Keresés

Részletes keresés

Big black Creative Commons License 2009.07.30 0 0 1784
Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget a tenyészszemlével kapcsolatban!
-Lolly- Creative Commons License 2009.07.30 0 0 1783

És hogy bírta az első éjszakát?

Nálunk Léda nem akart a helyén maradni, az egyedüli hely, ahol nem nyüszített, az autó volt. :) Így oda vackoltunk be neki, 3 napot aludt ott, azután minden rendben volt a helyén is. Öcsi viszont már az első nap beilleszkedett, igaz őt 5 hónaposan hoztuk el, de semmi hiszti nem volt a mai napig. :)

Előzmény: nadyzs (1782)
nadyzs Creative Commons License 2009.07.30 0 0 1782
Még nem probáltam , de az aki itt volt nálam birta a kiképzést. Én vágom a cicák körmét minden héten, nagy sérülést nem okoznak. De inkább az volt a jellemző,hogy a nagy cicák elszaladtak mire a kutyi megmozdult.A kisebb cicám akit Hollandiából hoztam (ott volt vele kutya) na ö pofátlan volt szegény ebbel. Elvitte a csontját, beleevett a kajába, ment a kutya után és mint egy törzsörmester felügyelte szegény jószágot. Mikor a kutya szembefordult vele akkor meg mint egy köpködö vipera fújtatott. Minden ilyen vége az lett hogy a kismaci inkább játékra fogta. Az esetlen mozdulataivaljátékra hivta, mivel fujás lett a vége, igy a kutya , duhében vakkantott kettöt, majd mérgében leharapott egy rózsavirágot.
Előzmény: -Lolly- (1781)
-Lolly- Creative Commons License 2009.07.30 0 0 1781
Igen, gondoltam hogy Feketepanda fundid van, csak nem tudtam publikus-e. :) És a cicákkal megvannak? :)
Előzmény: nadyzs (1780)
nadyzs Creative Commons License 2009.07.30 0 0 1780

Én vittem el Fekete Panda Dad-jét.( mert jól megy a reklámos óriás cicámhoz)

Biztos teszek majd fel:-)))

Előzmény: -Lolly- (1779)
-Lolly- Creative Commons License 2009.07.29 0 0 1779
Gratulálok a csöppségedhez. :) Ha tudsz, majd teszel fel róla képet?
Előzmény: nadyzs (1778)
nadyzs Creative Commons License 2009.07.29 0 0 1778

Sziasztok.

Ma megkaptam életem első régóta vágyott kutyáját. A 4 órás utat szó nélkül türte. Itthon rögtön megtalálta a medencét. Ismerkedik a kerttel. Eddig még nem volt nyafi a tesok hiánya miatt, de hosszú még az éjszaka. A szomszédoknak szétosztottam a füldugókat.:-))) Játszottam vele, szerintem elfáradt. Csináltam neki a teraszon vackot. Én is belefeküdtem 1 órára. Ott feküdt mellettem, játszott. Bejöttem , csatangolt utánna , de már a vackába fekszik. Nálam a gyenge láncszem a kajáltatás lesz....Azt lesz nehéz betartani , hogy annyit kapjon amennyit kell kapnia és ne annyit, amennyit ö szeretne. De erős leszek holnaptól, ma még gyenge voltam:-)))

Előzmény: feketepanda (1777)
feketepanda Creative Commons License 2009.07.29 0 0 1777

Lebandázták, egy ellopta és elásta homokgödrükben...őrizte komoly ábrázattal...és a nyakoncsípett tolvaj:))
Előzmény: feketepanda (1776)
feketepanda Creative Commons License 2009.07.29 0 0 1776
zsófi:)

Stronghold!!
Tenyésszemlén nincs belépő, csak sok kutyus:) Csak kiállításon szednek belépőt.

pussza
Előzmény: Zsófi11 (1775)
Zsófi11 Creative Commons License 2009.07.29 0 0 1775

Nagy csibészek! Jó pár ottfelejtett garnitúra papucs ráment nálunk is.)) Haragudni nem lehet érte, amikor pont megfelelelő az anyaga, rugalmassága,... Nagyon tetszenek a kicsikéid, jól ott ragadtam tegnap a honlapodon!

Big black-Úgy gondolom, h sima belépő 1000 Ft alatt van.

Véleményetekre lennék kíváncsi: melyik bolhairtóra szavaztok. Nekünk a Frontline nem jön be. Tiguvont sajnos nem tudok beszerezni:(

Szép napot mindenkinek!:)

Előzmény: feketepanda (1774)
feketepanda Creative Commons License 2009.07.28 0 0 1774
Big black:)

Az oltási könyv szükséges, ha eljössz a szemlére kutyával! A hatósági állatorvos ellenőriztet/ellenőriztethet bejelentett állatszemlét.

pussza:)

...éjszakai papucslopás...

Előzmény: Big black (1768)
-Lolly- Creative Commons License 2009.07.28 0 0 1773
Nem is látszik a kutyus rendesen, és legoca minek kell még kutya? Van egy szabad láncod?
Előzmény: m regina (1765)
-Lolly- Creative Commons License 2009.07.28 0 0 1772

Léda most vedlik, ezért olyan, mintha sovány lenne. Figyeljük mennyit eszik, és megvan az az adag, ami eddig, jó az étvágya, vidám és mozgékony, csak nagyon soványnak látszik. Neki most nyúlánk a képe.

Öcsinek elég szép fundis feje van, csak a kép ezt nem igazán adja vissza.

KOrnél nagyon helyes a kutyusod a lavórban. :) Öcsi is mindig beleül. :D

Előzmény: kornél88 (1771)
kornél88 Creative Commons License 2009.07.28 0 0 1771

Sziasztok!

Olyat vettem észre a feltett képeken, hogy minden fundi más és más! Például: Egyik képen egyik kutyusnak hosszabb a pofija a másiknak rövidebb, egyiknek kevesebb szőr van a lábán másiknak több...? Ez a vérvonala miatt van a kutyusoknak? Genetika?

Elvittük tegnap fürdeni ismét a kutyusomat és nagyon meglepődtem! Mintha nem mert volna bejönni a mélyebb vízbe! Mindig csak addig jött amíg leért a lába!:( Egy kicsit úszkált csak, illetve folyamatosan (kb percenként) lerázta magáról a vizet, de a kisvízben kergette a labdát mert nem tudta megfogni:D és még vágtázott is a vízben:D vagyis ugrált:D. Nagyon aranyos volt csak hát nem úszott! Lehet h szokni kell a fürdést és a mélyebb vizet?

Big black Creative Commons License 2009.07.28 0 0 1770
Big black Creative Commons License 2009.07.28 0 0 1769
Kusztó galamb kergetés közben.
Big black Creative Commons License 2009.07.28 0 0 1768
Kedves feketepanda!
Nagyon szépen köszönöm az infokat!Nem "nevezzük" a kutyát.Családi program lesz a tenyészszemle,de visszük Kusztót is.:D Még sosem voltuk,meg ez közel van hozzánk.Ilyenkor van belépő?Ha igen akkor kb. mennyibe kerülnek?Kutyának kell vinni az oltási könyvét?Kérlek írd majd meg feketepanda!Köszönöm!
peacepc Creative Commons License 2009.07.28 0 0 1767
m regina= legoca. Legalább az emailcímedet változtasd meg.... A kutyákat pedig vedd le a láncról!
Előzmény: m regina (1765)
feketepanda Creative Commons License 2009.07.27 0 0 1766
Big Black:)

Bonyhádon a Művelődési házzal szemben, az emeletes házak mögötti füves területen lesz a szemle. Az út másik oldalán!
Tenyésszemle díj tagoknak 5000,-Ft, nem tagoknak ennek duplája.

pussza
Előzmény: Big black (1763)
m regina Creative Commons License 2009.07.27 0 0 1765
sziasztok!
először vagyok itt!
és van egy kutyusom ujfoundlandi !
és vennék egy másikat de nem tudom hogy fajta tiszta e amit meg vennék kérlek segítsetek! kaptam róla képeket amit meg vennék és mondjátok meg hogy keverék e vagy semm!
m regina Creative Commons License 2009.07.27 0 0 1764
sziasztok
Big black Creative Commons License 2009.07.27 0 0 1763
Üdv!
Remélem tudtok segíteni!Aug. 8. tenyésszemle lesz Bonyhádon.Hol tartják a szemlét,és kb. mennyi a belépők ára?Segítségeteket előre is köszönöm!
feketepanda Creative Commons License 2009.07.27 0 0 1762
Sziasztok:)

Hozok egy kis színfoltot, egy junior tarka babát:)
Indi Faundland

pussza
-Lolly- Creative Commons License 2009.07.26 0 0 1761
Az első képen Lédával, a második képen Öcsivel. :)LédávalÖcsivel
-Lolly- Creative Commons License 2009.07.23 0 0 1760
Mit láttál?
Előzmény: Suzy41 (1759)
Suzy41 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 1759
Sziasztok!
Már egy ideje feljárok ide nézegetem a képeiteket, olvasgatom az írásaitokat. Sok mindent megtudtam erről a kedves nagy macis fajtáról. Nem vagyok tenyésztő, és egyelőre sajnos még kutyám sincs. De remélem ez hamarosan változni fog, és sikerül vásárolnom egy tenyésztésre is alkalmas fundi babát.
De saját bőrömön tapasztaltam meg és saját szememmel láttam, hogy egyes magukat tenyésztőnek mondó ebtartók mit művelnek a fajta ellen. De ez egy más történet.
Kata-40 légyszíves írd le a történeted folytatását (1649).
Köszönöm!
nadyzs Creative Commons License 2009.07.21 0 0 1758

Köszi...:-))) A kedv megvan. Még a párom puhul...:-)))

Sokára lesz hétvége...addig még sokszor visszi sétálni.

Nekem nagyon furcsa ez a roppant ragaszkodás. Ugye nálam a macskák mások.

De ez a kis bugyuta mindig ott van ahol én vagyok. Ha a tüző napon akkor is ott álldogál, ül mellettem. Igy ezt a hetet árnyékban töltöm:-))) Folyton bujik én meg elolvadva puszilgatom a buksiját. Hempergek vele a füben. A párom kérdezte, nem zavar, hogy lehet odapisilt? Nem ,nem zavar.

A fenyő alá már nem fér be....

Előzmény: kornél88 (1757)
kornél88 Creative Commons License 2009.07.21 0 0 1757

Szia Nadyzs!

Remélem kedvet kaptál te is egy fudi vásárlásához:D szép a kiskutyus nagyon:D

Vigyázz a fenyő alatt, mert az én fundim a nagy ezüstfenyőnk alatt fekszik ebben a nagy melegben és a fenyő gyantája miatt olyan a szőre sokszor mintha rágóba feküdt volna és elég kifésülni belőle!!!!

Előzmény: nadyzs (1756)
nadyzs Creative Commons License 2009.07.20 0 0 1756
Köszönöm szépen,megprobálom:-)))
Előzmény: feketepanda (1754)
-Lolly- Creative Commons License 2009.07.20 0 0 1755
Barátok, örökké. :):)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!