: • alapfokú végzettség • „C” és „E” kategóriás jogosítvány • érvényes küldeménydarabos ADR vizsga • nemzetközi gyakorlat
Munkavégzés helye: Külföld
Munkaidő: Teljes munkaidő
Jelentkezés: Fényképes önéletrajzzal az alábbi elérhetőségek egyikén:
hr@prevost.hu Tel: +36 30 856 1103 Prevost Hungária Kft. Károly király út 145 2040 Budaörs http://www.prevost.hu
Álláshirdetés címe:
Lkw Fahrer gesucht
Szakma:
Fahrer
Iparág:
Szállítmányozás, logisztika
Munkavégzés helye: MagyarországKülföld Minimális iskolai végzettség:
8 általános
Idegen nyelvtudás:
Német
Nyelvtudás szintje:
Középfok
Munkatapasztalat:
1-2 év
Foglalkoztatás módja:
Alkalmazott
Jogosítvány: B, CE, E Járművezetéssel kapcsolatos szakképesítések: ADR - veszélyes áruszállító Jelentkezés módja:
Sziasztok! A segítségeteket kérném,sajnos bebuktam egy francia állást,biztosnak tűnt, mindent tudtam már, csak a dátumra vártam és ekkor sírí csend. Az sem,hogy bocs nem,semmi ok. Ez van. Na de mindenképp szeretnék találni egy állást Franciaországban, mégpedig c+e (kamionos) kategóriában. Gyerekek,ha valaki ismer,tud ilyen szállitmányozással foglalkozó céget, kérem írja meg nekem a címet vagy e-mail-t, telefonszámot.,vagy cég nevét(ha kell kideritem én az elérhetőséget) Srácok,fontos lenne sajnos megvagyok FŐVE. Keresek-kutatok,de itthonról nehéz,és nincsenek használható infók. KÖSZÖNÖM,HOGY ELOLVASTAD,SZÉP NAPOT NEKETEK!
Köszönöm, a srác igen jól beszél mindenféle nyelven. Már évek óta kinn dolgozik, lehet, hogy a munkáltatója nem akarja bejelenteni? Szőlészet. Na, de ez már az ő dolga. Szép napot!
itt kicsit másképpen működik a biztosítás. Amennyiben hivatalosan munkaszerződése van, akkor a munkáltató kötelessége intézni a carte vitale-t, amivel tud menni az orvoshoz. Ha nincs hivatalos munkája akkor itt sztem nehéz ezt intézni, de talán régebb óta itt élő forumozó lehet tud Neked erre válaszolni. Az adót is intézheti a munkáltató, de készíthetsz önállóan adóbevallást is. Ezt ha van a barátodnak munkáltatója ők segítenek! Van egy elég jó oldal igaz francia, angol, német és spanyol nyelven, de minden információ fent van rajta. http://www.service-public.fr/
Én is sok infót szereztem innen! Elég jó a keresője, ha beírod mire vagy kíváncsi a megfelelő oldalra irányít!
Sziasztok! Csak egy gyors kérdés: egy ismerősöm dolgozik Fr.o-ban de még nincs biztosítása. Hol tud francia TAJ számot kapni és ha nem teszi mik lehetnek a következmények? Itt Angliában pár nap alatt lehet kapni időpontot a megfelelő hivatalba és egy formanyomtatványt kell kitölteni aztán ellenőrzik az útlevelet és kész. Ezzel van eü biztosítás és az adó is el van intézve. Gondolom ott is hasonló. Köszi a figyelmet!
örülök, hogy élnek itt a környéken magyarok! Nekünk vagyis a lányoknak szept 4.-én kezdődik az ovi, még egy pár napra szükségem van, de valamikor ha Nektek is jó találkozhatunk. Mi kocsi nélkül vagyunk egyenlőre de vonattal sok helyre el tudunk jutni. Na meg jó lenne ha a gyerekeket is össze tudnánk hozni:-) Ha Neked jó írj a mail címemre és küld telefonszámot akkor egyszerűbben fel tudjuk venni a kapcsolatot.
Mariann vagyok, kb 15km-re elek libourne-tol. Ferjem francia, van egy 4 es fel eves kislanyunk. Nagyon szivesen talalkozok magyar honfitarsakkal, ha van kedved osszefutni irj, es osszehozunk egy rendez-vous-t!
Robbolitonak igaza van! E-mailt küldeni nem tud senki anélkül, hogy a címét ne lássa a címzett! (ha csak nincs kamu cím erre...) A kétkedésed megértem, de komolyan azt gondolod, hogy spamozásra (vagy bármi egyébre) szeretnék e-mail címeket szerezni egy olyan topic-ban, amit naponta kb. 3-5 ember olvas, a Franciaországban élő magyarok között? :O Akárhogy is gondolod, a kérésem még fennáll: Fr.o-ban élő magyarul tudó ember e-mail-jét várom, mert kis segítségre volna szükségem...
A kérésem bár nem nagy dolog, személyes jellegű, nyilvánosan nem szeretném kitenni a fórumra, ezért is írtam az e-mail-es megkeresést. Az emilem publikus.
koszi; de be kell valljam, ez a verzio nem igazan nyerte el a tetszesemet (jajj, hogy en milyen udvarias vagyok... nem tetszett, no, bocsanat); de semmi baj, elvegre nem ismerjuk egymast, es egymas izleset.
a noi kivancsisagtol hajtva en megkerdezem: mirol van szo?
jó látni, olvasni, hogy vki gondolkodik, szeretne létrehozni vmit, nem feltétlenül alkalmazotti sorsban látja a jövőt. (na nem mintha azzal bajom lenne, nekem is volt benne részem, de amikor vki már volt a maga ura, akkor nehéz újra alkalmazotti igába állni)
én is hasonló cipőben járok, épp próbálok utána járni, hogy mihez milyen engedélyek, papírok kellenek, mert Unió ide vagy oda, nem minden magyar (pl.) engedély "kompatibilis" a franciával.
de sajna ez nem egyszerű, mert sokszor azt is nehéz kideríteni, hogy pl. itt mi minek felel meg, arról nem is beszélve, hogy ezen a téren már bizony szükséges a komolyabb nyelvtudás. na meg hát magyarként francia fejjel gondolkodni.... hogy ők valóban mire is vevők... arra is milyen formában... azt hiszem millió és egy kérdés merül fel, minden kérdés hoz egy újat, de ... HAJRÁ MINDENT BELE, kitartás!!! és talán még egymás segítségére lehetünk tapasztalatainkkal.
Valamilyen talàlmànyodròl lenne szò ? En sajnos nem tudok segiteni ilyen téren, csak arra hivnàm föl a figyelmed, hogy ne add el akàrkinek potom àron ! Sok magyar csinàlta màr ezt (tùlélés miatt), aztàn a màsik pedig meggazdagodott a dolgon. :(
Ismer-e valaki olyan céget vagy magánszemélyt, aki hivatalos dolgokba tudna nekem érdeklődni itt Franciaországban??? Jó pár hónapja kint élek Cannes városában, s pár ötletemnek szeretnék utánajárni hivatalos szerveknél....
Aki tud nekem esetleg segíteni, én úgy gondolom viszont hálás tudnék/akarnék Neki lenni valamilyen formába.....