Jó napot kívánok!Budapesten élő,32 éves,megbízható,dolgozni akaró nö vagyok lakás takarítást,kerti munkát vállalok!Hétfőtől péntekig 8-16 óráig,mivel van egy 3 éves kislányom!Nagyon szeretek takarítani,káros szenvedélyektől mentes!Ha felkeltettem érdeklődését kérem írjon emailt a melania82@freemail.hu vagy hívjon bizalommal:06705412240!KÖSZÖNÖM!
Jó napot kívánok!Budapesten élő,32 éves,megbízható,dolgozni akaró hölgy vagyok lakás takarítást,kerti munkát vállalok!Hétfőtől péntekig 8-16 óráig,mivel van egy 3 éves kislányom!Nagyon szeretek takarítani,káros szenvedélyektől mentes!Ha felkeltettem érdeklődését kérem írjon emailt a melania82@freemail.hu vagy hívjon bizalommal:06705412240!KÖSZÖNÖM!
Középkorú, nemdohányzó, rendszerető, környezetére és önmagára igényes nő vagyok. Heti vagy kétheti rendszerességgel vállalok takarítást, vasalást pároknál, családoknál vagy egyedülálló nőknél Budapesten. (Elsősorban 90nm vagy annál nagyobb lakásban.)
Igyekszem másoknál is legalább úgy takarítani, mint saját otthonomban. Számomra fontos, hogy elégedett legyen a munkámmal, hiszen ez a hosszútávú, jó kapcsolat titka. Bátran írjon listát, hogy Önnek mi a fontos vagy hagyjon reggel egy üzenetet az asztalon, hogy aznap mire figyeljek oda különösen (netán vendégeket vár estére).
Kérem írja meg pár mondatban, hogy mire lenne szüksége, a lakás/ház méretét, a hozzávetőleges címet, hogy kiszámolhassam az utazási időt és bármi mást, amit fontosnak érez.
Már nem tudok több munkát vállalni, és sajnos eddig törölni sem sikerült korábbi hirdetéseimet, mivel az index nem reagál a levelemre, és nem tudom, hogy milyen módon próbálhatnám töröltetni.
Fóton, családi házba keresünk megbízható, referenciával rendelkező, fiatal/os takarítónőt heti 1 alkalomra; egy olyan hölgy személyében, aki munkájára igényes, gyors, alapos és önálló. Előnyt jelent, ha fóti vagy Fót környéki lakos. Feladatok: takarítás, vasalás.
Fényképes bemutatkozó levelet várunk a következő e-mail címre: b.kiren@gmail.com
Megbízható, gyakorlott takarítónőt keresek 21. kerületi új építésű lakóparki lakásunkba (82 nm) heti rendszereséggel. Feladatok takarítás, rendrakás, ablaktisztítás, virág locsolás. A napok megegyezés szerint, a legjobb lenne a kedd-csütörtök délelőtt.
Bemutatkozó levelet, önéletrajzot, referenciát a norcsel@freemail.hu email címre várom.
Bérezés, órabér formájában történik 800-1000 ft/ óra
32 éves korrekt megbízható precíz nő vagyok!Teljes körű takarítást saját igényeinek megfelelően és bevásárlást vállalok. Hétköznapokon du. 14 órától és hétvégén megbeszélés szerint!Referenciával rendelkezem, leinformálható vagyok!!Délelőttöket sajnos nem tudok vállalni max. csak hétvégén mert jelenleg két Drogéria üzletet takarítok napi rendszerességgel.
Minden lehetőséget örömmel fogadok legyen az állandó vagy alkalmi!
Ár megegyezés szerint!Előnyös kerületek;V,VI,VII,XIII,XIV,XV,XVI.