Valamikor kb. 1 hónapja azt hallottam, hogy ha Fofo marad akkor Luka elmegy. Erre gondoltam.
A hírek ma frissültek nálam, ma azt hallottam, hogy olyan "fantasztikus" ajánlatot kapott, hogy azért nem marad, bár azt is csiripelik a madarak, hogy Fofesznek is megköszönték a munkáját. Persze, hogy mi igaz ebből azt nem tudom.
amennyiben nincs klikkesedés, széthúzás magyar és idegenjátekosok között meglátjuk Fofó mit hoz ki jövőre. Pár délszláv kell, Fofo is szot ért velük jobban.
Sajnos nem tudjuk hányadán állunk Fofóval. Eszméletlen kusza szezonunk volt. Covid,amcsi játékosok problémája,aztán a legvégén,mikor talán megmutathatta volna,akkor jöttek a sérülések. Kíváncsi lettem volna,talán reálisabb lett volna a kép.
Köszönöm, hogy van aki érti mit írtam. Azon akadtam ki, hogy 2 csapat fórumába írta be, hogy milyen szar edzőjük van, úgy, hogy Potocnik eddig az egy szem fehérvári meccsen meccselte le csúnyán Forrayt, Okornnal meg fontos szituban (döntő) 2:3. ( még ha a mai legkevésbé Okornon múlt :) )
Közben a döntőben a negyedik negyedben Benczurék megrázták magukat, egészen elképesztően szánalmas fújást rittyentettek a hisztikirályoknak. Gyakorlatilag a Falco azt vert szarrá akit akart, ellenben szinte teljes érinthetetlenséget élveztek a másik oldalon. Soha nem gondoltam volna, hogy az Olajnak őszintén tudok majd szurkolni :)
Szerintem nem azt írta, hogy ő elégedett Forrayval, hanem, hogy te a saját edződdel is lehetnél annyira kritikus, mint másokéval. Persze, mindig az a legnehezebb. :)
Hihetetlen milyen magas lovon vagy :D A Falco topicban Okornt szar edzőzöd le, itt Forrayt. A kupa döntőt már megnyerte az egyik Gasper, és nem a tietek. A bajnoki címet meg még szintén nem Potocnik húzta be.
Minden szavaddal egyetértek, ha Davis marad 1 amerikait és 2 európait próbálnék meg a megfelelő posztokra hozni, akikhez jöhet januárban az 5. bárhonnan - csak a hiányposztra jöjjön. :)
Szerintem a Szolnok, de a Falco vagy a Szeged példája is azt mutatja, hogy milyen fontos és jó, ha nem csak amerikaiak vannak légiósként egy csapatban. Persze olyan jó karakterek, mint Subotic kellenek, és akkor remekül építhető megfelelő hierarchia, tapasztalat és többféle iskola alapjain.
Egyértelmű, hogy nekünk is erre kellene törekedni. Vojvodával olyan extránk van, amilyen amúgy pl az Olajnak nincs, van jó fiatalunk is, ha Davis maradna, az extra amcsi is meglenne. Persze tudom, mindjátt előkerül az edző kérdése, persze, hogy kell a jó edző. Remélem, Fofó, ha marad, fel tud építeni egy ilyen csapatot, tud választani jó légióst. De zárójelbe: Potocnik megítélése sem volt korábban ilyen egyértelműen pozitív és akkor még finom voltam. Elég régebbi körmendi, de olykor akár szezonbeli szolnoki véleményeket olvasni. Szóval, nem érdemes túlmisztifikálni a szimpátia kérdést.
Igen, jó edzővel sikerült egy jó és fehérvári szemmel sem ellenszenves csapatot építeni. Nálam Warner nem mindig ugorja meg a magasra helyezett lécet, de remélem ti emelitek fel a kupát a döntő végén.
Vojvoda már nem csak a pályára koncentrált, amikor csapatot választott. Szerintem ezért egy játékos sem szidható, a szolnokiak normálisabb fele ezt inkább előbb mint utóbb belátta.
Igen...ő alapvetően dunántúli gyerek én is úgy gondolom marad az Albában már nem nagyon fog változtatni.Először sajnáltuk nagyon mikor nem az Olajhoz jött vissza,nem volt más választás új csapatot kellett építenünk.Amint látszik elég jól sikerült.