Na Club Wembley-s barátom, most érdeklődött nálam, hogy kell e idén nekem jegy... mivel nekem már van feltárom a nektek is a lehetőséget.
Akit érdekel a jegy az szóljon. ára 125+5 font meg a futár. jelenleg fogalmam sincs mennyi tud szerezni de tavaly volt dögivel.
Ja ha érdekel valakit van VIP is ami8-10-14-18-20 fős boxotokat jelent árúk 10-12 fonttól mennek szépen felfele. Egy két jegyet nem, csak boxot lehet venni. Itt aztán van mindenféle lulukuszi lakoma meg ami kell.
Lehet már tudjátok az edzőktől , lehet nem. De hétvégén nem leszek a meccsen , úgy érzem , hogy feleslegessé váltam kissé , mindenki sztárjátékos és nem tiszteljük egymást. Teljesen ugy viselkednek egyesek a csapatban , mint amiért eljöttem a Debrecentől. Hétvégén átadom a lehetöséget Marcinak , hogy megmutassa mit tud, és ha nem lesz számottevő különbség köztünk , akár kicsivel jobb vagy kicsivel rosszabb , akkor én befejeztem pályafutásom. Elfáradtam. Belefáradtam , hogy kevés az amit adok. Tul sokba kerül nekem az , hogy a társaim félidöben ha inni akarok azzal méltassanak , hogy "Te minek iszol , mibe fáradtál el ?" Neharagudjatok de nekem ehhez nincs kedvem. Úgyhogy nem akarlak titeket cserben hagyni. Ha szükség lesz rám veletek vagyok , de mint aktiv jatekos befejeztem. Köszi a támogatást azoktól akiknek sokat köszönhetek. Minden jót és sok szerencsét!
Szégyelje magát mindenki aki ma nem vett részt a videózáson! Nagyon sok olyan ember hiányzott akiknek lett volna mit elemezni a játékán. Ők meg is fogják kapni a magukét az Andrétól edzésen.
A Budapest Titans csapata hazai pályán fogadja az idén két bajnokságban is induló Cowboyokat. A helyszín a XVI.kerületi MLTC pálya(1165 Bp. Bökényföldi út 27.), ahol a Titánok az idei hazai mérkőzéseiket fogják játszani. Az időpont 2008. április 20. 15:00
Az MLTC pálya megközelítése:
BKV-val: Az Örs vezér terétől 276E autóbusszal a Hunyadvár utcánál kell leszállni, bemenni a Hunyadvár utcán jobbra, majd balra az első kapubejárón és az Erzsébet-ligetben végigmenni az MLTC pályáig
Autóval: A Kerepesi úton a városból kifelé haladjon egészen a Bökényföldi útig, ott jobbra kanyarodjon, és a Hunyadvár utcánál tovább hajtani, majd a második kapubejárón behajtani jobbra, ahol parkolási lehetőség is van
Bocsika de nem tudok ma edzésre menni , mert tegnap kikellett fizetnem a kötelezőmet , és nem maradt lovém holnapra , ugyhogy ma dolgozni fogok este , hogy holnap fel tudjak menni a meccsre. 11 körül már kint leszek a pályán , sajnalom de ez van.
fiyelem,eladó egy bike m-es sisak cowboys szinre fujva, matricázva 20 ezer. condor II 17-18 medium 2 csatos vállvédö.13 ezer.a felszerelések alig használtak az öcsémé volt.ha valakit érdekel edzésen szoljon.
hol találtál ilyen képeket? azok az oldalak ahol mondjuk voltak hasonlóak,mint pl www.gayworld.com, www.kétkukinakállavilág.hu és megpróbáltam letölteni a képet, azt az üzenetet kaptam, hogy csak legalább 3 éves aktív VIP tagságival, vagy több mint 40ezer giga homofilm letöltése után lehet csak leszedni a képeket. Látom ez neked megvan...