Pistike kérdi reggel az apját - apu mi dőlt le éjjel a hálószobában? - semmi kisfiam.. - akkor mire mondta anyu, hogy ezt már az isten s állítja fel?:)
mily kár mikor az emberek macskának képzelik magukat, a másikat pedig méret alapján veszik. kétségtelen az utolsó korban élünk, de van még ennél lejjebb.
Egyiptom az tulajdonképpen télleg smafu, nem mondom a Vörös Tenger volt egy kisebb kunszt, de ettől eltekintve a piramisokat még a Moszkva térről összeszedett alkalmik is felhuzták volna azzal a modern technikával amivel az akkori Egyiptom rendelkezett....
tekintsuk ugy, ha komolyan gondolod amit MOST irtal, hogy korrektul oldottad meg. ha talalsz valamit eredeti allitasodra en szivesen elfogadom, hiszen alig neztem utana csak kozolni akartam hogy nem talaltam semmit csak azt hogy lorenz naci volt. amit kesobb allitolag megbant.
az meg engem bant hogy az eredeti beirasodra es lorenz idezetedre nem reagaltam, majd megprobalok, de lehet hogy tenyleg nem fogok tudni okost irni.
hová gondolsz? nem is ismertem lőrincet, bohókás ifjúságom nem adott lehetőséget rá. a csapdát is mindig csak egy hajszál választja el a szabadulástól.